Mudu, nelenda maniškė po tuo rankšluosčiu. Vargšiukas baltasis šuo, duok gerųjų bakterijų, kad greičiau virškinimą sutvarkytų. Na, gal tas pats maistas, kurį dabar šeriat, yra suaugusių versijoje ir problemų palaipsniui pakeitus nebus.
Nors 7 metus šėriau sausu šunį, o pastaruosius 3.5 metų - BARF ( pradžioje RAW) mityba, Čijos virškinimo sistema daug stabilesnė prie BARF. Seniau būdavo vos kas ( pvz netinkamas skaniukas, svečiui "iškritęs" iš burnos mėsos kąsniukas ar lauke nuvogtas koks mikroskopinis sūrio gabaliukas ), tuoj suviduriuoja. Dabar toks įspūdis, kad skrandžio rūgštingumas toks didelis, jog viską suvirškina be jokių problemų. Aišku, sausu maitinti daug lengviau. Bet kažkaip manau, jog manoji draugė pensininkė nusipelnė, kad mūsų pilna kamera būtų prikimšta šaldytų širdžių, skrandžių, inkstų, penių ir kalakutų kaulų pastos, kad kelis kartus per savaitę virčiau šuniui grikius ar ryžius, blenderiu smulkinčiau šviežias sezonines daržoves ir vaisius arba uogas, iš Vokietijos siųsčiausi natūralius papildus barfistams ir nuolat rinkčiau info apie vyresnių šunų su polinkiu į struvitinius akmenis bei senatvinį artritą natūralios mitybos principus. Nes Čijai tai veikia. O aš taip noriu, kad ji būtų su mumis kuo ilgiau ir kad jos senatvė būtų kuo ramesnė.
Ainu turi talentą apipūkinti viską, prie ko prisiliečia arba net neprisiliečia. Tu Šponkiuko paklausk, ji man pritars.
Ooo taip! Užtekdavo jai prisiglausti prie kojos ir plaukų būdavo tiek, kiek Hipė nioliką kartų pasitrynusi nepalieka. O pašukavus katę ant lovos, turėdavau nušukuoti ir lovą, nes bijojau, kad Aist pagalvos, kad aš tą katę kankinau
Kiek supratau, Šponkiuk, galėjai antrą Ainu sau susirinkt
Aist, aš tavim žaviuosi, tu superatsakinga šeimininkė!
Ainu pūkingumas tiesiog fenomenalus turint omenyje, kad kiek ji bepūkintų aplinką, jos kailiniai nė kiek nemažėja
Mudu - mažas babaužėlis jau užkariavo visas buto teritorijas ir lygius nebėr tokių vietų, kur nebūtų užsiropštusi
gerai nors tas, kad ištyrinėjus naujas vietas jos entuziazmas truputį atslūgo ir Kruopa daugiau ramybės turi
Kur ir kaip kam patogiau
Taip ji norėtų žalios mėsos.. Bet neduodu kol kas.. Virta tik gauna 😊
Dar pas ją keistenybė yra.. Gal dėl to kad mamos truksta
Kai ruošiasi miegoti ateina pas mane ar pas draugą.. Murkia glaustis o paskui savo uodegos galiuką ciunkia.. Minko aplink.. Naktį prabundu kai kada nuo to cepsejimo jos🙂
Pridėta:
Po kokių trijų mėn pertraukos sugalvojau, kad reikia Hipuką pašukuoti. Ji kadangi labai nemėgsta ir pradeda verkti, tai tik kelias minutes šukavau. Rezultatas:
Labukas,
puikios nuotraukos ir puikus pasivaikščioimas
Vyrą balandžio pradžioje išsiunčia į komandiruotę į Kiniją, tai galvoju, nors įrengimas namo ne tas, kurį noriu parodyti, o darbai pajudės panašu tik gegužę ar birželį, jei nepasidižiuosit ir tiks taip kaip yra, gal yra norinčių pas mane? Tai būtų tinkamos dvi dienos balandžio 7 (sekmadienis) arba balandžio 13 (šeštadienis). Ar būtų norinčių?
Šponkiuk, būtų
Šponkuti - jeeee, žinoma būtų
Labas rytas.
Aš norėsiu pas Šponkiuką į svečius.
Labas rytas, saulėtas ir pilnas varnėnų giesmių
Pavasaris Micė rimta pagalbininkė virtuvėje.Dėl niurkymo ir čiulpimo, tai požymis,kad ji per anksti buvo atskirta nuo mamos.Molis taip elgiasi, murkia ir minko kojukėmis.
O jei suverpus Hipės vilnas?
Galvojau,kad niekas nesidomi maišiukais, pasirodo domisi.Guli,saugo,kad niekas nieko į maišą neįdėtų,arba neišimtų.