Labukas,
Labukas, mėlynake
Jau tos mėlynos akyyyssss.....
Čia dar į Haku gulinėjimų temą: autoparko dėžutė (su dalim autoparko) irgi tinka. Na, gal tik odiga truputį netelpa...
IMG_1858s.jpg 290,65KB
0 Parsiųsta kartų
Akyyyytėėė Labas
Haku, labai kompaktiškas katukas odigai prašom da dėžiukę pastatyc
Vakar vakare Bela siautė, lakstė, maurojo. Viskas kaip priklauso. Spurga sėdėjo, žiūrėjo žiūrėjo ir kad šoks ant sekcijo, kur viskas sudėta. Nu taip sugebėt išvartyt viską reikia dar pasistengt krito ir iš lentynų ir nuo stalo ir Spurga ir daiktai. Vienžo norėjau išpašlavonint kilmą, nes užkniso, bet dar paliksiu, visgi nieks nesudužo
https://www.lrytas.l...seima-10470516/gaila katės. Bet dabartinis šeimininkas mamažų mažiausia keistas, kaip galima pirkti nemačius ką imi bokse. Aišku apie "veisėja" iš vis patyliu. Ir dar prajuokino, kaip žmogui turinčiam špicą Mimoza, jis gan neapdairus
Gielux, mano nuomone, jis pirko gražų kailiuką - nes žinant veislę naivu tikėtis, kad suaugęs bengalas neskriaus špico. Tai va, kailiuką ir nusipirko... Nesakau, kad pardavėja be grieko, bet žmogus, mano nuomone, rinkosi neatsakingai.
Čia kaip žmonės perka haskius už gražias mėlynas akis - o paskui arba kenčia, arba velka į prieglaudas.
Mano kosmetologė turi bišoniuką, o jos sesė turi bengalą.Labai juokinga klausytis, kaip pasakoja,kaip katinas bando sumedžioti šuniuką.O šiap tai diedas durnas,kad pirko neišsiaiškinęs kokia tai veislė.'Veisėja" irgi ne be grieko.Tiesiog gaila katino.
Aš meinas, man dzin.
IMG_1866s.jpg 472,15KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_1869s.jpg 430,78KB
0 Parsiųsta kartų
Puikusis meinas
Uodegytė kokia greita
Lapyna, visiškai sutinku dėl kailiuko. Špicas Minoza jau indikatoriu, kad jam bengalas netiks
Kugiui buvo liūdna namuose. To kamuoliuko kur būna žaislo viduj, neradau.
Lyja šiandien iš pat ryto.Pasižiūrėjau katukų foto, iš karto šypsena iki ausų.
Gera kad jie yra.Nikutės žydra akytė
Haku dzinbudistas
Kruopos greitumėlis.
Kugis tikras vandalas, kaip sugebėti taip žaislą išrinkti