Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labukas 4u.gif

Diinka net 7 blink.gif aš visada taip vyliuosi,kad laukinukų kuo mažiau būtų ax.gif ,bet pas mane pačia kaimietukų gvardiją renkasi mano pūkį už tvoros erzina . O tavo čiučias wub.gif FB mačiau nerealios trispalviukės wub.gif

Šponkiuk aš su actu valau ,smirda valant velniškai,bet kvapą uzgesina.O kad Kūgis į keliautoją pavirto,vis tolyn,tolyn varinėja.

Erode gaila paltuko ,bet....gal vyrui jau taip jis pabodo,kad nupsrendė tave pamokyti aaa?(juokauju žinoma).Kažkada poliklinikoj vaiko striukytę "nusinešė" ...
Atsakyti

Į paltukų temą  :) kai kas vis dar labai myli savo raudoną lietpaltį  :) 

20190521-055628.jpg

Atsakyti
Sveikutės

Diinkos čiučios tai mano Mėta vaikystėje wub.gif Gražu tai negaliu biggrin.gif

Juma kleptomanė, grotelių gerbėja bigsmile.gif

Pas Šponkių koks gastroliantas pasirodo yra bigsmile.gif
Erodei bus proga atinaujinti.

Vakar keistai sutapo. Erodė rašo, kad pavogė paltą. O man į paštą rašo viena mūsų įmonės klientė, kad jai reikia dar vienų tokių pačių lauko durų į namą, nes jau turimas....jiems pavogė. Paltą tai bent jau lengva pavogti. Bet pavogti lauko duris, kurios sveria 80-90kg, jau sumontuotos su varžtais... nu be žodžių.. Aišku, dar negyvenamas naujas namas, bet vis tiek, atvažiuoji ir randi tuščią skylę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 21 gegužės 2019 - 12:14

Jetus, koks mandras Grikio ploščius! :D

 

Diinka, vardai trispalvėms pūkėms: Aurora (ta iš kairės, su geltona pašvaiste ant snukučio) ir Fortūna (nes sako, kad trispalvės sėkmę neša).

Atsakyti
Kas čia mane pamiršo? nu viršūūūūnė...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Dulkė kokia mandra :D grooožis

Haku snukutis nu jau toks švelnutis, sakytum mergyčių mergytė :D

Vagišiukas mielai atrodantis, na ir skafandrinis Grikelis :D

Erode, gaila paltuko

Daredi, o čia tai joooo dar ir taip būna? Duris?! :blink:

Atsakyti

Dulkės žvilgsnis kokis  :D  iš tiesų, kaip buvo galima katytę pamiršti  :) 

Haku išties labai mielas švelnių bruožų katinėlis :wub: 

Daredi - ko tik nebūna  :blink:  duris išsilupti - čia jau reik sugebėti  :oh:​ 

Atsakyti
Oi merginos dėl tų vagysčių o ypač durų visai nesistebiu,1.vienam kaimynui jau gyvenant iš grežinio varikliuką ištraukė 2.Kitam besistatant porą langų jau sudėtų ir krosnelę išvilko blink.gif
Atsakyti

Durys  tai  durys, bet  tai  o raktai  irgi  duryse  buvo?Kas yra  durys  be  raktų!Aišku,kad  galima  mechanizmą  pakeist ,bet  tai  jei  pats  to  nesugebi, tai  nemažai  kainuotų,kažin  ar  tada  apsimoka ,nes  gi  pačios  durys  nėra  jau  tokios  super  duper  brangios ...Na  nebent  kokiu  internetu  kokiam  nesusivokusiam  piliečiui  be  raktų  parduot  pačias  duris,kai  susigaudys  bus  jau  vagies  pėdos  atšalusios ....

Atsakyti

Dulkytės tikrai pasiilgau,kaip galima slėpti tokį grožį :wub: 

Vagystės visiškai nestebina,ypač kaimo vietovėse.Mano sodyba buvo apvokta,viskas išversta,maistas,alchogolis,kava išnesta,Būtų atėję vėl,bet nebespėjo.

Kaimynui per žiemą koklinį pečių išardė,senovinės spintos duris išgrojo.

Ai ,bjaurybės :unsure: Geros,šiltos dienos :4u: 

Atsakyti

Zundytė gerai pastebėjo - durys durimis, o kaip su raktais? Bet tokie "menkniekiai" nesustabdo  :oh: 

Televizorių vakar žiūrėjom abi

20190521-210448.jpg

Atsakyti

Oj, jei naujai statoma kažkas ir neapvogtš, būtų keista. pas mus kvartaliuke praktiškai visus namus aplankė, bet ir žmonės, žinodami, kad kvartaliuke taip būna, visvien montuoja katilus, o signalizacijos nepasistatė. Būtų ir mums židinį per naktį išsimontavę, bet žinodami tokius bajerius pastatėm gsm signalizaciją, na ir ką, atėjo ir pas mus naktį, signalizacja išgazdino, tai nuostolis, tik durų spyną pasikeisti. tai labai džiaugėmės, kad tik spyną tereikėjo keisti, kad pačių durų nesugadino, nes va tada tai jau reikalų jas pasikeisti. 

Šiandien turi pabaigti dėti trinkeles. Vartai sužeminti maksimaliai, tai vakar galvojau, pralįs ar ne Kugis pro vartų apačią. atsakyma jau turiu, laukinė katė paėsti pralindo pro tą vietą, kur jau trinkelės padėtos. žodžiu reiks nusipirkti kokios išviniojamos tvoros, kurią išviniosim, prieš paleidžiant Kugį ganytis. ir nereiks galvoti, kaip padaryti šeryklos prie gatvės laukiniams katinams, nes į kiemą turi kaip ateiti. nė nežinau ar džiaugiuosi, ar ne, kad pro vartų apačią galima norint pralįsti.

Rainys per vakar dieną niekur berods nepadarė kur nereikia, ir nuo vaistų suleidimo jau bėgo updegą parietęs :D 

O aš pati vakar buvau pas gydytoją, tai gavau, raumenis atpalaiduojančių vaistų ir vaistų nuo uždegimo-skausmo ir siuntimą nugaros ir sparndo rentgenui.  

Atsakyti