Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Reportažą iš mugės ir aš mačiau :)

Mudu, jei kišenėse netrūktų €, tai tada eitų trinkelės, antras vonios kambarys, ir kitų kambarių įrengimas, apšvietimas lauke palei tvorą :)

O kiemą iš lentų atliekų papuošėm :D, akvariumą antrą irgi iš visko ką turėjau, akvariumui nei euriuko neišleidau :)

O šiaip ką labiausiai dabar norėčau  padaryti, tai atspausdinti atrinktas nuotraukas pagal atskiras tematikas ir pakabinti svetainėje ant skirtingų sienų. Viena siena su gamta, kita su miestais, trečia su gyvūnais

Atsakyti

Sveikos

Grikelos, Jumytė, Ainu, Čijukė ir Zundytė-varnytė - nuostabūs! Kugyčio ir Rainio foto tobula, Šponkiau, tokią net pasikabinčiau!

Pamenat, kalbėjom apie salierų lapus. Šiandien dedu juos į vištą, sutriniau tarp pirštų ir pajuntu mėtų kvapą :/ galvoju nu ir visai jau man kuku. Po to tik dzingtelėji, mama gi vežė puokštę prieskoninių ir aš tą puokštę visą neatskyrus sudžiovinau, tipo atskirsiu sudžiuvus ahaahaaa :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/7a70542a63651904f3a776c071584e61457.jpg]7a70542a63651904f3a776c071584e61457.jpg[/URL]

Atsakyti

Hahaha Gielux džiovinta puokštė  :D  :D  dabar jau gaunasi - kas klius, as klius  :D 

Šponkuti - Kugio nuotrauka superinė  :D  :D  labai patiko  :4u: 

Dar labai jaukios susiruošusios miegoti Ainu nuotraukos  :wub:  :wub: 

Zundikė medyje  :D  o nulipti bėdų nebūna? Nereik nukelti?  :)​ 

Atsakyti

Ar,neapsnigo kelių, ar pravažiuojate?

Gielux, nėra taip blogai tokia puokštė,pridėk raudonėlio ir bus tobulas mišinys mėsos marinavimui.

Zundai nagų nebekarpau, tai medin ir lipa ir išlipa.Reikia gi žvirblius suskaityti :bigsmile:

Atsakyti

Mano eglutė c07a10eaca24.jpg0d5f1c1a5c27.jpg

Atsakyti

Visai gražu, kai apsnigo

20181217-163836.jpg

Atsakyti

Tikrai gražu, šiuolaikiška kaip. :wub: O ir sniego pas jus nemažai privertė.Mes taipogi turim šio gėrio.

Atsakyti

Labarytis  :4u: 

Gražios eglutės, o sniegas jas dar labiau pagražino  :4u:  :) 

Vakar iš tiesų sniego kad padavė  :) 

Paskutinis apsikepšenimas prieš miegą

20181217-230043.jpg

Ir pažiūrėkit ką savaitgalį nukoviau  :)  dangtelis nusisuka ir viduje yra keičiamas veltinio skritulėlis - galima papurkšti mėgiamo tuoletinio vandens ar užlašinti eterinio aliejaus, kvapas gerai laikosi  :) 

20181217-170458-001.jpg

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Šponkiukai apsnigtos eglutės atrodo super , tada artėjančių švenčių proga ir linkiu greito visų norų išsipildymo 4u.gif

Lisitėja natūrali kiemo eglutė gražuolė,manoji dar net metro nesiekia pernai puošėm,šiemet neteks,nes išleidžiam savo meškutį toj pusėj pasilakstyti,o jis vis dar viską ėda kas kelyje pasitaiko unsure.gif

Magnuma tavo grobis fainas wub.gif

Gielux pritarsiu Lisitėjai,jog neblogas prieskonių mišinys mėsai gavosi,ypač dabar žiemos laiku šašlykiukams pats tas. biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

giriu visus keturkojus :) smagios foto

Aš reportažo nemačiu... :ax: 

senstu tikriausia, mano imunitetas pabėgo...sėdžiu darbe apsisnargliavus, savaitgalis buvo bjaurus....

tai mano eglutės kieme tik tokios

rododendras

e01a28e1b18dbe2173206bd62bfdf28375.JPG

tuja :)

4d0b0802d92dbaaaaf0eee5213a6fe3f132.JPG

Atsakyti
Sveik Diinka 4u.gif ,o reportažas ir šįryt pakartotas-mačiau biggrin.gif
O eglutės bet kokiame pavidale gražios ir tujinės ir rododendrinės wub.gif
Atsakyti

pamiršau svarbiausią, perduoti nuo uodegėlių labai didelį AČIŪ Aist už  Kalėdinius linkėjimus :oro_buckis: 

Atsakyti