Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist - skanių cepelinų  :4u: 

Šponkučio daigelių kolektyvas  :super: 

Lisitėja - gartraukėlis išties bloznas ir aš kiekvieną kartą mintyse dėkoju meistrams jį gerai pritvirtinusiems, ypač karštai dėkoju su kiekvienu Grikio up and down   :) 

Atsakyti
Labos merginos.

Dėkojam už priėmimą 🙂

Buna stebina ta kaukė mūsų.. Aktyvumas 200% sienom varinėja.. Ir ypač nuo 22 val.. Nakties medžioklės prasideda.

Čia va maivosi atsisėdusi per 4 mėn pirma syk pagavau😂😂

Pridėta:

Atsakyti
Merginos, ar sterilizavot katutės? Kokio amžiaus geriau tai daryti? Gal keisti sykį atsivesti kačiukus?
Atsakyti

Aš visomis keturiomis už strerilizaciją.Kam leisti į pasaulį niekam nereikalingą prieauglį?Kai kurie vetai pasakoja pasakas,kad reikalinga  viena vada dėl katės sveikatos.Nesąmonė didžiausia.

Tiek katę tiek katiną galima tvarkyti maždaug pusmetinius.Mano abu pūkiai sutvarkyti.Labai tuo esu patenkinta.

Atsakyti

Svaja - pirmiji nuotrauka tiesiog superinė  :D 

Dėl sterilizacijos - praėjusį savaitgalį sterilizavau jauniausią ir mani uodeguotųjų kompanijos, jai apie 7 mėn. Pats laikas sterizituoti. 

Atsakyti

Merginos, ar sterilizavot katutės? Kokio amžiaus geriau tai daryti? Gal keisti sykį atsivesti kačiukus?

Sveika :) Man atrodo šitoj temoj iš nuolatinių  lankytojų, nei viena neturi nestrerilizuotos katės ar nekastruoto katino. Būtinai sterilizuokite, tą galit daryti kai bus kokių 6 mėn. Tikrai nereikia jokios pirmos vados. Veislinės katės išvis į namus keliauja sterilizuotos jau kokių 4 mėn., tik kol kas nėra vieningos nuomonės ar gerai, ar ne ankstyva sterilizacija. 

Atsakyti

Na ir biškį vauzdų iš šiandienos smagaus pasivaikščiojimo  :) 

Pasižiūrėjom gatvės meno

20190310-120908.jpg

20190310-120911.jpg

20190310-121730.jpg

20190310-123812.jpg

Atsakyti

Pakeliui stabtelėjome paglostyti katinyčio  :) 

20190310-125514.jpg

Žiūrėdama į šitą katiniuką aš supratau, kad sutalpinti Grikį ant kelių anokia ir problema  :) 

20190310-125556.jpg

Atsakyti

Paglosčiusios katiniuką keliavom toliau ir dar smagaus gatvės meno radom

Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2019 03 10, 20:41)
<p>Pakeliui stabtelėjome paglostyti katinyčio  smile.gif </p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p></p><p>Žiūrėdama į šitą katiniuką aš supratau, kad sutalpinti Grikį ant kelių anokia ir problema  smile.gif </p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Kur čia tokį grožį radot?
Atsakyti

Ups, kažkaip ne tuos mygtukus vis nuspaudžiu  :ax: 

20190310-132104.jpg

20190310-132110.jpg

20190310-132206.jpg

Grįžtančias atgal mus užklupo lietus, bet tai mums nesugadino nuotaikos, mes įsmukom bulkinėn. Tiesa bulkučių negavom, tačiau kava su morengu mus sušildė.

Grįždamos stabtelėjom pasilabinti su sulytu, lietaus lašeliais padabintą skrybėlą dėvinčiu daktaru Aiskauda

20190310-143227.jpg

20190310-143256.jpg

Nepaisant to, kad lietus buvo stiprokas ir sušlapom, nuotaikos mums tai nesugadino, labai smagiai pasivaikščiojom, pamatėm meno tikiose vietose, kur niekada nebūčiau užsukusi. 

Erendira, Gielux - ačiū už puikią dieną  :4u: 

Beje, Erendiros dėka suūinojom, kad kiekvieną paskutinį mėnesio sekmadienį įėjimas į muziejus yra nemokamas - taugi planuojam kitą socialinį pasivaikščiojimą paskutinį kovo sekmadienį  :4u:  kas su mumis?  :)​ 

Atsakyti