Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinkut, o gal pameni, kas geriausiai ėjo per pernykštę mugę? ir aš ką nors suregzčiau :)

Labos  :4u: 

Jau ta Juma :wub: Žinotų žmonės, kokie gėriai slypi tokiais iš pažiūros nutriušiukais, nepraeitų pro šalį, neapleistų (aš čia ir apie Runcuncuką).

Atsakyti

Labos  :4u: 

Mažas rainas sutvėrimukas iš tiesų nerealus  :D  nenustoja namuose linksminti. Jau ir Kruopa po truputį atsileidžia, Juma tai jaučia ir aktyvina savo kibinimus  :)  aš jau įpratau nsktį livohe besiversdama nekreipti dėmesio į pypsinčius ir barškančius žaislus, rytais tik ištraukiu iš po šonų ir išmėtau iš lovos o kitą naktį vėl būnu jais apdovanojama  :) 

Lisitėja - ar priėmė į lovą tave? Neiškritai naktį snt kraščiuko gulėdama?  :)​ 

Atsakyti

Nuo kada Runciukas arba Juma nutriušeliai?Tiek vienas tiek kitas nuostabaus grožio kačiukai.Kaip ir visi kiti temos gyventojai.

Ne, neiškritau, paskui mažieji ant pagalvių sugulė, aš jau be jų kaip nors apseinu.Dar džiaugiuosi,kad lovoje vietos randu.

Jei žmonės būtų kaip žmonės, niekada ir nebūtų beglobių gyvuniukų

Kai tik mamai laisvadienis, tai ji prisikiša visokio šlamšto  į dideliausią rankinę,ir sako kad eina į sporto klubą.Va, įlipau, pasislėpsiu ir keliausiu kartu, išsiaiškinsiu po kokius klubus ji vaikšto viena :mirksiukas: .34f9b5aeac04.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 13 lapkričio 2018 - 13:37

Juma irgi vakar turėjo atsakingą užduotį - saugojo mamkos rankinę ir ruošėsi kartu į darbą eiti  :) 

20181112-194354.jpg

20181112-194402.jpg

Atsakyti

Sveikos.

Juma - temos pažiba.  :wub:​ 

Atsakyti

Užvakar gavau gimtadienio dovaną - židinį. Na gerai, moterišką mini versiją. Čia, kai nėra kas malkų prikapoja. Tik bioetanolio reik turėt. Sakyčiau, visai gera terapija, kovojant su lapkričio tamsuma. Tampausi aš tą savo naują krosnį kartu - svetainėje, virtuvėje, vonioje. Įsivaizduoju, kaip automobilyje vairuoju per kamščius - lietus už lango lyja, easy fm groja, ugnis šalia ant sėdynės spragsi.  :D 

7-BDA649-C-0-A3-F-484-B-B57-E-576-E0-E60

61-A542-B7-4-D1-E-4-A8-E-8-DEF-E4570593-

Atsakyti

Gal ir nieko židinukas.O ar realiai šildo ar tik psichologiškai?

Atsakyti

Šildo tiek, kiek šildo didelė žvakė. Ne kažką. Jei pasilenki arčiau, veidą kaitina kažkiek. Bet aplinkos tai toks nesušildys. 

Atsakyti

Penkių žvaigždučių dėžutiniai apartamentai:

284949-D0-4-A87-4851-9931-C9-D3-E8656-F2

Atsakyti

Aist, su praėjusiu gimtadieniu! Žydėk ir būk apsupta šilumos! Labai faina dovana! Svarbiausia nuo viršaus nieko nereiks nurinkinėt ;)

Ainu, puikūs apartamentai :D

Atsakyti

Ačiū, Gielux.  :4u: 

Atsakyti

Aist - su gimtadieniu  :4u:  tu pati skleidi šilumą ir šalia tavęs gera ir jauku būti  :4u:  dovana labai šauni  :) 

Pas Ainu į apartamentus šį lietingą rytą labai norėčiau  :wub:​ 

Atsakyti