Diinkut, o gal pameni, kas geriausiai ėjo per pernykštę mugę? ir aš ką nors suregzčiau ![]()
Labos
Jau ta Juma
Žinotų žmonės, kokie gėriai slypi tokiais iš pažiūros nutriušiukais, nepraeitų pro šalį, neapleistų (aš čia ir apie Runcuncuką).
Labos
Mažas rainas sutvėrimukas iš tiesų nerealus
nenustoja namuose linksminti. Jau ir Kruopa po truputį atsileidžia, Juma tai jaučia ir aktyvina savo kibinimus
aš jau įpratau nsktį livohe besiversdama nekreipti dėmesio į pypsinčius ir barškančius žaislus, rytais tik ištraukiu iš po šonų ir išmėtau iš lovos o kitą naktį vėl būnu jais apdovanojama
Lisitėja - ar priėmė į lovą tave? Neiškritai naktį snt kraščiuko gulėdama?
Nuo kada Runciukas arba Juma nutriušeliai?Tiek vienas tiek kitas nuostabaus grožio kačiukai.Kaip ir visi kiti temos gyventojai.
Ne, neiškritau, paskui mažieji ant pagalvių sugulė, aš jau be jų kaip nors apseinu.Dar džiaugiuosi,kad lovoje vietos randu.
Jei žmonės būtų kaip žmonės, niekada ir nebūtų beglobių gyvuniukų
Kai tik mamai laisvadienis, tai ji prisikiša visokio šlamšto į dideliausią rankinę,ir sako kad eina į sporto klubą.Va, įlipau, pasislėpsiu ir keliausiu kartu, išsiaiškinsiu po kokius klubus ji vaikšto viena
.
Užvakar gavau gimtadienio dovaną - židinį. Na gerai, moterišką mini versiją. Čia, kai nėra kas malkų prikapoja. Tik bioetanolio reik turėt. Sakyčiau, visai gera terapija, kovojant su lapkričio tamsuma. Tampausi aš tą savo naują krosnį kartu - svetainėje, virtuvėje, vonioje. Įsivaizduoju, kaip automobilyje vairuoju per kamščius - lietus už lango lyja, easy fm groja, ugnis šalia ant sėdynės spragsi.