Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėja, tame ir bėda, 9 tūks. km, staigiai nenulėksi :( 

Bela apsividuriavo, Spurga užlipo ant virtuvinės spintelės ir man ruošiant vakarienę išdredino dredą :D 

Belai  vis netinka geros sudėties maistai, bet va koks Royalis viskas ok. Reiks ryt eit pirkt.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Gielux:friends: viskas kaip nors vistiek išsivynios... Taip nebūna, kad nieko nebūtų, ir kartais visokios "krizės" labai laimingai viską sudėlioja.

A, solidarizuojuoi dėl virtuvės spintelės - vakar ryte man ruošiant kavą, užšoko Pedras ir iš aukštai (!) atsisveikino su pusryčiais  :oh: Dabar jam viskas ok, matyt, koks vabalas per kietas buvo  :rolleyes: 

Šian vakare vežu Runcių kontrolinei blužnies echo.

Atsakyti

Labas rytas :4u: Sėkmės Runciukui,laikom ūsus suraizgę.

Šiandien abu katinai liko namuose.O kaip kitaip,juk lauke net +7 buvo.Vasara,atseit, taip  vadinasi. :blink: 

Atsakyti

Sėkmės Runceliui!!!! 

Lisitėja, Spurga irgi prie balkono sėdi rytais ir prašosi išleidžiama. Šiandien vėjo šuoras ūsus pakuteni, panienka nėrė atgal :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 04 liepos 2019 - 14:11

Raportuoju - Runcelio augliukas nedidėja, kačiukas prisugo  100 g :D  

Atsakyti

Valio Runciukui, labai geros žinios :victory2:

Atsakyti
Sveikos merginos,
Turiu klausima toms, kurios iskastravo savo katinus.
Iskastravau katina rudeni, bet ta kastracija mano lukesciu nepatiesino. Todel noriu zinoti ar normalu, jei kastruotas katinas:
-ir toliau trankosi nezinia kur (tik trumpiau, 2-3 dienas),
-musasi su visais sutiktais katinais,
-lipa ant kates ir kazka jai daro ar megina daryti ( blink.gif ), o kate leidziasi,
-po uodega neatrodo kaip kate, o matosi, jog vis tik katinas, kad ir nedaug ten.
Atsakyti

Terroriste, pas mane katės, ne katinai, bet katinas turi savo charakterį, jei jis kastruotas ne mažiukas, tai susiformavę tam tikri ypročiai, tarkim dėl valkiojimosi. Jei katinas stiprus alfa, žinoma, kad visi gaus į skudurus. Dėl kastracijos lūkesčių, kastruot reikia katinus, kad nebutų tuntai niekam nereikalingų kačiukų ir daug darbo Diiinka, t.y. prieglaudom. :) 

Atsakyti

Sveika, Teroriste.Pas mane katė ir katinas, abu kastruoti.Katinas kastruotas mažiukas, katė suaugusi, jau po kačiukų.Katė ir dabar neša į kambarį peles ir šaukia vaikus.

Katinas nesėdi namuose, jei oras geras aš jo nė nematau.Už teritoriją kaunasi, su kaimynų katinais( kastratai) pešasi.Žymi teritoriją, purto uodegą, tik nėra kvapo

.Jei pačios katinas kastruotas suaugęs, tikėtina,kad įpročiai gastroliuoti išliko.O jei lipa ant katės, tai lai lipa,vaikų nebus.

Aš visomis keturiomis už kastraciją.

Atsakyti
kastruotas jau suauges. Gal apie 3 metu. Tikslus amzius nezinomas, nes priglaustas jau suauges. O kastravau tikedamasi, kad namuose dienu dienom man ant keliu sedes unsure.gif kokia as naivuole....
Atsakyti

Ta pati bėda ir pas mane.Taipogi norėjau glostomo katino.Globinukas mano rudis, nemeilus kaip ašaka,bailiukas ir dar pažeista psichika.Todėl teko katytę pasiimti.Irgi globinukė, na bet šita meilesnė.Siūlau pasiimti katytę,bus kam murkoti ant kelių.

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Terroriste, ant kelių katinai dėsi kai neturi daugiau ką veikti  :)  Jei gali eiti į lauką, keliai tik kai labai šalta ar šlapia :D Katinai, kaip ir žmonės, turi savo būdą, tad kastracija, kad ir mano akimis būtinas dalykas, charakterio iš esmės nepakeis. Bet padės dėl besaikio žymėjimo, neatsiras nereikalingų mažiukų ir ilgainiui katinai aprimsta, tad mažesnė tikimybė kokion nelaimėn pakliūti.

Apie tai, kad meilesnis katė ar katinas, tai čia aš su Lisitėja pasiginčyčiau  :rolleyes: Mano mergos - viena išvis autistė, kita - princesių princesė, meili kartą į du mėnesius, o va berniokai - abu dūšelės prielipukai - vienas gulėtojas ant pilvo, kitas prie šlaunies  :wub: 

Atsakyti