Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist, ale tu mokanti stebinti moteris :blink: :D

Atsakyti

Tavo bernaitis gerietis, labai puikiai išauklėtas.Ir matyt didžiausi laurai Aist

.Draugai, ar jūs jau vakarieniavote?37814ad53f5e.jpg

Atsakyti

Kalbamės su iš mokyklos grįžusiu Rapolu. Šiandien dešimtokai licėjistai ėjo į greta esančią Senvagės mokyklą lytiškumo pamokai. Klausiu, ar patiko. Pamoka - taip, gimnazija - ne. Chmmm, sakau, kodėl taip kategoriškai? O tu būtum girdėjusi, kaip senvagistai kalba, - mįslingai numykia sūnus. B... K... N...?, - juokdamasi garsiai ištariu šiaip jau mūsų aplinkoje nevartotinus "terminus". Rapolas akis tik išpūtė, - iš kur žinai??? Pasirodo, žodis žodin.  :oh:

Mamos viską žino  :D​  

Atsakyti

Labas rytas :4u: Pas mus jau pasirodė viena kita smulki snaigė  :blink: Kažkaip nesinori sniego, bet gi bus šviesiau.

O kažkam, visiškai nusišvilpti bus sniego ar ne,svarbu pilvas būtų pilnas. 6aaa8162688d.jpg

Atsakyti

Zundikė  :wub:  :wub: pūkuota ir žinanti savo vertę  :) 

Platus ir siaura

20181116-060603.jpg

Atsakyti

Raina ir ne rainas :wub: Grikelis visiškai nustekentas :P

Atsakyti

Aist pokalbiai su sunum  :hihihi: 

Lapynos gražuolis  :wub: 

Platus ir siaura be konkurencijos gražiausiai sutariantys

Na, o pas mane kiemo lankytojų kiekis didėja. Po paleidimo, Kobros nemačiau įrašytos kamerų, bet mačiau dar du, kurių prieš tai nebuvo. Viskas, kamerų daugiau nebeperžiūrinėsiu, padėsiu ėst ir tiek  :unsure: 

Buvau pas šeimos gydytoją. Gavau du siuntimus. Su vienu nuėjau, gavau dar du :D Įdomu, šiandien gal dar gausiu :D

Nepamenu ar rašiau, kaip susimoviau su Rainio akies operaciją. Jei neminėjau, tai tik pakeliui į kiniką, prisiminiau, kad maisto ryte tai nepaslėpiau  :oh:  Tai apžiūrėjo, pasisvėrė, suderinom kitą datą operacijai. Penktadienį vešiu, po to savaitgalį reiks atskirti nuo kitų.

Atsakyti

Šponkiau, man rodos tokiais tempais tu šersi visas apylikės kates, tiek benames, tiek sunames :D Jamk palaikymo balioną :4u:

Su gydytoju ir aš įdomiai pabendravau šiandien, buvau dėl vyresniosios kelio. Ar reik operacijos, ar ne, tobulą atsakymą gavom: kaip pacientas nuspręs :D vienžo demokratiškas daktariuks pasitaikė :D

Atsakyti

Labukas  :4u: 

labai neturiu laiko, bet skaitau....

Atsakyti

Šponkiuk, na užuojauta tau :4u: Nebūtinai visi katinai be namų, pakankamai blūdinėja ir naminių.Pvz. mūsų Molis nutarė,kad jis benamis, tupi po tačka, ir neina į vidų.O lauke tai minusas. :blink:Valgyti ateina,pavalgo ir skubinai mauna į lauką.

Nikuna, ir tau te :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 21 lapkričio 2018 - 16:09

Na jūs mane stebinate... Pirmiausia Aist :D , paskui Šponkiuko nesibaigiančios medicininės odisėjos ir katinų vuojažai, o tada Gielux daktarėlis... :rolleyes:  Kalbant apie Aist istoriją, tai nejučiom prisimenu, kaip mano viena dukra gerokai jaunesniam amžiuje man aiškino: "Kai man norisi pasakyti b.l.e.mba, tai aš, kad nesakyčiau blogo žodžio, sakau b**t."  :lol: 

O čia tiems, kurie kada nors (kaip ir aš) žiūrėjo serialą Fringe:

You're being watched!

Priedas  IMG_8124s.jpg   498,02KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_8232s.jpg   393,67KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 21 lapkričio 2018 - 16:44

Turiu dvi naujienas, vieną gerą, kitą blogą :D

Gera, nesu alergiška katėms. Bloga, taip ir neaišku kas man, bent jau tikrai ne alergija pagrindiniams alergenams.

Alergenai:

20181121-194049.jpg

20181121-195759.jpg

20181121-194109.jpg

Atsakyti