Lisitėja, aš tai visuomet apie tavo darbą prisimenų kažkur skaitytą ar girtėtą apibūdinimą, kad tavo darbas yra iš liurbių padaryti vyrą
Lisitėja, aš ir blondinė širdy, ir šiaip nesiseka man su jomis.
Iš manęs kartą servise nieko net neėmė.
Su elektromobiliu, manau, gan sudėtinga būtų, dabar jau net nebenoriu, nes ne tiek daug km su jomis nekrovus galima nuvažiuoti, krauti reikia pakankamai ilgai, o dar ir klausimas, ar yra kur arti pasikrauti.
Erendira, yra, kaip rašau, ir ne viską rašau, žinoma. :oh:Kreipiuosi aš pagalbos, nes nepakelčiau kitaip. Dabar svetur, aišku, ne. Dabar lengviau jau, tik energijos taip viiisiškai neturiu ir miegot galiu ištisai...
Vitamino D trūksta tau.
Aš Erodės patarimu, visad šiam laikui turiu (i net geriu ) vitaminą D3.
Negaliu žinoti kaip dabar, bet su tuo vit. esu kartą tyrusis pan. situacijoj. Netrūko man jo, kas, kiek supratau, reta.
Papildyta:
O šiaip ne kažką. Šian tik šiek tiek pasiurbliavau grindis. Ir tai tik kur labiau prašės. Daugiau neturiu jėgų. Paskambinau mamai pasiteiraut kaip ji, supratau, kad net kalbėt nlb turiu jėgų.
Pusnė trumpam buvo pralinksminus. Vaipės vaipės, kol nudribo nuo lovos. Tada jau laaabai nepatenkinta mina buvo.
Night, kur jau čia patenkintas būsi, jei lova šast ir pasitraukia iš po tavęs
Jazzz kaip norėčiau meet'o pas Lapyna, bo ten gi Haku, lašiniai, na ir pati Lapyna
Šponkiau, picų vakarėlis
Evangelic, žinok jau ir dabar automobiliuose su vidaus degimo varikliu būna pižoniškų funkcijų, kurios imituoja lenktyninio automobilio garsą Čia tik automobilio tapšnoklio programinės įrangos klausimas. O va, kad elektromobiliai pėsčiųjų negąsdintų patyliukais prisėlinę, šitas tai būtų protinga.

Aha, gi dabar tiek visokių išmaniųjų jutiklių tose auto :O ir parkavimo, ir eismo juostos. Va, idėja, galėtų atsirasti toks - kai auto aptinka pėsčiąjį už kokių 10 m, automatiškai įsijungia signalas "PASITRAUK, AŠ IRGI MAŠINA!"
Papildyta:
P. S. Man vis kyla pagunda išsinuomoti kokį Spark "ant bajerio"

style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif[/img] vienai dienai ir išbandyti.Būtinai pabandyk

Aš tai jau ramybės noriu, trukdo depresuoti.
Vadinasi su tavo kate viskas tvarkoj! Ji atlieką tai ką ir turi daryti katė - neleisti depresuoti. Jei nepakelia nuotaikos, tai bent priškadija tiek, kad turi keltis iš lovos ir iškuopti viską
P. S. Tik dabar atėjo galvon, kad turkų princesė taigi negirdi! Ir vis tiek su siurbliu kovoja. Gal vibracija ar vėjas :O
P.P.S. O Runciuko ausis jau visai nieko.