Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labukas,

5yx6q0.jpg

Atsakyti

Labukas, mėlynake  :wub:​ 

Atsakyti

Jau tos mėlynos akyyyssss..... :wub:

Čia dar į Haku gulinėjimų temą: autoparko dėžutė (su dalim autoparko) irgi tinka. :B  Na, gal tik odiga truputį netelpa... :hihihi: 

Priedas  IMG_1858s.jpg   290,65KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Akyyyytėėė  :wub: Labas  :bigsmile: 

Haku, labai kompaktiškas katukas  :bigsmile: odigai prašom da dėžiukę pastatyc  :lol: 

Vakar vakare Bela siautė, lakstė, maurojo. Viskas kaip priklauso. Spurga sėdėjo, žiūrėjo žiūrėjo ir kad šoks ant sekcijo, kur viskas sudėta. Nu taip sugebėt išvartyt viską reikia dar pasistengt  :lol:  krito ir iš lentynų ir nuo stalo ir Spurga ir daiktai. Vienžo norėjau išpašlavonint kilmą, nes užkniso, bet dar paliksiu, visgi nieks nesudužo  :lol: 

Atsakyti

https://www.lrytas.l...seima-10470516/gaila katės. Bet dabartinis šeimininkas mamažų mažiausia keistas, kaip galima pirkti nemačius ką imi bokse. Aišku apie "veisėja" iš vis patyliu. Ir dar prajuokino, kaip žmogui turinčiam špicą Mimoza, jis gan neapdairus :D :D

Atsakyti

Gielux, mano nuomone, jis pirko gražų kailiuką - nes žinant veislę naivu tikėtis, kad suaugęs bengalas neskriaus špico. Tai va, kailiuką ir nusipirko... Nesakau, kad pardavėja be grieko, bet žmogus, mano nuomone, rinkosi neatsakingai.

Čia kaip žmonės perka haskius už gražias mėlynas akis - o paskui arba kenčia, arba velka į prieglaudas.

Atsakyti

Mano kosmetologė turi bišoniuką, o jos sesė turi bengalą.Labai juokinga klausytis, kaip pasakoja,kaip katinas bando sumedžioti šuniuką.O šiap tai diedas durnas,kad pirko neišsiaiškinęs kokia tai veislė.'Veisėja" irgi ne be grieko.Tiesiog gaila katino.

Atsakyti

Aš meinas, man dzin.

Priedas  IMG_1866s.jpg   472,15KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_1869s.jpg   430,78KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 23 gegužės 2019 - 20:02

Oi, Haku  :wub: 

Išdykusi katytės uodegytė

https://youtu.be/q0I3zelvQDc

Atsakyti

Puikusis meinas  :wub: 

Uodegytė kokia greita  :D 

Lapyna, visiškai sutinku dėl kailiuko. Špicas Minoza jau indikatoriu, kad jam bengalas netiks  :D

Atsakyti

Kugiui buvo liūdna namuose. To kamuoliuko kur būna žaislo viduj, neradau. 

20190523-162524.jpg

Atsakyti

Lyja šiandien iš pat ryto.Pasižiūrėjau katukų foto, iš karto šypsena iki ausų.

Gera kad jie yra.Nikutės žydra akytė :wub:

Haku dzinbudistas :wub:

Kruopos greitumėlis. :lol:

Kugis tikras vandalas, kaip sugebėti taip  žaislą išrinkti :hmm:

Atsakyti