Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gielux - perduok per kurjerį  :) 

Mano rainai padraikai karščiai nė motais - siautėja po namus, kočioja baltapilvį, įkyri tetai Kruopai ir vis atgėga pas mane pasiglaustyti ir pasipasakoti ką nuveikė  :) 

Atsakyti
Vakar apie 20 val termometas pas mane pietvakarių pusėje rodė 46 laipsnius. Niu, žinote, jau ir man karštoka... O gyvenu 5 aukšte iš 5. Tai smagumėlis ne tas žodis. Dukra neina į lauką ir nesitraukia nuo vetiliatoriaus. O Mėtulė gulinėja ant grindų visą dieną arba pas dukrą prie ventiliatoriaus.

Nu Juma duoda, nei jai karšta nei ką blink.gif

Oi prajuokino Gielux su savo Diabolesa biggrin.gif
Atsakyti

Nu,jo šilumos gal tikrai daugoka.Bet užtai pūkiams rojus.Langai atviri,galima kada nori pareiti ir išeiti.Net ir Zunda šią naktį nakvojo neaišku kur.Rytą per langą įšoko maisto davinio pasiimti.Šiaip aš jos nepalieku nakčiai lauke,trobon parvarau.Dabar visai drausmė pašlijo.Nušiurę abudu,išsišėrę, baisūs,bet valgo puikiai.Tai gal neserga niekuo.

Atsakyti

Mam, dalinkis ledais

20190612-221424.jpg

Mmmm, kaip skanu 

20190612-221426.jpg

Atsakyti

Be komentarų

Priedas  BA1FF7F5-15A8-4D69-9865-3E0D08CA79DF.jpeg   115,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos penktadienio rytą :4u:Tikiuosi vakar škvalo svečiuose neturėjote?Pas mus stipriai griaudė,žaibavo, vėjas buvo pakilęs, o lietaus gal arbatinį šaukštelį prilijo.Apylinkėse tai ir ledukų apturėjo.

Mano katinai ledų nevalgo, šunims tik duok.

Matyt Juma iš gurmanų giminės :D

Belos gulėjimo būdas  :wub: 

Atsakyti

Laba rytą,

Nea škvalo nebuvo, vietomis tik palijo. Prie darbo tai vakare stipriai lijo, o namo parvažiavus tėvukai sakė jog tik pora lašų nukrito.

Jep, Jumcia mėgsta ką nors įdomesnio paskanauti. Kruopa su Grikiu niekaip nesupranta ką ji skanaus arbūze įžvelgia, kiekvieną kartą ateina pažiūrėti kai į Jumos dubenėlį arbūxo pripjaustau ir suraukę nosias išeina, o mažoji lapnoja apsilaižydama  :) 

Kažkaip Erendira seniai besirodė - pasiilgau  :rolleyes:  ir Aist nesimato/nesigirdi  :)  aūūū, kur dingot :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas, mielosios  :4u: 

Magnun, ačiū, kad teiraujiesi  :bigsmile: 

Mudvi su Rut leidžiame laiką Milane  :rolleyes: 

20190611-194018.jpg20190612-124039.jpg20190612-131138.jpg20190612-173640.jpg20190613-161156.jpg20190613-163446.jpg

Atsakyti

Labukas,

mano katei karštis nė motais - miega ant saulės.....  :D 

daug smagybių praleidau, bet jau suskaičiau...

Erendira, kaip tau smagu  :4u: 

Pas mus buvo vakar visko - vėjo, lietaus.... na, ledukų nebuvo....   :hmm:​ 

Atsakyti

Erendira - smagiai leiskit laiką  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos 

Erendira, smaagaus pasibūvimo :4u:  o Milane, pasirodo, žolė žalesnė  :blink: 

Nemyliu kačių. Rytas 5.30, Spurga: vajė, vajė, jau treti gaidžiai giedojo, jūs dar drunyjat, kačiukas nešertas, bedieviai jūs. Keliuosi, išsprendžiu problemą konserviniu susitarimu. Griūnu patalan. Spurga: vajė, vajė, duonos tai gavau, o kur mano žaidimai!!!!! Tada vyko šlepetinės derybos, jų metu buvo sutarta, kad žaidimų klausimas atidedamas ribotam laiko tarpui iki kol akis eis praplėšt. Sutarties tvirtumas buvo kelis kartus patikrintas perlipant per galvą, bet kadangi neparodžiau jokios inciatyvos keisti derybų susitarimą, oponuojanti pusė padarė išvadas, kad kuproto ir grabs neištiesys :D

Atsakyti

Gielux - jau kad juokiausi  :D  :D​ 

Atsakyti