Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Su Šv. Kalėdomis visas newyear.gif Ir katukus taip pat 4u.gif

Mes jau persikrausteme. Ir tikrai turime problemele. Lauzome visus stereotipus kadangi katinas kuriam 11 metu prisitaike puikiausiai ir net sakyciau jam geriau nei bute. O mazius eina is proto. Nuolat kniaukia. Neisileidzia merginos kniaukia, per ilgai miegam - kniaukia....is proto varo...as jau katinu myletoja bet noris ji...brrr...Anksciau balselio neisleisdavo o dabar solistas... blink.gif galvoju ka daryt kad maniskis nesiimtu represiju....mastau api purkstuka. Kniauks purksiu vandenuko hmm.gif Na nezinau kaip ta daininyka nutyldyt....

O siaip naujieji namuciai yr Gėris...Vosylka kaifuoja. Isdidziai vaiksto, uostinejas ziuri i lauka kur daaaaug gėrio smile.gif
Atsakyti

Mergaitės, šventų  Kalėdų  proga  noriu  Jums  palinkėti  meilės  ir  darnos  šeimose, geros sveikatos  Jums  ir Jūsų  augintiniams, ir  labai  labai  džiaugiuosi, kad  esu šitų namų  dalis, kad  turiu  galimybę  karts  nuo  karto  bendrauti  su  Jumis  gyvai  ir  semtis  iš  Jūsų  to  pozityvo,kurio  esate  pilnos....Ačiū,kad  esate!!!

Priedas  P_20181225_165936.jpg   123,84KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vėtriau, o tu dėl Stasio pabandyk nupirkt Feliway feromonų sklaidytuvą, kišamą į rozetę. Erodė sakė, kad gerai ramina ir padeda adaptuotis katėms. 

Atsakyti

Vienas šventes jau atlaikėme :yahoo:Naujametis bus smulkmena

.Zundytės vainikas labai gražus?Tikriausia pačios darytas?

Ainu namas kaip tvirtovė  :wub:

Katinai pavargo svečius priiminėti,ilsisi.Tiksliau su svečiais bendravo viena Zunda,Molis slėpėsi už sofos. :P  a580c42f09ba.jpg

Atsakyti

Lisitėja, atspėjai, mudvi  su  sese  pasidarėm  vainiką, dar  vieną  pati  padariau, tik  nuotrauką  reikia  iš  fotiko  įkelt, vėliau  parodysiu...

Atsakyti

Tai, švenčiate ir švęsti nebaigiate?

Foto daryta prieš kelias dienas, mes tiek sniego nebeturime.Viską lietus baigia nugraužti.04014dc56b82.jpg

Atsakyti

Na, kad jau tyla, tai išsisakysiu. 20d 6h išvažiavom į Vokietiją.  Aš, vyras, vyro sesers vaikai. Neprabėgo nė 14 valandų vairavimo ir mes buvom vietoje. Tris dienas lijo.. 26d vėl pravairavom pasikeisdami 14 valandų ir buvom 22h namuose.  27d ėjau darban. Katinai sudaužė dar vieną vazoną. Kugis be vaistų vis prasčiau juda, vadinasi teks ant vaistų sėdėt. Apie savo savijautą šį kart nekalbėsiu. Va vienintelis pozytyvas va ši draugystė

20181227-174352.jpg

Atsakyti

Kai tau ant visko miau..

20181229-190022.jpg

Atsakyti

Gamalia man prie Rainio? Nusikaliau per šventes, dar ir apsirgau, ir toookį baisulinį herpes turiu ant lūpos, gyvenime dar tokio nebuvo :(

Redbull suteikia sparnuuuus :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/1e1f750c7b706098fb5a566ea7f66985978.jpg]1e1f750c7b706098fb5a566ea7f66985978.jpg[/URL]

Atsakyti

Tu prieš rėkdama išsiaiškink, ar aš ta tavo eglę liečiu, ar čia ji mane liečia!

[URL=http://www.part.lt/perziura/3c203a8e22afea411367709a9c85fbc6383.jpg]3c203a8e22afea411367709a9c85fbc6383.jpg[/URL]

Pas mus vėl kėnis iki lubų, o prašiau mažos eglutės. Spurga porą kartų jau buvo įliuoksėjus aukštyn ir žaisliukai kažkaip įtartinai nubyra, jaučiu persišaldęs kėnis papuolė, nučiaudo :D

Atsakyti

Kokia graži Rainio ir Kugio draugystė :wub:

Belos mimikos tikriausia niekas nepakartos  :lol: Na,nieko sau,kėnis iki lubų, :oh:nekukliai kažkaip.

Kažkam visos dienos sekmadienis 884457284338.jpg

Atsakyti

Sveikos, mergytės, 

laimingų ateinačių metų  :newyear:  :newyear:  :newyear:  :newyear:  :newyear:​ 

Atsakyti