Sveikos,
nu ****...kelkit tas subines iš duobės....blyn keisit požiūrį...
treti metai be atostogų, trečias mėnuo be miego, 100 eur tyrimas sostinėje- išvada " N. medianus kompresija riešo segmente abipusis - grubus riešo kanalas dešinėje,vidutinis- kairėje...na dabar operacija, lausimas kada...ir kiek (man labai aktualu, darbe štilius (reiškia nieko neuždirbų) katinai dauginasi geometrine progresija...darbų daug viskas per skausmąč ir nemiegias naktis
Bet gyvenimas yra gražus, myliu, esu mylima, vaikai, mama - sveiki, turiu draugu, manęs nepamiršta, man padeda ir palaiko, nematau jokios duobės, tik statų kalną, bet aš jį įveiksiu, ko linkiu visoms
Aist gal gali kažkokį nelabai lengvą 9pigumą asiderinsim patys) maršrutą po LV. Tiesiog rgpjūtį vėl alia atostogos, pasižadėjau nors 4-5 d kažkur ištrūkti...netoli, nebrangiai 
Dėl oro..."u pagoy niet plaxoj pagody...gaždaja pagoda blagodat" Tai karščiai mane alino...bet juk vasara...vėsos norėjosi, bet ne šalčio, nu blyn dieną žada 15...argi čia vasara...bet iškęsiu 
Bet kuriuo atveju, gyvenimas gražus ir nebambėkit (aš tiesiog nužliumbiu į kampą, kai neatlaikau) mažule,
ir ačiū už laiktuves,