Sveikos
Kugis koks ralistas 😁
Ainu - rafinuota gražuolė.
Bet tai dėl gartraukio pritariu Lisitėjai, kur tai matyta, nei išsitiest katukui neina 😁
Gartraukio nekeisiu - šitas nors ir mažutis bet gerai pritvirtintas gal ir ne per daugiausia vietos katinėliui bet užtat nenukrenta su visu gartraukiu
Kugis iš tiesų koks vingrus katinėlis taip ir nuvinguriavo akimirksniu
Ainu tobula
Vis dar plikapilvis plėšikėlis
Vakar parėjusi namo radau pagrobtą šluotelę dulkėms nubraukti, ana paprastai kabo už skalbimo mašinos užkišta ir niekam netrukdo. Rainas plėšikėlis ją aptiko, nukabino ir padėjo vidury kambario. Pakabinau į vietą, už minutės radau ant sofos padėtą - čia užuomina ar ką? Įkišau spinton, kad daugiau tokių užuominų negaučiau, bet gal parėjus namo rasiu kitą užuominą
laba ryta,
Erendira, neoperavo Vilkio- sexiuko
Prieš operaciją turėjo padaryti nuotrauką, bet ji tik su narkoze daroma(ten kažkaip ger burną daro) tai prašė paaugint kad kartu ir kastruoti ir jei reiks operuoti iš karto. Bet pažiūrėję nuotrauka sakė dar nėra būtinas chirurginis įsikišimas. Be to sakė, kad operacija 100 proocentų negarantuos kad galvytė atsities...Gavom vaistų, lašinti 1 mėn. tada pasirodyti....kaip paaiškino didelis uždegimas ir erozija, bet dar yra oro tarpas (tai gerai) ir yra šansų su vaistais pagelbėti. Tai va taip, tik iškiaušinėjo vaikį, oi užsibus jis pas mane....
Einu darbus apsimėtysiu, ką tik iš poliklinikos, pridaviau, kraują, šlapimą, pasidariau kardiogramą ir momogramą..ir į darbą nepavėlavau
Eeeeee, kaip faina dėl Runciaus 😁
Ryte 😎
IMG_20190409_122012-1560x2080.jpg 91,13KB
1 Parsiųsta kartų
Vėją ir Maurą gimtadienių proga sveikina mano chebrytė!
Aš per tuos darbus irgi pamiršau, kad kovo 27d ir Kolumbui suėjo 13 metų! Kol kas jis pakankamai žvalus,kartais ir mergas pavaiko po namus, o gal jos jį, girdau vaistukus jau nuo praeitų metų vasario ir matos ,kad jam tinka tas gydymas .tai tuo ir džiaugiamės!