Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Kugis koks ralistas 😁

Ainu - rafinuota gražuolė.

Bet tai dėl gartraukio pritariu Lisitėjai, kur tai matyta, nei išsitiest katukui neina 😁

Atsakyti

Gartraukio nekeisiu - šitas nors ir mažutis bet gerai pritvirtintas  :) gal ir ne per daugiausia vietos katinėliui bet užtat nenukrenta su visu gartraukiu  :) 

Kugis iš tiesų koks vingrus katinėlis  :)  taip ir nuvinguriavo akimirksniu

Ainu tobula  :wub: 

Vis dar plikapilvis plėšikėlis

20190331-212914.jpg

Vakar parėjusi namo radau pagrobtą šluotelę dulkėms nubraukti, ana paprastai kabo už skalbimo mašinos užkišta ir niekam netrukdo. Rainas plėšikėlis ją aptiko, nukabino ir padėjo vidury kambario. Pakabinau į vietą, už minutės radau ant sofos padėtą - čia užuomina ar ką? Įkišau spinton, kad daugiau tokių užuominų negaučiau, bet gal parėjus namo rasiu kitą užuominą  :)​ 

Atsakyti

laba ryta,

Erendira, neoperavo Vilkio- sexiuko :)

Prieš operaciją turėjo padaryti nuotrauką, bet ji tik su narkoze daroma(ten kažkaip ger burną daro) tai prašė paaugint kad kartu ir kastruoti ir jei reiks operuoti iš karto. Bet pažiūrėję nuotrauka sakė dar nėra būtinas chirurginis įsikišimas. Be to sakė, kad operacija 100 proocentų negarantuos kad galvytė atsities...Gavom vaistų, lašinti 1 mėn. tada pasirodyti....kaip paaiškino didelis uždegimas ir erozija, bet dar yra oro tarpas (tai gerai) ir yra šansų su vaistais pagelbėti. Tai va taip, tik iškiaušinėjo vaikį, oi užsibus jis pas mane....

Einu darbus apsimėtysiu, ką tik iš poliklinikos, pridaviau, kraują, šlapimą, pasidariau kardiogramą ir momogramą..ir į darbą nepavėlavau :)

Atsakyti

Visai nieko naujienos iš klinikos :wub:

Magnuna, tau užuomina,kad nepakankamai kažką darai.Arba tvarkaisi,arba su katyte žaidi  :hmm:

O čia užuomina man, kad  per mažą rankinę turiu, katinėlis jokias būdais į ją netilptų ??? :hm:  fa1da931f56a.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 balandžio 2019 - 13:22

Lisitėja, bet rankinė į katinėlį gal ir tilptų, jei jis panorėtų  :D​ 

Atsakyti

Dinnkut, gal ir gerai, kad yra vilties apsieiti be operacijos... Aišku, tas laukimas slegia, bet linkiu kleckui daug sveikatos :)

Žinokit, Runcia kad atkuto, net Bižū pagainioja ir kviečia žaisti :) Beveik 3 mėnesių reikėjo, kad atsigautų, bet atsigavo :D

Atsakyti

Eeeeee, kaip faina dėl Runciaus 😁

Ryte 😎

Priedas  IMG_20190409_122012-1560x2080.jpg   91,13KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Geros žinios nuo Runcelio, smagu skaityti :4u:

Neįtikėtina Belą su Spurga matyti viename kadre :wub:

Šiandien Vėjukas švenčia 13-ąjį gimtadienį.Linksmas, storas, mylimas, prižiūrėtas,išlepintas, niekaip nenugalintis neaiškios alergijos. :birthday2:  fc2f2c9a9e38.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Vėjukui - bučkis gimimo dienos proga  :oro_buckis: 

Mauras kovo viduryje sėkmingai perkopė 13 metų ribą ir dabar žingsniuoja 14-tų metų keliu  :) 

Dėl Runcelio džiugu  :4u:  

Bela su Spurga sutaria per atstumą  :)​ 

Atsakyti

Vėją  ir  Maurą  gimtadienių  proga  sveikina  mano  chebrytė! 

Aš  per  tuos  darbus  irgi  pamiršau, kad  kovo  27d  ir  Kolumbui  suėjo  13 metų! Kol  kas  jis  pakankamai  žvalus,kartais  ir  mergas  pavaiko  po  namus, o  gal  jos  jį, girdau  vaistukus  jau  nuo  praeitų  metų  vasario  ir  matos  ,kad  jam  tinka  tas  gydymas .tai  tuo  ir  džiaugiamės!

Atsakyti

Labos iš ryto  :4u: 

Valio trylikamečiams :super: smagu tokios ilgos draugystės  :wub: 

Bela su Spurga :hihihi: Spurga tikra mėgavimosi gyvenimu guru. Bent jau nuotraukose taip atrodo  :D 

Erode, kaip Kingo ausius?

Atsakyti
Vėją , Maurą, Kolumbą su gimtadieniais 4u.gif Kokie visi ilgaamžiai, smagu bigsmile.gif

O balandžio pačiomis pirmomis dienomis Mėtai suėjo 6-eri. Man atrodė, kad net 6, bet palyginus su ilgaamžiais, tai tik 6. Pagal kačių metus, tai mes su Mėtulyte maždaug vienodo amžiaus. O aš ir gavoju, ko čia mes taip gerai sutariam paskutiniu metu hihihi.gif

Belos ir Spurgos relaksas per saugų atstumą biggrin.gif
Atsakyti