Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Nu man irgi nesimato, kad suo apkirptas, nes suo ne mano :) ant Gufos net nagus nukarpytus matau :)

Atsakyti

Mumis gražuolis :wub: O kada jums paroda? Kada vuodegas pamaizgyti? Juk norisi savų tarpe čempioną turėti :ax:

Apus, aš suaugusi jau seniai, bet nuo streso ir pavemiu ir dar kai ko būna. :blush-anim-cl: Normalu čia.O gal kokia nesąmoninga bacila kimba ?Mano sūnus irgi toks pat.Tik jam stresinėje situacijoje dar ir tempa kyla iki kokių 38,5.Kad visas komplektas būtų.

Jungiuosi prie W. Pearl arbatos. Tokia skani atrodo.

Lunai neskauda, už taigi ir laksto.Duok dieve, kad neskaudėtų.

Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2017 02 03, 20:44)
<p>Mumis dabita smile.gif </p><p> šitą o galima nuo streso, nervu vemt?</p>

Manau galima. Kaip pvz man visada pilvą paleidžia jai susinervinu. Irgi reakcija šiaip ne į temą...pykinimas - sakyčiau susinervini - spaudimas - kraujotaka...a prie ko viduriai...? ☺

Gufiui sveikatos daugybe....
Papildyta:
QUOTE(Colomba @ 2017 02 03, 20:25)

Sterilizavau šiandien Luną. Ryte nuvežiau, vakare parsivežiau. Ir ką... 10 min rami. Dabar jau po namus greitai greitai tapu tapu šmirinėja, bėga. Jei ne pilvas depiliuotas, nepasakyčiau, kad operuota.  rolleyes.gif

O Lunai kokiys marškinius nuo nusilaižymo rengei ?? Ar be nieko ?
Atsakyti

Gufa dar nei geria nei valgo 😫😩😖 stabiliai kris ant proto .....

nu ir kaip nesistresint ....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 03 vasario 2017 - 21:39

O jis su gaubtu? Na skauda gal plius jei akis uzsiuta para gali tikrai nevalgyti ir negerti paskui pagerės pamatysi  :4u:​ 

Atsakyti

Jo su gaubtu. ..... ištraukem vitaminu pastos, dievina ja, ir ka laize !!!! Uz 30 min pasteto kalakutienos !!!!!  Vandens dar ni ni ...... 

Atsakyti

Apus - visko nuo streso būna :4u:

Gufytis šaunuolis, kad pašteto užvalgė, ikiuosi išsimiegos šiandien naktį ir ryte nubus su apetitu :4u:

Ainu kailinėliais pasigrožėjau :wub:

Mumytis po grožiop procedūrų :wub: na ir aišku kuo dideliausios sėkmės parodoje  :4u: 

Atsakyti

Mumyciau parodoj laikyk fronta ! :D

Atsakyti

UAB BelPedro Vadovybei

Specialiosios agentės, plunksnų ekspertės Mikos

ATASKAITA

Išžvalgiau, kad paskutinį veikiantį plunksnų agregatą dvikojai slepia ant maždaug 165cm aukščio spintos, užkištą palei sieną ir užkrautą daugybe kitų krenančių, dūžtančių ir kitaip pavojingų objektų.

Vakar naktį, kai dvikojai atrodė sumigę, pasinaudojus atokiau stovinčiu stalu, man pavyko patekti į įslaptintą teritoriją nenumetant nei vieno signalinio objekto. Plunksnų šluotelė buvo išgauta iš slėptuvės su minimum triukšmo, nutransportuota į apatinį padalinį šalia šilumos objekto ir pradėta išrinkinėti bei nukenksminti. Deja, pabaigti darbo nepavyko. Viena neįmigusi dvikojė kažką išgirdo ir atėjo konfiskuoti savo objekto kartu su jau atidalintom sudedamosiomis dalimis. Jį neapdairiai paslėpė toje pačioje vietoje.

Dvikojei pasišalinus, operaciją pakartojau. Bet kadangi tolimas šuolis sukėlė šiek tiek triukšmo (tikrai nieko nenumečiau!), revizuoti atėjo kitas dvikojis. Paglostė mane už pastangas, konfiskavo plunksnų objekto likučius ir įslaptino juos ant šaldytuvo apie 190 cm aukštyje.

Dabar kuriu planą, kaip išgauti plunksnas iš tos padidinto saugumo teritorijos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 04 vasario 2017 - 08:49

Dėkui bet Mumiui paroda tik vasario 18 :) dabar padailino kad apsiprastu  per pora savaičių sakė gražiai suaugs plaukas ir atrodys gražiai per parodą :) Mažai juos ten ir kerpa tik padailina ciut ciut :)

Tikrai nedraškiau lovoš naktį, jūmš šušišapnavo  :unsure: 

f4f54afd0071c5527b8cc24842323d04249.jpg

Atsakyti

Sapnuoja nesamones ane Giliuk? :D Cebryte, mesimes Mikai ant sluoteliu? :)

Žinokit koki ozi namie turiu ... eina su karuna per bliudus barskina ir needa.... bliudai jau 3 skirtingais variantais izdestyti.... pabarskina i bliuda ir ziuri i mane " nuimk ". 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 04 vasario 2017 - 09:59
Sveikutės 4u.gif

Oi prisijuokiau iš Mikutės ir plunksnelių bigsmile.gif Vienas vargas su tiek dvikojų biggrin.gif Lapyna, tu gal kuo nors tepi tas plunksneles?

Mumis gražus kaip visada wub.gif O kad pakirptas tai žino tik Sagytė mirksiukas.gif
Giliukas angelišku nekaltu veideliu wub.gif

Gufis dabar namie karalius biggrin.gif Reikia pasinaudoti galimybę pašokdinti tuos dvikojus biggrin.gif

Žiūrėjau į Ainu ir užpavydėjau unsure.gif Ech, kad taip Mėtulę galėčau šukuoti ir vartyti ax.gif Niekad nesulauksiu ax.gif
Atsakyti