Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiau, fainos nuotraukos wub.gifPrimink, kas ten pirmoje nuotraukoje pagrindiniame plane? biggrin.gif

Ten Špyga (Santa), kurią pagavau lofto kieme, su beveik iškritusia akyte.

DSC_0913.jpg

Atsakyti
Taip, tikrai, Špygutė. Buvo užkritęs vardas. Kaip jai dabar sekasi, kaži?
O dar pas tave buvo toks baltas katinėlis. Vardas kažkaip su motoru ar dyzeliu asocijuojasi hmm.gif Kaip jis? ar turi žinių?
Atsakyti

Su Špygos šeimininke beveik kas dien susirašom, pasiuntinėjam nuotraukas. Gerai jai sekasi, turi kompanijoj dvi spaustanoses kalytes. Ta balta, tai Dudu (2,2), su jos šeimininke senokai susirašinėjau, bet tikiu, kad ten viskas gerai. 

Dar su Amūro šeimininku dažnai susirašom ir nuotraukom pasisiuntinėjam, ten užaugo didelis gražus katinas. Net biški pavydu tokio grožio :D Paklausiau ir kaip Pepei sekasi tarpuušventyje, irgi viskas gerai, labai gerai sutaria su jų kita kate :)

Dar bendrauju su Spirgės šeimininke :)

Atsakyti
Pasirodo, kiek tu daug globotinių turėjai bigsmile.gif Jetus, ne visus ir pamenu. Bet faina, kad jiems viskas gerai susiklostė biggrin.gif
Atsakyti

Pasirodo, kiek tu daug globotinių turėjai bigsmile.gifJetus, ne visus ir pamenu. Bet faina, kad jiems viskas gerai susiklostė biggrin.gif

Oj čia tik labai labai maža dalis paminėta. Turėtų būti apie 40 per visą laiką :)

Atsakyti

Sveikos

Bela su Spurga draugauti ruošiasi?Smagiai žiūrisi.

Oi neeee, tokių planų merginos ryškiai neturi :D Bet va kartu nuverst bent jau eglę bando  :D 

Šponkiaus Špygaliukas koks :wub:

Kaip Kugytis?

Atsakyti

Nu,va nors blogą darbą bando dirbti kartu.O tai jau pažanga.

Kas už vairo, ypač už miesto,būkite labai atsargios.Nes sninga ir galo nesimato,kelininkai po prakaitu varo.

Atsakyti

Ryt Kugį septynioliktai valandai vežu kastruoti. Prašysiu, kad dar išpjautų naglumą ir nemeilumą. Šiandien mačiau gerą sceną. Ėjo Bugi link akvariumo-wc spintelės ir ją pastebėjo Kugis, Bugi bėgt, tas vytis ir į kumpį kąsti. Užšoko Bugi ant spintelės, Kugis dar bando pasistiebęs pasiekti ir tada atbilda Rainys, šoka ant Kugio, jį prispaudžia ir kanda į sprandą. Palaiko kelias sekundęs, Kugis nurimsta, Rainys ji paleidžia ir išdidžiai nueina. Kugis lieka guleti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 02 sausio 2019 - 18:38

Ale Rainys tikras tata :bigsmile: auklėja jaunimą

Atsakyti

Ot duoda džiazų Rainys :oh: Kaip jam taip išeina?

Nedraugausiu su niekuo :beee:

3385e8575573.jpg

Šiandien supykau ant Zundos, sakiau atgal į laiptinę vešiu.Maisto kaulija ištisai,savo porciją sušluoja ir  dar ir iš Molio atima.O kai tiesi ranką paglostyti, tai niurna ir dar kanda(nesmarkiai) :blink:Kai jai ko reikia, tai trinasi į kojas, o kai noriu paglostyti ir pasinešioti tai burba.Ir nebemurkia.

Atsakyti

Panašu, jog daug leidi... Mano katės taip nesielgia, bet meilinasi tik Mauricijus. Tašė elgias panašiai, kaip ZUnda, tada ji pakeliama už sprando ir palaikoma. Tuomet ramybė įsivyrauja. 

Atsakyti

Laba vakara, mergaitės! Gal čia kokios magnetinės srovės, kad katinai nebesutaria....pas mane irgi... Čia prieš kokį mėnesį radau vieną spirą drąskyklės lizdelyje,kadangi tuo metu ten dažnai ŠPULĖ miegodavo, nusprendžiau kad ten jos dovanėlė nukritusi nuo pauodegio,kai ten netyčia prilipo....viską sutvarkiau, kvapo neliko. P.o. kokių dešimt dienų ten pat jau radau visą krūvą prikrautą, vėl išvaliau....kurį laiką nieks ten nelipo ..paskui pradėjo naudotis, daugiausia Špulė..... prieš Kalėdas jau radau prisisiota, naktį,valiau kaip tik mokėjau,kadangi buvo šlapia, tai pridėjau visokių slidžių popierių,nepatogu, nelipo....šiandien vėl tie popieriai apsisioti, aš nebežinau, ką daryt? Dar maždaug tuo pat metu, pas Špulę ant sprando radau keletą smulkių žaizdelių, bet nepanašu į grybą, nes plaukučiai maži auga, pas mano šunę buvo, tau žinau kaip atrodo,patepiau traumeliu,užgijo... Gal čia Kolumbas mažę auklėjo,o ji išsigandusi man čia myžalioja, nes pastaruoju metu, ne kartą mačiau, kaip Pupsei į sprandą dantimis įsikabinęs,paskui iš nasrų kuokštus plaukų traukiu.... Mergaitės, gal Fellyway padėtų? Aš tą rozetės kaištuką turiu, reiktų tik pačio tirpalo....ar reiks man drąskyklę ardyti ir tą lizdelį mašinoje skalbti, o išardyti reikia praktiškai viską, nes lizdelis pačiam viršuje....

Atsakyti