Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Špijonai ant spintos :D

Alergenai gražūs, o pasutinio dar ir išraiša tobula :D

Aš šiandien nusuktasprandė, visi sakė perpūtė, aš tai galvoju vyras naktį bandė nusukt :D

Atsakyti

Kokie gražūs Šponkiuko dėžutiniai :wub:

Lapynos šnipai nepakartojami :wub: Gielux, gal tau ne vyras, o katės sprandą  nusuko?Visoms gero ketvirtadienio,lėkit bėkit į darbus  :D d509ea50b25e.jpgPas mus nauja atrakcija,taiklusis šokinėjimas.Pataikysiu ar ne??

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 lapkričio 2018 - 07:19

Kam dar blyno? :P

Priedas  IMG_8051s.jpg   483,38KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_8066s.jpg   490,75KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Maisto deive, aš tau tarnausiu tikrai tikrai tarnausiu :D

Kokia gražuolė panikė užaugo :wub:

Atsakyti

Tobula maisto fėja,žavinga mažylė auga :wub:

Atsakyti

Sveikos penktadienio rytą.O pas mus žiema jau atėjo, ir sakyč labai netikėtaiRulezzz_04.gif.Kaip ir kai kuriems vairuotojams.Langų plovimo skystis tai vasarinis :oh:

Atsakyti

Sveikos.

Radvilė kokia miela mergytė, o tas uodeguotas maitinamas padaras man labai smagus atrodo. Žodžiu, gražūs Lapynos jaunėliai.  :wub: 

Šponkiuko katinai tokie individualistai, kas sau išsidėlioję, kartu neguli.  :wub:  Sėkmės Rainiui operacijoje.  :4u:​ 

Atsakyti

Aist, dėkui :) Šiandien nepamiršau maisto paslėpti :)

Hierarchijos netvarka 

20181122-190444.jpg

Atsakyti

Sveikos

Dirbu labai tai tik nosį kyšteliu

Blynų valgytojai  :wub:  :wub:  

Voratinklis

20181122-055031.jpg

Atsakyti

Rainiui daug daug palaikymo, kaip ir tau, Šponkiuk

Ryte priena Spurga man prie pat ausies, pasako savo užkimusį mieeeeeeu ir nueina :D

Atsakyti

9-C10-CCD8-62-F9-411-B-A06-A-55-ACC48-A5

561605-CC-6531-472-F-AF3-E-0-CDF99-FC375

Atsakyti

Rainiui sėkmingos operacijos! :4u: 

Aš šiandien užmačiau FB postą, ir man net pilvą nudiegė: O blyyyn!!! Iki šiol su eglute rimtų bėdų neturėjau. Bet su Haku, bijau, reikalai keisis iš esmės... :oh:  Jei jis įsidūkęs net mažylės batus į orą pamėto, tai prieš šitokį iššūkį tikrai neatsilaikys. Tokių stiprių nervų eglučių turbūt net nebūna.  :D Vienintelis įmanomas variantas turbūt yra tas, kur šakos iki 2m aukščio nukapotos. Jei jau vyras su pižamos kelnėmis vaikščioti bijo, nes Haku tuoj užpuola kelnių raištelius - pakeliui ir skambaliukais paskambindamas...   :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 23 lapkričio 2018 - 12:57