Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ogo nieko sau Kugutis invalidas, nepagaunamasis, tikrai turėsi imtis laisvės apribojimą 😁

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u:

Ot, tas Kugis, pasaulio užkariautojas.Na, gal to  kiemo šeimininkas labai nesupyko :hmm:

Spurgos mordukė tokia patiešna :wub:

Pas Diinką norėčiau, tik labai sarmata norėti į svečius,išsisukus nuo talkų :blush-anim-cl:

Pavasario rezidencija po pušele :lol: e437ab699bd3.jpg

Atsakyti

Aist, kaip šiandien atrodai? Iki vyro gimtadienio užgis? O tai giminėms klausimų gali kilti... :D

O Kugį pamatė dar kitas kaimynas, kuris šunį vedžiojo, tai pašaukė vyrą per tvorą ir klausia ar ne mūsų. Tuo metu Kugis buvo kiemo pradžioje, kur įvažiavimas, o kol vyras muėjo, jau už namo, už terasos po poevą lakstė. Pamatęs vyrą, skuodė atgal, tik pusiaukėlėje supanikavo ir palei tvorą tai pirmyn, tai atgal bandė bėgti, pradžioj žinojo kur bėgti, po to matyt pasirodė, kad negalėjo taip toli būtį parėjimas namo. Šiaip ne taip parvijo vyras Kugį atgal, tai tas parbėgęs nušuoliavo iki šiltnamio, už kampo pritupė ir didelėm akim dairėsi. Tada dar teko pavargti, kad jį pagauti. Pagavimas galimas tik su kokiu žaisliuku, jis turi kį gaudyti ir taip prarasti budrumą, tik tuomet galiu jį pačiupti. 

Atsakyti
Sveikutės

Lisitėja, nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif

Aist, tavo tame miškelyje vieni nuotykiai blink.gif Kiek nueini, taip ir nutinka kas nors biggrin.gif

Kugis koks nenuorama keliauninkas bigsmile.gif Įtariu tuoj bus parištas...
Šponkiuk, o pas jus tvora jau yra?

Seniai visas jau bemačiau, norėčiau kada susitikti smile.gif
Atsakyti

Daredi, tvora yra, pro apačią nepralys, per viršų neprašoks. Bet, nėra trinkelių, tai ten kur vartai, tai laisvai galima išeiti.

Ir beje, 04 13 (šeštadienį) kviečiu pas save :) 

Atsakyti

Sveikos. 

Ir aš noriu į Zundos kurortą po pušele. 

Šponkiuk, šaldyti žirneliai padėjo. Mėlynės nėra, tik nubrozdinimas matosi. Sugis. 

Daredi, aš ir pati jau sakau, kad gal man reikia novelių knygą rašyt "Pasivaikščiojimai su šunimi." Matyt, kai po darbo ieškai nuotykių, tai juos ir randi.  :P

Atsakyti

Ar tu jį sučipavus? Gal antkaklio jam reiktų, toks bėgikas? Bet tai kai charakteris...

Kingas jau pankas - apskusta ausis, nuėmėm gaubtą, kiek krato galvytę, bet nesmarkiai. Su tuo branktu buvo visai ne kažką.

Ryt pas gydytoją.

Atsakyti
Aist, gera mintis, žinok biggrin.gif Žinant tavo sugebėjimą reikšti mintis ir literatūriškai viską pasakoti, knyga būtų paklausi, aš ją pirkčiau mirksiukas.gif

Šponkiuk, mielai prisidėsiu prie svečių biggrin.gif
Atsakyti

Kugis nečipuotas, bet su antkakliu ant kurio mano tel nr. O kadangi norinčių jį įsikatinti nėra, tai greičiausiai kitą savaitę ir sučipuosiu.

Kai susiruoši paskaityti knygą:

20190401-213703.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 03 balandžio 2019 - 11:42

Oi, tas Kugis  :rolleyes: 

Labas

Atsakyti

Šponkiukas, matyt, garsiai su intonacija skaito, kad klausytojai susirinkę pirmoje eilėje.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2019 04 03, 12:38)
<p>Kai susiruoši paskaityti knygą:</p>

O kur ketvirtoji klausytoja?
Atsakyti