Šponkiau, fainos nuotraukos
Primink, kas ten pirmoje nuotraukoje pagrindiniame plane?
Ten Špyga (Santa), kurią pagavau lofto kieme, su beveik iškritusia akyte.

Su Špygos šeimininke beveik kas dien susirašom, pasiuntinėjam nuotraukas. Gerai jai sekasi, turi kompanijoj dvi spaustanoses kalytes. Ta balta, tai Dudu (2,2), su jos šeimininke senokai susirašinėjau, bet tikiu, kad ten viskas gerai.
Dar su Amūro šeimininku dažnai susirašom ir nuotraukom pasisiuntinėjam, ten užaugo didelis gražus katinas. Net biški pavydu tokio grožio
Paklausiau ir kaip Pepei sekasi tarpuušventyje, irgi viskas gerai, labai gerai sutaria su jų kita kate ![]()
Dar bendrauju su Spirgės šeimininke ![]()
Ryt Kugį septynioliktai valandai vežu kastruoti. Prašysiu, kad dar išpjautų naglumą ir nemeilumą. Šiandien mačiau gerą sceną. Ėjo Bugi link akvariumo-wc spintelės ir ją pastebėjo Kugis, Bugi bėgt, tas vytis ir į kumpį kąsti. Užšoko Bugi ant spintelės, Kugis dar bando pasistiebęs pasiekti ir tada atbilda Rainys, šoka ant Kugio, jį prispaudžia ir kanda į sprandą. Palaiko kelias sekundęs, Kugis nurimsta, Rainys ji paleidžia ir išdidžiai nueina. Kugis lieka guleti.
Ot duoda džiazų Rainys
Kaip jam taip išeina?
Nedraugausiu su niekuo

Šiandien supykau ant Zundos, sakiau atgal į laiptinę vešiu.Maisto kaulija ištisai,savo porciją sušluoja ir dar ir iš Molio atima.O kai tiesi ranką paglostyti, tai niurna ir dar kanda(nesmarkiai) :blink:Kai jai ko reikia, tai trinasi į kojas, o kai noriu paglostyti ir pasinešioti tai burba.Ir nebemurkia.
Laba vakara, mergaitės! Gal čia kokios magnetinės srovės, kad katinai nebesutaria....pas mane irgi... Čia prieš kokį mėnesį radau vieną spirą drąskyklės lizdelyje,kadangi tuo metu ten dažnai ŠPULĖ miegodavo, nusprendžiau kad ten jos dovanėlė nukritusi nuo pauodegio,kai ten netyčia prilipo....viską sutvarkiau, kvapo neliko. P.o. kokių dešimt dienų ten pat jau radau visą krūvą prikrautą, vėl išvaliau....kurį laiką nieks ten nelipo ..paskui pradėjo naudotis, daugiausia Špulė..... prieš Kalėdas jau radau prisisiota, naktį,valiau kaip tik mokėjau,kadangi buvo šlapia, tai pridėjau visokių slidžių popierių,nepatogu, nelipo....šiandien vėl tie popieriai apsisioti, aš nebežinau, ką daryt? Dar maždaug tuo pat metu, pas Špulę ant sprando radau keletą smulkių žaizdelių, bet nepanašu į grybą, nes plaukučiai maži auga, pas mano šunę buvo, tau žinau kaip atrodo,patepiau traumeliu,užgijo... Gal čia Kolumbas mažę auklėjo,o ji išsigandusi man čia myžalioja, nes pastaruoju metu, ne kartą mačiau, kaip Pupsei į sprandą dantimis įsikabinęs,paskui iš nasrų kuokštus plaukų traukiu.... Mergaitės, gal Fellyway padėtų? Aš tą rozetės kaištuką turiu, reiktų tik pačio tirpalo....ar reiks man drąskyklę ardyti ir tą lizdelį mašinoje skalbti, o išardyti reikia praktiškai viską, nes lizdelis pačiam viršuje....