Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Yra ir žuveliokai, priešpaskutinėj foto keli matosi :)

Atsakyti
Sveiki. 4u.gif
1.Didžiausios pagyros -Šponkiukui,tikra auksarankė,super !
2.Zundyte laikykitės,matant darželio vaikų sergamumą,jaučiu pats bumas pas Jus.
3.Moliuk jei mama nesusipranta,tu Kalėdų seneliui laišką parašyk jis GERAS tikrai gausi patogia sofkutę ar krėsliuką mirksiukas.gif
4.Diinka matau tikrą Grinčą turi,kuris Kalėdas pavogt mėgina.
5.Čijai sveikatėlės,labai jau nekoks vaizdelis :-( Svarbu pati jaučiais gerai .
6.Mūsų temos puošmena-Duetas,tiesiog be žodžių kasdien įlendu į temą foto pasižiūrėti ir jų nuotykius pastebėti :-)

Pas mus kaip ir nieko naujo baltasis lokys baisiai nori draugauti su katytėmis,o jos kategoriškai prieš Simba kerta taip,kad baisu jog akis iškabint gali,o Meškis įsitaiso kur aukštesnėje vietoje ir erzindamasis uodega mataruoja.
Atsakyti

Sveikos

Šponkiau, tu auksarankė su neeilinias sugebėjimais. Šaunus akvariumas gavosi :super:

Zundyte, laikykis ir daug kantrybės darbuose :4u:

Moliuk, imk pavyzdį iš Spurgos, atsikariauk visą lovą :D

Vakar lūžau iš Belos. Pamatė savo atspindį lange, padvigubėjo, pasišiaušė, ėjo santykių aiškintis, buvo žiauriai juokinga :D nes ji tel ilgokai ieškojo kur kas ir kada drįso. O į mus tookiom akiom žiūrėjo: fašistai jūs!!!! Stalino ant jūsų reik....dar vieną katę į namus partempėt :D :D Ir kas ten jos galvelėj susisuko, į veidrodžius nereaguoja, bet va langas kažko užkliuvo :D veidrodžių tai Spurga kartais baidos, bet tai ji šiap visko baidos, tai ne dyvai.

Atsakyti

Sveikos. 

Šponkiuk, labai gražus žuveliokų būstas.  :super: 

Mazule, tikiuosi vyrui operacija praėjo sklandžiai.  :4u: 

Bela kovinė.  :D 

Mudu, na toks tas tarprūšinis bendravimas.  :) o Tu nenori rytoj pas mane į svečius susipažinti? 

Dėl rytojaus. Suskaičiavau svečius - Erendira, Colomba, Magnuna, Šponkiukas, Gielux. Renkamės 19 val. Aš paruošiu mėsos meksikietišką troškinį/sriubą, varškės apkepą ir karštą vyną. Neklauskit, ką atsinešti. Neškitės,  ko pačios norite arba nieko.  :D 

Ainu: Šeimininke, man rodos, tavo šuo po skrodimo pabėgo iš morgo.  :blink: 

CA137-C29-3-D56-4932-8-F09-B082-F8650800

Ateik, aš tave praardysiu ir pažiūrėsiu, kas viduje. 

2-EF748-A0-0-F1-A-4403-9429-059-E241-C4-

Ar jūs nemanot, kad pamačiusios tokį baisų šunį apalps visos Kalėdų eglutės?  :hmm: 

612-CF611-97-DA-4429-9-FEF-F63-FA62-B76-

Atsakyti

Ojetus Čijutę, mažute, nu ir numėsinėjo tave 

Atsakyti

Silpnų nervų žmonėms bus sunku rytoj.  :D bet kol kas tpfu tpfu tpfu Čija jaučiasi gerai, net gaubto nededu, nes žaizdų nesilaižo. Vyras sako, kad dabar rengia šunį einant į lauką ne todėl, kad šalta, o tam, kad ne taip baisiai atrodytų.  :rolleyes: vienas pjūvis nemažas ties uodega, tai aš vis raminu šunę, kad grįžusia iš darbo manimi nesidžiaugtų. Nes iš džiaugsmo mosikuoja su uodega taip, kad man baisu, jog visos siūlės išlakstys. Ir šiaip rytoj pamatysit, kad nepaisant baisaus vaizdo, šuo toks pat linksmas ir pozityvus.  :D 

Atsakyti

Mažas drakoniukas, atlikęs vakaro programą - patampė Grikį už uodegos, truputį įkyrėjo kruopai ir galiausiai nusiramino

20181213-223211.jpg

Aist - svarbiausia kad Čija gerai jaučiasi  :4u: 

Šponkuti - akvariums gražus gavosi  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas.

Aist žinoma norėčiau, tačiau esu kauniete ir 19val iprastai užimta esu.😉

O į augintinių tema : subludijo maniškiai nakti Simba dainuot pradejo, o baltasis nusprende kad jam karšta ir atsivėsint į terasa varinejo...loja urzgia tipo leisk tik greičiau neišlaikysiu....atidarau 3 žingsniai blumt ir guli, nu ir gulek nutrepsiu lovon po 15min au au leisk vidun ir taip kelis kart ...

Atsakyti

Čija.. vaje vaje. bet svarbu, kad viskas jai gerai būtų- yra.

neseniai Silva buvo apsirgusi- krauju ėmė šlapintis. mėnesį kamavomės, bet.. ačiū medikei. Pasveiko.

Atsakyti

6-CD743-AA-DD96-47-D7-8-A29-A5-DE709-BF5

Atsakyti

Jaučia širdis,kad gražiai pasisėdėjote,net pavydas šioks toks sukilo. :blush-anim-cl:

Ainu židinio kurstytoja

.Kad būtų į temą, turim ir mes tokią .3b1627fa3cf9.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Ačiūūūūū visoms buvusioms vakarykščiame susubėgime  :4u:  buvo labai gera, jauku ir smagu  :D  labai ačiū Aist už skanią vakarienę - sriuba bovo tobula  :4u:  apkepas - labai gardus  :rolleyes:  kaip visada mums nutinka - daug juokėmės ir linksmai klegėjom  :D​ 

Atsakyti