Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ką ten taip įdomiai skaitai, Šponkiuk, kad beveik visi susirinko? :)

Atsakyti

P.S. Aist  :4u:  kad greičiau sugytų

Atsakyti

Ketvirtai klausytojai ne lygis yra kartu su kitais vienoj lovoj gulet. Ji tuo metu ant stalo ar naktinės spintelės sėdi. O skaitau nieko ypatingo Ingar Johnsrud Vienos brolija

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 03 balandžio 2019 - 16:50

O Rainys užspaudęs Kugiui ausis, matyt dar perjaunas tavo skaitomai literatūrai :D

Atsakyti

Gieliux, na taip, yra žodžių, kurių nenorėtum, kad vaikai vartotų, tai tėvelis Rainys cenzūra užsiima :D

Atsakyti

Susinervinau. Gaunu el laišką,  kad mano vmi gavau pranešima apie paskirtą baudą už administracinį nusižengimą. Pirma mintis arba šiandien ir mane nušovė ryte leidžiantis Narbuto gatve netoli panoromos (bet būtų neįtikėtina taip greit baudą gaut), arba už mb Vokietijoje. Prisijungiu prie epolicijos, atsidarau nutarimą, o ten bauda už greičio viršijimą 2018 07 07 kažkiokiam kely šalia Tauragės, kur gyvenime nesu buvusi. Tuo metu mes buvom prie jūros ir vėją gaudėm, dar net fb patikrinau, ant sienos yra foto. Nutarime automobilio numeris nenurodytas. Jokio papildomo failo, tarkim nuotraukos. Pradėjau knistis ir panašu, kad tai bauda už ford fiesta, kurią pardaviau 2018 07 03 ir 07 04 ją išregistravau per eregitra. Dar pamenu kaip pirkėja minėjo, kad važiuos į žemaitiją tą savaitgalį į giminės balių. Pagal nutarimą priėmusios vardą ir pavardę kontaktų neradau, reiks ryt skambinti į policiją, aiškintis ką daryt. Ir dar sutapimas, šiandien iš stalčiaus traukiau visokius nereikalingus popierius ir dar ištraukiau kaip tik fiestos pardavimo sutartį. Tik paliesk dokumentą ir už valandos gauni baudą :D

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Šponkiuk, nemaloni situacija, bet aš tam paliestam dokumentui būčiau dėkinga, kad taip po ranka atsidūrė, lyg žinodamas, kad greit prisireiks  :D 

Kaifuoju nuo šios savaitės oro. Na, niekas (kol kas) nepajėgia man sugadinti nuotaikos, kai oras toks  :wub: 

Aist, kaip tavo šuninė trauma?

Gal kuri galite patarti kokį nelabai kvailą ir nekruviną serialą?

Atsakyti
Šponkiuk, nemaloni staigmena, ką ir besakyti. Bet, kaip sakoma, atsitiktinumų nebūna...
Tikiu, viską išsiaiškinsi ir reikalas bus sutvarkytas mirksiukas.gif
Atsakyti

Iš konteksto ištrauktas sakinys: [...] užuodusios vištieną ima rinktis kiemo rainės ir juodės. Pradžioje viena ir dvi. Paskui trys ir keturios. Galiausiai net vienuolika - ir dvyliktasis, kiemo patriarchas be akies! [...] Manau, kad mane ištiko personalinis rojus.  :D

Atsakyti

Erendira, nesusilaikiau nesusijuokusi.Man tai ne rojus būtų, o siaubas. :P

Atsakyti

Na va, panaikino man baudą :) pradžioj policijoj, o prieš pora valandų jau ir vmi nebereikalauja susimokėt. Pasiskambinau ryte į policiją, paprašiau kontaktų, parašiau laišką ir prisegiau dokumentus apie parduotą mašiną ir po kelių valandų parašė, kad man surašytas protokolas pripažintas negaliojančiu ir perrašytas nurodytam asmeniui. 

Šiandien atvežė 16 kubų žvyriuko, bus didelis katinų šikanas :D  Kugis labai veržėsi pro duris, vos nulaikydavau :D

20190404-170220.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 04 balandžio 2019 - 20:33

Aist, kaip tavo šuninė trauma?

Gyja. Be mėlynės.  :D 

Sveikos.  :4u: 

Atsakyti