Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Bet tai tikrai nuotraukoje ten guolis Hipei. Arba Bugi. Neaišku tik kodėl jūs guolį katėms ant stalo tiesiate.  :rolleyes:

Pas mus svetainėje įprastai nėra stalo. Ištraukiamas ateinant svečiams. Tai Ainu tą retkarčiais atsirandantį "guolį" irgi labai mėgsta. Jei spėju valgiais apdėti, tai ok, tada pažiūri pažiūri ir nelipa. Bet jei ne, tuomet pagrindiniu patiekalu ant stalo įsitaiso jos didenybė katė.  :D

Mergaitės, gavau dovanų xiaomy jimmy siurblį ( dyson pigesnis atitikmuo). Rankinis belaidis lengvai panaudojamas, lengvai kraunamas ir valomas. Atvirai prisipažinsiu, labai patinka. Nors turiu centrinį galingą siurblį ir robotuką, naujas daiktas - super praktiškas. Pakabino vyrai jį svetainėje ant sienos, taip patogiai man "po ranka". Aš vėl galiu namie greitai ir lengvai suvaldyti Ainu plaukus, kraiką ir šuns lauko žemes.  :super:

Atsakyti

Aist, pavydžiu siurblio :) smagu, kai gali staigiai prireikus prasiurbti, man čia su vazonų alpimais ir šiaip gyvių laipiojimais per juos, atsibodo su šluotele susišluoti žemes, arba pakurti normalų siurblį.

Atsakyti
Ačiū merginos už palaikymą 4u.gif
Ką tik atsirado pabėgelis clap.gif clap.gif
Nesitikėjau, kad Dūmas toks protingas, niekada nebuvęs lauke, išėjęs pro buto duris, susirado mūsų balkoną, nors jis kitoj namo pusėj ir įlipo, gyvenam pirmam aukšte, balkonas ne stiklintas.
Išgirdom triukšmą, žiūrim sėdi gražuolis balkone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatelexx: 03 vasario 2019 - 17:10

Kokia laimė,kaip džiugu,kad pats parėjo. :wub: Nežinau ką ir patarti,gal saugok labiau.Nes būna atvejų,kaip išlėkęs laukan katinas pameta protą ir rauna neaišku kur.

Atsakyti

Ačiū merginos už palaikymą 4u.gif
Ką tik atsirado pabėgelis clap.gifclap.gif

Puikios naujienos!

Atsakyti

Renatelexx, džiugu, kad vaikis parsibaladojo namo.  :D 

Šponkiuk, būtent. Tas daiktas kaip šluota, tik lenktis su šiupeliu nereikia. Nes robotukui reikia dviejų dalykų - paruošti patalpą ( sukelti smulkius trukdžius, sukišti batraiščius, suvynioti laidus ir pan) ir duoti bent pusvalandį laiko ropinėti. O būna ir taip, kad labiausiai tave nervinantis kraiko gabaliukas net ir po viso siurbimo būna aplenktas robotuko nenuspėjamų viražų ir klastingai šypsosi tau nuo svetainės vidurio grindų. Tuo tarpu pvz nukarpius šuniui nagus taip tingisi lipti iš antro aukšto spintos atsinešti centrinio siurblio kilometro ilgio žarną, kad tiesiog čiumpi šluotelę su semtuvėliu ir susišluoji. Šitas naujas padaras yra šluotelės gudrus patobulintas pakaitalas. 

Atsakyti

86c61fe08096.jpg Pati išmėto drabužius po visą namą,paskui ieško,neranda.Atsigulu, saugau,kad niekas nepaimtų, tai rėkia,kad apipūkinu.Jokio dėkingumo :blink:

Sveikos pirmadienio rytą  :4u: 

Atsakyti

Renatelexx - džiugu kad pabėgėlis atsirado  :4u: 

Aist - sveikunu su nauju siurblių kolektyvo nariu  :) 

Su Hipės guoliu, man rodos, viskas gerai - teisingoj vietoj padėtas, patogu gulėti, viskas matosi aplink  :D 

Dviese

20190203-155540.jpg

Vakare Grikis nusivedė mažąją pagulėti ant šildomų grindų

20190203-203209.jpg

Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Renatėle, kaip smagu, kad barsibastė pabėgėlis. Įsivaizduoju, kaip palengvėjo biggrin.gif

Aist, oi kokį gėrį gavai bigsmile.gif Teko išbandyti, tik deja, ne savo namuose, o svečiuose. Labai patiko, kad be laidų, patogus naudoti, bac pakabinai, bac nukabinai.

Molio gulėjimo įpatumai hihihi.gif

Magnunos neišskiriama twix porelė wub.gif
Atsakyti

Sveikos. 

Juma Grikį per petį draugiškai apglėbusi  :D

Molis apšildo Lisitėjos drabužius.  :)

Aš šiandien vedant Čiją į lauką pamačiau sparčiai tapnojantį per kelią ežiuką. Dabar paskaičiau ir susinervinau. Savižudis ežys. Per anksti keliais mėnesiais pabudęs iš žiemos miego pats neišgyvens, neras maisto. Reikėjo parsinešti namo, kieme įrengti jam slėptuvę, duoti žalios mėsos ir kačių maisto ir bandyti jį vėl užmigdyti. Bet gi nežinojau. Eičiau ieškot boksą pasiėmus, bet tai kur aš jį dabar rasiu. Kažkaip nesmagu. 

20-CFFE77-5421-40-B2-AA82-C479-A0-DEC785

Ai, turiu truputį laiko iki darbo, einu ieškot.  :blink:

Atsakyti

Aist  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Aist,tau už gerumą. :4u:

Kažkada bandžiau gelbėti ežiuką,ir nepavyko.Neišgyveno.Kažkaip net dabar negera. :unsure:

.Gal tau labiau pasiseks.

Atsakyti