Labukas
Labukas,matyt darbais apsikasusios visos
Kas darbais apsikasę, o kas dienas leidžia pilvus išvertę
Užgijo Rainio nukasyti šašai, nuėmiau vėl gaubtą. Trina ir vėl tą vietą
O čia blizgančiu juodu kailiu katinukas nesulaukiantis norėtojų. Vyras sakė, jam jis pradeda patikti, tai gal ir nieko, jei liktų 😂
Sveikos.
Zundytės labai puikūs rankdarbiai.
Jumos grikiška gulėjimo poza.
Molio šuniška "pagalvė".
Lisitėja, ar pabudo uodegoms apetitas po mokomosios bado dietos?
Šponkiuk, kaip aš tave užjaučiu dėl Rainio.
Kugis labai fainas nerangus panteriukas. bet tai kokių turi nematomų ekstrasensinių galių katės, kad net būdamos ne itin meilios ir kartais egocentriškos zbitkininkės, sugeba įlipti į žmogaus širdį ( čia aš apie vyro patikti ir pasilikti).
Savaitgalį buvome Londone. Rapolas skraidinosi kartu gripą. Nors ir karščiavo, terorizavo mus su vyru lankyti muziejus, bažnyčias, spektaklį... Jei būtų sveikas, būčiau per tas dvi dienas visai nusikalusi.
Mane kitataučiai dažnai šaukia IceTea, šalia St Pauls katedros kavinėje buvau užvadinta Ist:
Pavasario laukimas, kai jau norisi geltonos ( Van Gogo saulėgrąžos):
Polėkis ( George Stubbs). Vienas ankstyvų darbų ( apie 1762 m), kur gyvūnas tapytas su tokia pačia meile, kaip ir žmogus. Taigi, į temą.
British museum - didelis, viską apimantis ir, kaip ir dauguma Londone, visiškai nemokamas muziejus:
Grįžau namo, žiū - miške medis man šypsosi.
Labiau norėčiau Kugį padovanoti, kitu atveju jokių naujų globotinių.
Dar juodulio su šviečiančiu bsltu ūsu
Čia ne baltas ūsas, čia antena - kos(t)minis ryšys su anapus. bet toks glotnus ruonis, labai gražus jaunuolis išpuoselėtais kailiniais.
Dabar kaip tik kepu bulvių - moliūgų kug(el)į. Parūpo, kodėl juodulio vardas Kugis?
Aist, smagiai susiskaitė ekskursija po Londoną
.Badmetis su pertraukomis tęsėsi iki šio vakaro.Atrodo padėjo, valgo noriai.Pagrasinau,kad ateityje badmetis laukia dažniau.
Šponkiuk, užjaučiu dėl katinų.Rainys susveiks, o va Kugeliukui galiu palinkėti gerų namučių.
.Badmetis su pertraukomis
kai gauni pusryčius, pietus ir vakarienę, o tarp jų - pertraukos?
Šponkiuk, ar perskaitei knygą apie tai, koks didis blogis yra katės?
kai gauni pusryčius, pietus ir vakarienę, o tarp jų - pertraukos?
Nea, griežčiau pas mane.Tik pusryčiai ir vakarienė
Nea, griežčiau pas mane.Tik pusryčiai ir vakarienė
Tada pas man visada badmetis
Runcia yra simuliantas - sausą paknebina, o nuo šlapio vos ne dreba Na, dirbsim
Aist, Kugis(Kugelis), nes buvo na toks mažas lepšis, dydžio kaip kugelio porcija
Dėl knygos tai turiu prisipažinti, kad tik apie pusę kolkas teperskaičiau (gėda, gėda, gėda), bet na jau parašymo stilius, kad laaabai sunku skaityti. Mokyklines knygas pagal programą lengviau buvo skaityti. Tai paskaitau apie kates, o tada paskaitau pradėtą trilerį