Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mazule, Colomba  :4u:  :4u:  :4u: 

Mano atostogų ataskaita:

-sugedo laikrodis, kurio garantija baigiasi šį savaitgalį. Iki jo, jis turi būti pristatytas pardavėjui kurjeriu arba pristatyti pačiam. Iš ten kur esu, kurjeriu neišsiūsiu. Bet jei pasiseks, pažystama pristatys į vietą. Liks tik tikėtis, kad laikrodį sutvarkys pagal garantija (Erendira, čia toks kaip tavo);

-jūroje nusijabošinta su aitvaru, pamesta lenta, ilgas plaukimas į krantą, vaikščiojimas kilometrais pakrantę, kol jūra gražino lentą;

-lygioj jūroj skrydis per irklentės priekį. Čia tik atsigaivinau ir tiek;

-skydis-kulverstis nuo longbordo. Stori džinsai, džemperis ir pirštinės apsaugojo nuo didelių žaizdų, tik nedideli nubrozdinimai, ir sumušimai;

Kol kas tokia ataskaita, "ilsiuosi"

Atsakyti

Šponkiuk, tik į medžius nelipk, gerai?  :unsure:  Tikėkimės, bent su laikrodžiu išsispręs.

Inteligentui linkėjimai greitai pasveikti. Gerai, kad smėlis pabėgo.

Grikeeeelis... :D 

Atsakyti

Magnuna, įtariu dėžės tavo namuose sunaudojamos iki paskutinės skiautelės? Išmetamos tik, kai tmpa  visiški skuteliai? Ane?

Šponkiuk, tu tikrai į medžius nelipk..

Mano naminis kompas atiduotas reanimacijai.. Meistras sakė :abu hardai laikėsi tik ant garbės žodžio..  Jei pavyks šiandien atsiimti- parodysiu, kaip mes atrodėm pas Diinką.

Atsakyti

Vilkra - tep, dėžės naudojamos atsakingai iki jų naudingumo koficientas tampa minus 10% :)  Jau pradedu svajoti apie namus be jokios dėžės nors savaitei  :huh2: 

Šponkiuk - ir aš prisidedu - nelipk ne tik į medžius bet ir niekur aukščiau kaip 1 metras  :)  žodžiu gerai leisk atostogas bet ir dabok save  :4u: 

Aist - irgi linksmų atostogų  :4u:​ 

Atsakyti

Oi, Šponkiuk, ir prisirenki gi nuotykių  :unsure: 

Pas man dėžutės irgi iki skutų tarnauja...  :D​ 

Atsakyti

Sveikos. 

Smagu, kad Inteligentas taisosi. 

Grikelio ir Jumos gyvenimas - nuolatinės atostogos. Puikūs "vaikai". 

Šponkiuk, ko gero, giliai širdyje tau (pa)tinka nuotykiai. Oi, ta jaunystė. Tik galvos nenusisuk, mieloji. 

Mes, tuo tarpu, ramiai Latvijos pajūryje leidžiame laiką. Oras tobulas. Jūra, saulė, lengvas maistas, gaivus vynas, pasivaikščiojimai prieš miegą pajūriu - paprasti, bet taip reikalingi man malonumai. Rytoj paliekame šį ramų komfortabilų užtekį ir važiuojame į Siguldą. 

10-D04-EBA-1-E3-C-4-E1-C-8-F6-E-2-C46826

Atsakyti

Aist - taip kažkaip teisingai parašei, kad net pasijuto ta atostoginė ramybė  :rolleyes:  :4u:​ 

Atsakyti

Labu. Pavydziu jum geru oru. Cia pranesa, pranesa, o ju kaip nera taip nera.... Darze negaliu nuo sliuzu atsiginti tie pindosai man viska sugriauzti baigia. Nespeju tu melynu kruopu nuo ju pilt. Tai dar ir ju lavonu pilnas darzas.... Pernai tai kazkauo sugebejo i namus isirangut ir mano geke kambarine suvarpe 😠

Magnumos draugeliai tai tikrai gyvenimo linksmoji dalis 😍.

Kaip smagiai pasibuvot man pavydu. Grysiu va vel i LT rugsejo pradzioj betclaiko tikrai nebus niekam 😣

Atsakyti

Azu - laikykis, nepasiduok tiems šliužams  :) 

Kaip gerai, kad mamka vis užsako naują dėžikę katinėliams. Bėda tik kad vis po vieną dėžutę užsako, niekaip nesusipranta kelias iš karto užsakyti

20190619-061740.jpg

20190619-061745.jpg

Atsakyti

Magnunos kačiukai tegul pas mane važiuoja į svečius, gaus visi po vieną dėžutę, ir dar atsargai duosiu.Nes mūsų namuose dėžės nebeturi jokios paklausos.

Aist, pažiūrėjau į foto ir taip panorau prie jūros :wub:

Šponkiuk, saugok save :4u:

Azu, šitie šliužai tikra ekologinė katastrofa.Jau ir LT jų yra, tik iki mano rajono dar neatėjo.

Atsakyti

Šponkiuk, ko gero, giliai širdyje tau (pa)tinka nuotykiai. Oi, ta jaunystė. Tik galvos nenusisuk, mieloji. 

Aist, labai norėjau atostogų be galvos skausmo, bet nu nelemta man matyt, sėdžiu ir nerviškai koją judinu pastoviai.

Šiandien pučia stiprus vėjas, galėčiau plaukti, bet supratau, kad jau senstu, nes bijau tokių "skalbiančių" bangų. Vyras irgi nesiryžo. 

Su laikrodžiu bus matyt, bent jau jis pristatytas pardavėjui, dabar dar mėnesis laukimo, kol atsakymas bus iš gamintojo. Dabar galvoju, ką reiks grįžus dėti ant du metus saulės nemačiusios vietos :D

Atsakyti

Aist atostogos labai atostogiškos :)

Šponkuti, atostogoms be galvos skausmo žmonės važiuoja į turkią su viskas įskaičiuota  :hmm:  :D  nors, ten gal dėl įskaičiuoto baro galvos skausmas irgi įskaičiuotas :hihihi:

Beje, Garmin'as MB laikrodį pagal garantiją pakeitė nauju... O maniškis nesispyrioja (3 x tuk tuk)

Galiu tau apyrankių padaryti  :rolleyes: 

Žiūriu žiūriu aš pro langus ir kažkaip širdis nesidžiaugia dėl oro... manau, šeštadienį sugalvotas viendienių žiūrėjimas ne kažką... ir maniškės viendienės dar nežydi  :unsure: 

Aš šįryt 6 ryto užmačiau, kad dangus dar tobulai plynai mėlynas ir lauke 19 laipsnių, tai įgriuvau vietoj mankštos baseinan. Dabar net nesitiki  :D  

Atsakyti