Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas.
Aist tavo postai apie keliones su vaizdo medžiaga superinė ,jaučiuosi lyg pati keliaučiau.Ačiū 4u.gif

Na kas skundėsi,kad vasara per karšta,man dabar jau šalta,šiandien sakiau židinį kursiuos vaikai sako mama tu ką...ką ką -man šalta,o dar lietus pliaupt pradėjo,tai 4 puodą kavos jau pasidariau blink.gif
Atsakyti

Sveikos,

nu ****...kelkit tas subines iš duobės....blyn keisit požiūrį... 

treti metai be atostogų, trečias mėnuo be miego, 100 eur tyrimas sostinėje- išvada " N. medianus kompresija riešo segmente abipusis - grubus riešo kanalas dešinėje,vidutinis- kairėje...na dabar operacija, lausimas kada...ir kiek (man labai aktualu, darbe štilius (reiškia nieko neuždirbų) katinai dauginasi geometrine progresija...darbų daug viskas per skausmąč ir nemiegias naktis

Bet gyvenimas yra gražus, myliu, esu mylima, vaikai, mama - sveiki, turiu draugu, manęs nepamiršta, man padeda ir palaiko, nematau jokios duobės, tik statų kalną, bet aš jį įveiksiu, ko linkiu visoms

Aist gal gali kažkokį nelabai lengvą 9pigumą asiderinsim patys) maršrutą po LV. Tiesiog rgpjūtį vėl alia atostogos, pasižadėjau nors 4-5 d kažkur ištrūkti...netoli, nebrangiai :)

Dėl oro..."u pagoy niet plaxoj pagody...gaždaja pagoda blagodat" Tai karščiai mane alino...bet juk vasara...vėsos norėjosi, bet ne šalčio, nu blyn dieną žada 15...argi čia vasara...bet iškęsiu :)

Bet kuriuo atveju, gyvenimas gražus ir nebambėkit (aš tiesiog nužliumbiu į kampą, kai neatlaikau)  mažule,  :4u:  ir ačiū už laiktuves,  :wub: 

Atsakyti

Diinkut :super: Sveikatos tavo letenai  :4u:​ 

Atsakyti

Diinka, laikykis. Tu stipri moteris, aš tau sakiau ir sakysiu  :4u:  žaviuosi.

Man taip nesigauna, biznis eina tamsion š...non, atsidaro dar vieni konkurentai šaliai, iš 300 klientų liko 30. Kai tie atsidarys, vienžo bus viskas. Su diedu ėdames. Mamai nustatė širdies ydą, greičiausia operuos. Dukra vis dar bastosi po pasaulį. Antrą kartą duodant kraują pasakė perdidelis hemoglobinas, reik tirt. Neisiu, bent jau kol kas. Kaip ir po vieną išgyvenami dalykai, bet kai krūvoj biški kaukt norisi. Norėjau rašyt, kad nors rankos kojos sveikos, ale irgi ne, koja vėl pradėjo skaudėt. Parašiau, pažiūrėjau, ai, bus tų darbų ar diedų. Bet va dėl mamo ir dukros blusos vis tiek apmirusios

Atsakyti

Vienas vaikas labai apsidžiaugė tuščioje žaidimų aikštelėje radęs krūvelę arklio mėšlo. Paklausus, kas jį taip pradžiugino, atsakė: „Tai reiškia, kad kažkur netoliese yra arkliukas“.

Atsakyti

Diinka, mano mamai operuotas riešo tunelinis sindromas ( čia kaip ir profesinė daug dirbusių odontologų liga). Kurį laiką po operacijos buvo nutirpusių plaštakos vietų, bet viskas atsistatė sėkmingai. Tikiu, kad ir tavo atveju viskas bus gerai. Dėl kelionės po Latviją dar pagalvosiu ir parašysiu vėliau. 

Gielux, apkabinu ir siunčiu šiltus linkėjimus. Viskas praeis, laikykis. Kad ir už smulkmenų, kad ir mažuoju piršteliu, bet laikykis tvirtai įsikibusi. 

Atsakyti

Aist, ačiū!

