Aist, ale tu mokanti stebinti moteris
![]()
Tavo bernaitis gerietis, labai puikiai išauklėtas.Ir matyt didžiausi laurai Aist
.Draugai, ar jūs jau vakarieniavote?
Kalbamės su iš mokyklos grįžusiu Rapolu. Šiandien dešimtokai licėjistai ėjo į greta esančią Senvagės mokyklą lytiškumo pamokai. Klausiu, ar patiko. Pamoka - taip, gimnazija - ne. Chmmm, sakau, kodėl taip kategoriškai? O tu būtum girdėjusi, kaip senvagistai kalba, - mįslingai numykia sūnus. B... K... N...?, - juokdamasi garsiai ištariu šiaip jau mūsų aplinkoje nevartotinus "terminus". Rapolas akis tik išpūtė, - iš kur žinai??? Pasirodo, žodis žodin.
Mamos viską žino
Labas rytas
Pas mus jau pasirodė viena kita smulki snaigė
Kažkaip nesinori sniego, bet gi bus šviesiau.
O kažkam, visiškai nusišvilpti bus sniego ar ne,svarbu pilvas būtų pilnas. 
Zundikė
pūkuota ir žinanti savo vertę
Platus ir siaura

Raina ir ne rainas
Grikelis visiškai nustekentas
Aist pokalbiai su sunum
Lapynos gražuolis
Platus ir siaura be konkurencijos gražiausiai sutariantys
Na, o pas mane kiemo lankytojų kiekis didėja. Po paleidimo, Kobros nemačiau įrašytos kamerų, bet mačiau dar du, kurių prieš tai nebuvo. Viskas, kamerų daugiau nebeperžiūrinėsiu, padėsiu ėst ir tiek
Buvau pas šeimos gydytoją. Gavau du siuntimus. Su vienu nuėjau, gavau dar du
Įdomu, šiandien gal dar gausiu ![]()
Nepamenu ar rašiau, kaip susimoviau su Rainio akies operaciją. Jei neminėjau, tai tik pakeliui į kiniką, prisiminiau, kad maisto ryte tai nepaslėpiau
Tai apžiūrėjo, pasisvėrė, suderinom kitą datą operacijai. Penktadienį vešiu, po to savaitgalį reiks atskirti nuo kitų.
Šponkiau, man rodos tokiais tempais tu šersi visas apylikės kates, tiek benames, tiek sunames
Jamk palaikymo balioną
Su gydytoju ir aš įdomiai pabendravau šiandien, buvau dėl vyresniosios kelio. Ar reik operacijos, ar ne, tobulą atsakymą gavom: kaip pacientas nuspręs
vienžo demokratiškas daktariuks pasitaikė
Labukas
labai neturiu laiko, bet skaitau....
Šponkiuk, na užuojauta tau
Nebūtinai visi katinai be namų, pakankamai blūdinėja ir naminių.Pvz. mūsų Molis nutarė,kad jis benamis, tupi po tačka, ir neina į vidų.O lauke tai minusas. :blink:Valgyti ateina,pavalgo ir skubinai mauna į lauką.
Nikuna, ir tau te ![]()
Na jūs mane stebinate... Pirmiausia Aist
, paskui Šponkiuko nesibaigiančios medicininės odisėjos ir katinų vuojažai, o tada Gielux daktarėlis...
Kalbant apie Aist istoriją, tai nejučiom prisimenu, kaip mano viena dukra gerokai jaunesniam amžiuje man aiškino: "Kai man norisi pasakyti b.l.e.mba, tai aš, kad nesakyčiau blogo žodžio, sakau b**t."
O čia tiems, kurie kada nors (kaip ir aš) žiūrėjo serialą Fringe:
You're being watched!
IMG_8124s.jpg 498,02KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_8232s.jpg 393,67KB
0 Parsiųsta kartų
Turiu dvi naujienas, vieną gerą, kitą blogą ![]()
Gera, nesu alergiška katėms. Bloga, taip ir neaišku kas man, bent jau tikrai ne alergija pagrindiniams alergenams.
Alergenai: