Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ar gavo Gilė nors mažiausią žuvytę?

Diinka, tik užjausti galiu  :4u:

Juokiausi balsu iš Šponkiaus strakalų.Man kyla įtarimas, kad Rainys vis tiek kažką mato.Nieko nežinotum, nė nepasakytum ,kad jis kitoks :hmm:

Mes šunis dabar šeriam lauke, tai prisibarsto mėsos gabaliukų.Ir kiekvieną vakarą atskrenda varna, vis ta pati.Ji šluba.Tai mama dar specialiai daugiau palieka trupiniukų.Juk ir ji valgyti nori.

Atsakyti

Šponkiau,  įdomi katytė. Darysi PSP? :D Lisitėja,  kai Balerina buvo apakusi, aš irgi ne iš karto supratau, nes kol bokso nepastačiau ne vietoje. O šiaip ji lakstė ir žaidė kaip įprastai. Katės nerealūs, prisitaikantys padarai. :)

Gilės  atostogos ❤

Magnuna,  Grikis su Juma yra nerealūs, jų foto visada pakelia nuotaiką ir priverčia nusišypsoti. :)

Dinka, laikykis!  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 08 birželio 2019 - 07:51

Sveikos

Gėda girtis, bet žiauriai fainą dieną apturėjau. Tiesa, visai neplanuotai  :blush-anim-cl: Šalta šampė po obelim Drąseikiuose- tobula  :D 

Atsakyti

Sveikos

Gėda girtis, bet žiauriai fainą dieną apturėjau. Tiesa, visai neplanuotai  :blush-anim-cl: Šalta šampė po obelim Drąseikiuose- tobula  :D

Brangioji, tai nesąžininga :unsure:

Atsakyti

Lisitėja, žinau, nu bet labai gera buvo  :D  aš visai neplanuotai ten atsiradau, vietoj klietės vyro :D, bet gal mano paerzininimai Diiinkines paaktyvins  :geda: 

Atsakyti

Man taip pat norisi susitikimo.Tie 121 km yra nulis, sėdai ir nulėkei.Bet gi kas bus jei po vieną lakstysim?Diinka šluotražį paims :lol:

Ale jau ir apkiautę  mūsų :blush-anim-cl: mergos paliko 

Atsakyti

Ačiū Gieliux už priverstinį poilsi nes kitaip iki vakaro būčiau neprisėdus..matei kad darbu daugiau nei proto Lisitėja galima ir po vieną :)

Atsakyti

Diinkai ant šluotražio gal greičiau gautųsi? :hmm: Gal verta pasimokyt to meno? :D 

Šponkiau, prisijaukink katytę.  :mirksiukas: 

Atsakyti

Tai mergytės, imam ir nutariam dėl Diinkinių - kiek pamenu toms, kas rašė tinka 23 d.? Gal taip ir sutariam? 

Parsinešiau siuntinį, išardžiau dėžę ir numečiau, kad po valandos išnešti lauk. Trečią dieną jau guli

20190609-113107.jpg

20190609-142341.jpg

Atsakyti

Man sekmadienis,birželio 23 tinka. :yahoo:

Magnunos disneilendas :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 birželio 2019 - 12:03
Nu jau Grikelio išklotinė bigsmile.gif

Man birželio 23 d tinka thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
jei liksiu gyva po darbų jūros, ir aš norėčiau prisijungti ax.gif
O kaip jūs planuojate? ar važiuoja kas iš Vilniaus? gal galime kooperuotis? tongue.gif ir kada maždaug tradiciškai pajudate/parkeliaujate?

Dulktytei labai karšta - tik guli ir miega, miega ir guli.........
Atsakyti