Visgi gyvenimas puikus. Dukriukas tik ką atsiuntė :D

E1557-D11-E10-F-4701-A8-A3-615-F783-C173

Atsakyti
Gielux - o kiek dukriukui metų? gal jau suaugusi ir taip savo gyvenimą dėlioja? mirksiukas.gif
Atsakyti

Jai 18, tai Filipinai ir Singapūras toloka

vaizdelius man siunčia

9-DD9-BBE5-88-FA-4368-B89-A-D9-F6290-A22

DC702-A92-FB80-4-A3-D-B8-CE-3-EF9-F834-A

Atsakyti

Diinka, man Latvijoje patinka Ventspilis su karvėmis ir pakeliui link jo verta stoti Kuldygos krioklio pažiūrėt. Pastarasis susidaręs iš Ventos upės yra žemas, bet gana platus ( kai kuriais duomenimis plačiausias Europoje). 

Man labai patiko Gaujos nacionalinis parkas ( Sigulda, Lygatne ir Cėsis). Siguldoje yra Tarzano parkas su nusileidimo nuo kalno "rogutėmis", laipiojimu medžiuose, yra apžvalginis funikulierius virš upės, Turaidos pilis, Siguldos pilis, vasaros bobslėjaus trasa, Aerodiumas ( vėjo tunelis), įvairios pasivaikščiojimo miškais trasos.

Lygatnėje rinkomės pasivaikščiojimui Lygatne Dabas Takas. Nors Gaujos nacionalinio parko turizmo informacijos centruose yra daug siūlomų maršrutų, galima rinktis pagal savo skonį. 

Cėsyje aplankėme pilį. 

Šiandien praleidome Tartu. Labai tvarkingas ir jaukus miestelis su 100 000 gyventojų. Daug studentų. Žymus savo universitetu. Iki pietų lankėmės nacionaliniame muziejuje. Labai modernus ir nenuobodus. Net užpavydėjau estams tooookio puikaus muziejaus. Po pietų "žaidėme" AHHAA muziejuje - sužinojau, kad galiu išlaužti 121 decibelą rėkdama, veidrodžių labirinte pasiklydau, supykino nuo kreivų grindų, gulėjau ant vinių lovos ir t.t. . Buvo visai smagu, nors ir gavau iš Rapolo kelis kartus pastabą, kad džiaugsmingai bet be sistemos blaškydamasi  tarp užduočių elgiuosi kaip mažvaikė. Rytoj dar aplankysime Tartu universiteto botanikos sodą ( jei nelis) ir trauksime link namų. Pakeliui pasiimsim iš Panevėžio gyvūnus. Kalbėjome su uošviais, tai jie puikiai susitvarko su abiem. Panašu, kad Ainu prisijaukino uošvius, nors šie yra ryškiai labiau "šunininkai" nei "katininkai". 

Tartu simbolis - besibučiuojantys studentai:

33025-A9-C-1-A1-C-445-D-A377-2-FF9396830

956-D19-B0-B7-D4-4-C4-C-8057-6-F6-AABB07

Kreivas namas:

BF7-E6-C13-40-FC-4-E4-D-A43-B-D9091129-A

Važiavimas dviračiu ant lyno:

C2-C846-FB-6238-4-D49-9994-E5-CEA14-D6-A

Gielux, kur vyresnėlė išlėkusi vasarai? 

Atsakyti

Gielux, jau paskaičiau. Oho, tikrai mergina mažai nesirenka. Na, kad jau išvyko, tai teks džiaugtis įspūdingais vaizdais.  :D 

Atsakyti

Gielux, aš tau pacituosiu sūnaus žodžius.Kai aš jį išleidinėjau mokytis į univerą, labai nervavaus, ir verkiau.Žliumbiau kaip karvė pasislėpusi nuo visų.

Taip pat labai pergyvenau ir verkiau, kai jis tuokėsi.Atrodo,pasaulio pabaiga stojo.Ir žinai ką jis pasakė?Sako,mama neverk,aš juk nenumiriau.Aš tik gyvenamą vietą pakeičiau.Tai, žinok kaip šaltas dušas suveikė.Juk, mes artimi, jis ir taip jautė,kad pergyvenu.

Niekur nedings tavo mergiotė, parlėks namo.Svarbiausia,kad ji žino,kad jos laukia, ir jei bus bėda tėvai lėks gelbėti.Juk tai ir yra svarbiausia.Aist, kaip nuostabiai skaitosi, kaip tu moki pasakoti :wub:

Diinkute,laikykis, aš tau nors mažą trupinuką paridensiu :ax: 

Atsakyti