Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėja, aš tai visuomet apie tavo darbą prisimenų kažkur skaitytą ar girtėtą apibūdinimą, kad tavo darbas yra iš liurbių padaryti vyrą :D

Atsakyti

Lisitėja, aš ir blondinė širdy, ir šiaip nesiseka man su jomis. doh.gifIš manęs kartą servise nieko net neėmė. doh.gif

Su elektromobiliu, manau, gan sudėtinga būtų, dabar jau net nebenoriu, nes ne tiek daug km su jomis nekrovus galima nuvažiuoti, krauti reikia pakankamai ilgai, o dar ir klausimas, ar yra kur arti pasikrauti.

Erendira, yra, kaip rašau, ir ne viską rašau, žinoma. :oh:Kreipiuosi aš pagalbos, nes nepakelčiau kitaip. Dabar svetur, aišku, ne. Dabar lengviau jau, tik energijos taip viiisiškai neturiu ir miegot galiu ištisai...

Vitamino D trūksta tau.

Atsakyti

Erodės patarimu, visad šiam laikui turiu (i net geriu :D​ ) vitaminą D3.

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2019 11 14, 14:30)
Vitamino D trūksta tau.</p><p></p>

Negaliu žinoti kaip dabar, bet su tuo vit. esu kartą tyrusis pan. situacijoj. Netrūko man jo, kas, kiek supratau, reta.

Papildyta:
O šiaip ne kažką. Šian tik šiek tiek pasiurbliavau grindis. Ir tai tik kur labiau prašės. Daugiau neturiu jėgų. Paskambinau mamai pasiteiraut kaip ji, supratau, kad net kalbėt nlb turiu jėgų.
Pusnė trumpam buvo pralinksminus. Vaipės vaipės, kol nudribo nuo lovos. Tada jau laaabai nepatenkinta mina buvo.
Atsakyti

Night, kur jau čia patenkintas būsi, jei lova šast ir pasitraukia iš po tavęs  :B  :D 

Jazzz kaip norėčiau meet'o pas Lapyna, bo ten gi Haku, lašiniai, na ir pati Lapyna  :D

Šponkiau, picų vakarėlis :wub: 

Atsakyti
Ne visai į temą smile.gif, bet skaičiau, kad Mazda kuria elektromobilį, kuriame bus funkcija, imituojanti vidaus degimo variklio garsus (turbūt tik viduje), nes vairuotojai pagal tai įpratę taikyti savo vairavimo stilių.
Atsakyti

Evangelic, žinok jau  ir dabar automobiliuose su vidaus degimo varikliu būna pižoniškų funkcijų, kurios imituoja lenktyninio automobilio garsą  :D Čia tik automobilio tapšnoklio programinės įrangos klausimas. O va, kad elektromobiliai pėsčiųjų negąsdintų patyliukais prisėlinę, šitas tai būtų protinga. :B​ 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2019 11 14, 17:14)
<p><strong>Evangelic</strong>, žinok jau  ir dabar automobiliuose su vidaus degimo varikliu būna pižoniškų funkcijų, kurios imituoja lenktyninio automobilio garsą  biggrin.gif Čia tik automobilio tapšnoklio programinės įrangos klausimas. O va, kad elektromobiliai pėsčiųjų negąsdintų patyliukais prisėlinę, šitas tai būtų protinga. cool.gif​ </p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aha, gi dabar tiek visokių išmaniųjų jutiklių tose auto :O ir parkavimo, ir eismo juostos. Va, idėja, galėtų atsirasti toks - kai auto aptinka pėsčiąjį už kokių 10 m, automatiškai įsijungia signalas "PASITRAUK, AŠ IRGI MAŠINA!"

Papildyta:
P. S. Man vis kyla pagunda išsinuomoti kokį Spark "ant bajerio" smile.gif vienai dienai ir išbandyti.
Atsakyti

style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif[/img] vienai dienai ir išbandyti.
Būtinai pabandyk  :mirksiukas:  ir išvis, labsi daug ką vwrta pabadyti. Tiesiog. Dėl pabandymo. Bent jau man smagu  :D

20191114-185937.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 14 lapkričio 2019 - 19:01
Atsikėliau baigti siurbti ir suryti šokoladą (man palieka šitą duoklę ant stalo). Žvėris pridaužė su letena siurblį, o paskui taip įsisiautėjo... Mano jau baterija baigės, grįžau lovon. Baltoji vis dar šuoliuoja pasišiaušus, kaip arklys. Tipo kovoja su nematomu siurbliu. Aš tai jau ramybės noriu, trukdo depresuoti.
Atsakyti

Aš tai jau ramybės noriu, trukdo depresuoti.

Vadinasi su tavo kate viskas tvarkoj! Ji atlieką tai ką ir turi daryti katė - neleisti depresuoti. Jei nepakelia nuotaikos, tai bent priškadija tiek, kad turi keltis iš lovos ir iškuopti viską  :mirksiukas: 

Atsakyti
O siurblys - kačių priešas! Įdomu, kad princesė, kuri gyvena pas mus nuo 2 mėn., beveik visai nebijo šluotos, o va storasis bijo... matyt vaikystės traumos visam gyvenimui liko iš prieglaudos ar ankstesnių laikų. Siurblio nemėgsta abudu.

P. S. Tik dabar atėjo galvon, kad turkų princesė taigi negirdi! Ir vis tiek su siurbliu kovoja. Gal vibracija ar vėjas :O

P.P.S. O Runciuko ausis jau visai nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 14 lapkričio 2019 - 23:54