Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kadangi miegu viena, tai miegu jautriai. Šiandien labai keisti sapnai. Ką jaučiu, tą sapnuoju. Pirmiausiai apie penktą sapnuoju, kad kažkur lenkijoj sustojom pavalgyti. Ir labai labai noriu sysiu. Yra budelė su ro kliamą imančią moteriške. Reikia zloto, euro nepriima. Kažkokiu būdu gaunu tą zlotą, tada paaiškėja, kad neveikia tualetai. Atsibundu, o jau taip norių į tuliką, kad akys išsprogs. Palengvėjo, einu miegot. Tada neaišku kur net sapnuoju, kad man prasideda tryda  :unsure: esu kažkokiam dušę. Nuskamba žadintuvas. Pabudus užuodžiu smarvę. Ne ne aš apsidirbau lovoj, o Hipukas neatlaikė įtampos ir vonioj šalia šikano padarė ir užkasė kilimėliu. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Ainu savo prašmatniuosius kalinius gražiai savaitgalį pasauliui parodė  :rolleyes: 

Šponkiuk, oi, žinau, kaip greit sapnai prisitaiko prie aktualijų :hihihi: 

MUDU, sveikite  :4u: 

Atsakyti

Sveikos.

Kingas sparčiai gerėja, nebedrasko ausytės, paleidau nuo brankto.

Ketvirtadienį išimsim siūles.

Atsakyti
Ačiū 4u.gif už palinkėjimus sveikti,tai jau sveikos :-) Ryt pas gydytoją pažymą pasiimam ir darželin varom :-)

Šponkiuk,iš tavo sapno ypač antrosios dalies net balsu nukikenau :-)

Erode tai Kingui džiaugsmas išsivadavus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės

Kokie žibuoklynai aplinkui wub.gif

Šponkiaus sapnas, toks, sakykiau, gyvenimiškas hihihi.gif

Ir dar labai kikenau iš Lisitėjos mašiniuko apipavidalinimo. Žinau, kad tau buvo nejuokinga, bet vis tiek kikenau biggrin.gif

Atsakyti

Laba,

part.lt atsigavo, tai visas su pavasariu

9388ac0042134bd79c8a32306480e52a652.jpg

21b4f7d5a291d5a1f803e2cd70f52346439.jpg

Galvoju nuo ko pradėt ar jus girti ar save...ai pradėsiu nuo savęs :)

čiūčia manęs nepamiršo....

3e40cb3fe3706690ce25f08a20e482ac130.JPG

praeitas savaitgalis (norėjau pasigirti bet part.lt neleido)

8caaa38174f9c13d844b01a69898c792731.JPG

a0c72748e3ac271e5c9d32cf9344759d927.JPG

spec. Erendirai

e13e488b1ae7bb4a7d3bc37d460537b9748.JPG

subinių paradas

5e6dd69d24840212ae92ae91c4260bfc423.JPG

Atsakyti

fifa- jau tuoj-14 tus pradės (Bučkis 15-tus) ...o sako persai lepus trumpiau gyvena...tfu tfu tfu jokių problemų su sveikata...Bučkis kai įlipa į dėžutę, tai vis bėgu žiūrėti, kur vandentiekį "pramušė" :)

776e97ac33633204dbb3250779c261ee882.JPG

Mistika  :wub:  labai mėgsta su mergų uodegom pažaisti...tik va su fotkėm nespėju :)

6a0c89eabb6433350135feaf32590b11109.JPG

Ir pabaigai- p[ats didžiausias viršininkas namuose- Sasiska įsitaiso ant laip[tų ir ....praėjimas mokamas....nepasitrauks nei centimetru...tik aprėks(čia apie žmones) o katinai visi pagalovna gauna drausmės...iš letenos :)

1f9e6e67df048ac36b8d91df77a25010998.JPG

Atsakyti

Diinka, ačiū už Maikiuką  :wub: 

Atsakyti

Dabar apie Jus :)

AHA nei viena talkon nepasisiūlėte .... :box:  :bash:  :)

O jei rimtai viskas ten gerai, viena labai nereali šeimina pašefuoja  medienos...už ačiū parūpino ir padirba, nelabai ten daug žmpnių ir sutilps..taip kad Lisitėja viskas gerai, p[risidėjot jūs visos tikrai nemažai.

