Jubiliatui Moliui didžiausi linksėjimai.

Piktas kažko nuotraukoje.
QUOTE(gielux @ 2019 11 12, 16:01)
Night, tu visai neoftopini. Mes čia ir liūdim ir džiaugiames, na o katinai visada šalia

stebi tsakant tų berazumių dvikojų gyvenimą

kiek suprantu pas tave dokumentinės bėdos, tai suprantu, kad palaikymo žodžiai gan banalu, bet vis tiek laikykis, na ir viskas tik į gera

Šaunuolė, kad imeisi pokyčių.
Man irgi reikia, bet žiauriai bijau, gerai merginos įvardijo, tokiuose metuose kažką pradėt iš naujo kaip tai baugoka
Uoj, mane tik guoskite, guoskite.

Ačiū Tau.

Neturiu kitos išeities. Šiemet ir per atostogas dirbau, gal perdegiau, ir apkritai toj darbovietėj dabar finansiškai ne koks metas, kas keista, nes prieš žiemos šventes tai nebūdinga.
O kas yra dokumentinės bėdos?
Aš kaip ir nepradėsiu kažko labai naujo, mano diplomas ir specialybė tokie, kaip čia pasakyti... Žemiški gal.
Sritis nedėkinga tuo, kad kone visur vis dar tuo besiverčiantys darbdaviai remia šešėlinę ekonomiką... Kita vertus, suprantu, kad kur gamyba, nelabai įmanoma išsilaikyti kitaip.
QUOTE(zundyte @ 2019 11 12, 17:07)
<p>Lapina, tik keturis matau...🤗</p><p>Gielux,are tu pasiutai? Kokie metai tavo? Aš penkiasdešimties darbą pakeičiau,po 30 metų darbo vienoj vietoj,ir nesigailiu absoliučiai! Taip kad,jei darbe jautiesi blogai - privalai darbą pakeisti! Tik į naudą!</p><p></p><p></p>
TRISDEŠIMT METŲ

t r i s d e š i m t...

vienoje vietoje... Aš paskutiniuose dviejuose darbuose išdirbau tik po porą m. Nu bet, o ką daryt...
Labai pritariu, kad nereikia bijoti keisti. Nesigailiu, kiek keičiau.