Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Inteligentas vėl nepadaro ir pūslė pilna. Mano klinika dirba tik nuo 10. Tai deja, bet niekaip nespėsiu 11 būti. 

Pasistengsiu kitą kartą prisijungti :)

Atsakyti

Mažule,Colomba sveikatos jums. :4u: Labai gaila,kad ligos puola :unsure:Sveikos sekmadienio rytą  :4u: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 23 birželio 2019 - 06:59

Oi, Colomba, kaip gaila mažiuko.... na, sveikit, bus kitų kartų  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos visos. Mūsų trio turėtų būti.

O paglaliau kažkaip susitariau su kompiuteriu, kad leistų nuotraukomis SM-e dalintis Čia mano mergos pufiko karus žaidžia..Jau nežinau, ar laukti, kol jį pasiims, ar nelaukti..

Priedas  006.jpg   99,38KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  013.jpg   149,18KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 23 birželio 2019 - 08:51

Mazule - sveik greičiau  :4u:  progų tikrai dar bus

Gielux - sure, tu mano auto nuolatinio keleivio teisėmis įrašyta  :D 

Vakar vakaro poilsis

20190622-185730.jpg

Atsakyti

Oi tas Grikutėliukas.. :D

Atsakyti

Aš jau namuose

.Ačiū namų šeimininkams už fantastinį priėmimą, ačiū visoms vaišes, ačiū, kad esate, ačiū,kad kažkada priėmėte į savo būrį.

Diinka, tau sveikatos ir stiprybės :4u:

Atsakyti

Ačiū visoms už nuostabų susitikimą.. Šeimininkams atskiri aplodismentai už priėmimą..  Nuotraukų yra, bet kompas gal perkaitęs.. nesusikalbu.. jei ikiryt nesusitarsiu-kompą vešim taisymui..

Atsakyti

Labarytis  :4u: 

Ačiū visoms už fantastišką dieną. Kiekvieną kartą susitikus laikas pralėkdavo akimirksniu, bet šį kartą tikrai buvo reali rizika jog galėjom praplepėti iki pat paryčių ir nepastebėti to  :D  buvo labai gera su visom pasimatyti ir jauku būti kartu. Ypatingas ačiū namų šeimininkams už priėmimą ir  o maisto gamybos ir geriamosios produkcijos maestro - už šaltsriubę ir lauktuves  :4u:  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Merginos,ačiū, kad  esate,ačiū  ,kad  būnant  su  jumis  tereikia  būti  savimi  ir  būna  taip  gera,kad  atrodo  grįžti  į vaikystę, kai  nelieka  jokių  kaukių, kai  kalbi,negalvodama  ar  visi  supras  ! Atskiras  dėkui  Dianai  ir  Tomui už  svetingus  namus !Priedas  P_20181221_224822.jpg   103,08KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti

Ilsimės

20190624-110415.jpg

20190624-113126.jpg

Atsakyti

Zundyte,puikiai pastebėjai.Kokia puiki mūsų kompanija,kaip gera kartu.Tikrai nėra jokių ribų,nei turtinių,nei amžiaus,nei išsilavinimo.Negaliu atsidžiaugti.

Gražioji trijulė :wub: 

Platus ir siauras katinėliai :wub: Man šiandien Zunda į kambarį pelę atnešė.

Aš gal nepavalgiusi atrodžiau???

Atsakyti