Šponkuti :4u:  daug Kugiui sveikatos, aš gi turiu labai panašią Suzuki...tik kad ji per koį pusvalandį tapo "neįgali" bet jai giliai dzin, lipa, krenta , bėga, užmeta, bet jos labaiiiiiiiiiiii daug ji mėgaujassi gyvenimu.

Ai tikiuosi, dar kurį kartą pasikviesi į svečius...labaiiiiiiiiiii noriu, bet šį savaitgali niu niekaip..

Aist :4u:  Ainu aišku tobula, kaip ir viskas pas Jus šeimoj(žvilgsnis iš šono) Atrodo, kad niekas niekur neskuba...tiesiog mėgaujasi

Magnuna, pasigedau tavo tobulų katinų foto :)

Lisitėja sveikinu tapus pakartotine mačiute :) ...žiūriu neatsilieki :)

Erode, Kingui kibiras sveikatos :4u:   gal žinai kaip maniškė laikosi? prieš 1,5 mėn padovanojau, tokio pat spalvinimo tik dar bailesnę....tai šeštadienį varėm nagų apkirpti , nes šeimininkė negali skriausti katytės, kuri, miega pas ją lovoj, tirpsta nuo pakasiukų...bet dar labai nepasitikinti....

Ai ir dar savaitgaliais ariu kaip dur... vis baru save ir vėl iš naujo....bet už tai šiandien būvau pas šeimos gydytoją..."paskutinį kartą lankėtės 2015? ir tik echo darėt?" taip taiip taip....Bet pasirašiau krūva popierių....gavau krūvą siuntimų, testą į namus.... Vis tik jaučiu per anksti nuėjau...man net spaudimo nepamatavo, nepaklausė ar ką skauda, ar kas neramina....supratau, kad atrodžiau per sveika :lol: 

Atsakyti

Draskyklės remontas: 20190408-220109.jpg   20190408-220146.jpg   20190408-220212.jpg

Išbandyta

20190408-221253.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 08 balandžio 2019 - 21:14

Sveikos. Kingas ausį  nusikrapštė ir vėl gavo branktą.

Dinka, apie kates abi žinau, kad gyvos ir gyvena ten pat.

Atsakyti

Sveikos. 

Diinka, kiek floros ir faunos grožių parodė.  :wub: Dėkui, mieloji, už gražius žodžius.  :4u: 

Šponkiuk, puiki plytos panaudojimo paskirtis.  :D 

Kingui greito gijimo.  :4u: 

Zunda laiminga grynu oru kvėpuoja.  :wub: 

Ainu miške buvo,ar čia žibutės prie pat namų auga?

Žibutės visur auga - prie pat namų kitapus tvoros ir, žinoma, pilni kalvų  šlaitai  gretimame  miškelyje. Porą šimtų metrų nuo namų nunešiau katę ant kalvos tarp pušų. Po to gražiai abi namo parėjome. Nesegiau pavadžio, nes labai kultūringai katė elgėsi - pažiūri, kur aš einu ir tvarkingai seka mane. Bet pažįstamą namų tvorą pamačiusi Ainu iš džiaugsmo staiga išvystė greitį ir susimaišiusi pro tvoros apačią pas kaimynus kieman įlindo. O kaimynai ne namie. Tik kameros įjungtos teritoriją stebi. O man per tvorą lipti nesinori. Kviečiant Ainu apsimeta, kad manęs ji nė nepažįsta ir gulinės ant kaimynų žolytės dar ilgai. Tada atsinešiau lėkštutėje Royalio kelias granules ir subarškinau jomis maisto odę prie tvoros, kas greitai atgaivino Ainu atmintį, kur ir su kuo jinai gyvena. Parlindo atgal pas mane pro tvoros apačią blondinė. 

Atsakyti