Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Carui Gufiui: Laikykis! Nėr lengva tuos būrus auklėt.

Giliuk, amžinai dėl visko tave kaltina...

Atsakyti

Bet cia labai rimta problema, draliuoja juodai :( MB gali nervai neatlaikyti, jei viena kampą apdengiu kitą varo, o jei uzdengiu visus tada tas pagalves draliuoja kur atsiremti :( Ir žino kad negerai tai sulaukia nakties arba kai mūsų nėra ir darbuojasi :( Jau verkiant reikia naujos lovos bet jeigu ir nauja taip varys  :huh2: 

Atsakyti

Apus mano Mumis irgi neėdė kai buvo su lempa :) Bet aš nuimdavau paėda atsigeria ir vėl uždedu :) 

Atsakyti

Apus mano Mumis irgi neėdė kai buvo su lempa :) Bet aš nuimdavau paėda atsigeria ir vėl uždedu :)

as taip nerizikuosiu ... bijau kad po to visai neuzdesiu, tau via ne suo, cia caras :D

Atsakyti
Sagyt, gal kokiom priemonėm bandyk atpratint. O iš kitos pusės, bus tų lovų, negi katukui gaila?? biggrin.gif
Mika, Jūs esate išskirtinis UAB atkaklumo ir sumanumo pavyzdys. Taigi jumis reiktų įtekt pukuotą-plunksnuotą medalį biggrin.gif
Vargetukas Gufytis unsure.gif

Laiks daryt monikiūūūrą

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Skiriama Mikai:

Meškerėlę tau nešu ant delno,

Plunksnų šluotą tą nublankusią —
Miela Mika, aš šį žaislą šventą
Tau nešu kaip saulę rankose.

IMG_5961.jpg

Atsakyti

Saulei nušvitus:

Kas nešokinės, kas nešokinės, kas nešokinės tas...

IMG_5965.jpg

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2017 02 04, 13:59)
<p>Skiriama Mikai:</p><p></p><p>Meškerėlę tau nešu ant delno,</p><div>Plunksnų šluotą tą nublankusią —</div><div>Miela Mika, aš šį žaislą šventą</div><div>Tau nešu kaip saulę rankose.

lotuliukas.gif thumbup.gif
Bet iš Ainu akių sakyč: nedosiu, nėkam nėkam nedosiu...maaaanooo loobis
Šokliukas wub.gif
Atsakyti

Belut, darysit gelinį lakavimą? :bigsmile: 

Saulėtieji Ainu kailinėliai :wub:  Negaliu atsigrožėt.

Kaip Gufis? Ar jau valgo?

Mes su mažesniaisiais vaikais buvom ant ežero pasivaikščiot. Grožis :) Tik labai slidu ir viskas gumbais suledėję.

Atsakyti

Ledas ledinis

7112aca8c738d3fcfbb87dba65a6c20f124.jpg

Smilgos pūkuotosios

809d008d4feaadc5d261169c8f7dba15954.jpg

Atsakyti
Lapyna, kaip gražuuuu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Depresijoj katinas :(

Atsakyti