Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos.

Šponkiuk, bet visai ilgai jūs Zoją laikysite. Man Pet City sakė, kad 4-5 dienų užtenka perlaikymui po sterilizacijos. 

Pas mus lankosi naglas Zosės brolis Petras. Bet toks žiauriai drąsus. Vidury dienos ant terasos stalo ramiai sau šalia arklio ( Šponkiukas žino molinį lauko arklį) drybso. Bet, kaip tyčia, mano darbo metu. Kai tik susiderinsim katino bioritmus ir mano darbotvarkę, gal pavyks man tą vaikį prigriebt.

Bižū, sakyč, dar pienas nuo lūpų nenudžiuvęs. 

Bela parazitukė labai miela. 

O dėl filmo mano nuomonė kitokia. Nors iš pradžių gal ir panašu į komediją, jau nuo vidurio gan rimti reikalai atsiskleidžia. Pabaiga iš viso, filosofiškai dramatiška. Man labai patiko tai, kad režisierius sugebėjo rimtas socialinės atskirties ir svajonių bet kokia kaina siekimo temas perteikti lengvai su žaismingos ironijos šypsenėle. Elegantiškai "skanus" operatorių darbas - detalės, priartinimai, akcentai. Filme lyg ir nėra tipiškai gerų ar blogų personažų - dar vienas mane sužavėjęs niuansas. ( Vyras juokiasi, kad man labiausiai patinka, kai filmuose aš nežinau, ar personažas geras, ar blogas, nes visuose žmonėse yra ir gėrio, ir blogio. Priklauso.) "Parazitas" man paliko įspūdį. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 25 vasario 2020 - 20:36

Aist, kažkaip gaila pliku pilvu taip paleist, noris kuo labiau, kad apaugtų, bet, kad ji taip stresuoja, gal ir ankščiau tuomet paleisti  :unsure: 

Atsakyti
Šponkiuk, nevežiau. Važiuosim šeštadienį. bijau.gif
O čia vyko drama praėjusį šeštadienį. Kitoj pusėj lango - kaimynų katytė Miglė. Keista, kad apsikoliojo gana padoriai. Prieš metus ar 2 buvo karinė kruvina drama. Miglė buvo užsukusi pasisvečiuoti, žinoma, tikėtasi, kad Pusnei nežinant. Bet kurgi ji nesužinos. Tokia širma vietoje durų plyšo pusiau, kad primušti Miglę. Neįtikėtina, koks adrenalinas tada buvo užplūdęs, nes širma kažkokia plastikinė, aš neperplėščiau niekaip.


Pridėta:

Atsakyti

Šiandien vietiniame parkelyje:

7-ABA5876-D11-C-43-E4-9788-8-F87-B552-E1

9417-EB9-C-E85-D-4050-A15-B-89080-DDC5-C

Atsakyti

Sveikos

O, Pusnė pasirodo aršus katukas  :D 

Aist, pakalbėsiu kaip senas pelėsis, man žiauriai mėgstančiai Tarkovskį nebuvo ten jokio gylio, apie kurį taip buvo kalbėta, na ir simbolizmas toks labai jau sąlyginis, visą filmą buvo daug klišių, nu ok, simbolis - ričas neįsivaizduoja, kad judesio daviklis yra bėdžius tūnantis rusy, ar tai stipriai įtaigu, nežinau. Šiap jis nėr blogas, bet tiesa pasakius, aš tikėjausi "azijietiškai keistesnio"  :D, man jis visiškai kpop'inis. Sakau, aš senas pelėsis  :D Jei būč žiūrėjus be išankstinės nuostatos, gal kitaip pasirodytų, o dabar čiakros teip ir neatsivėrė  :D 

Šiandien mačiau, kaip Bela gaudė savo uodegą  :D  Kačiukas visai suvaikėjo  :D 

Atsakyti

Pusnė... O pasirodo, po baltu pūkų debesėliu gali slėptis juoda nindzė! :ninja: 

Belučia turbūt nusprendė, kad rodydama į ją ir sakydama "parazitas", mamka turėjo omeny jos odigą. :hmm:

O Haku ką tik grįžo iš lauko gavęs į dūdą. :unsure:  Su nubrėžta nosim ir lengvai šlubas. Ko gero, teks kiemo vojažus apriboti, nes, panašu,  kankoluoti kaimynai per hormonų antplūdį nebesusigaudo, kas jiems konkurentas, o kas ne. :fool:​ 

Atsakyti

Nebūtinai nekastruoti katinai pešiojasi.Va mūsų kaimynas,nors ir kastruotas yra baisus mušeika.Aną dieną Zundytę užpuolė,prie pat namo durų.Gerai,kad buvau namuose, tai išleidau šunis, jie parodė nenaudeliui kur pas mus išėjimas.Skriste perskrido per tvorą,tikras parazitas tas pilkis,visus apylinkės katinus peša. :blink:

Nepasakytum,kad Pusnė tokia aršuolė.

Noriu ir aš žibučių, kieme tik snieguolės žydi.

Atsakyti

Labos  :4u: 

Ir aš miške žibučių užmačiau (buvau išvedusi Kalėdų senelio atneštas lazdas išmankštint).

Suintrigavote tuo parazitu, pažiūrėsiu savaitgalį  :rolleyes: 

Atsakyti

Aplankiau Zoją. Vėl reikalus atliko bokse, ne wc. Ryt bus 5 dienos po sterilizacijos, tai ryt ir paleisim, labai jau ji stresuoja narve.

Atsakyti

Nebūtinai nekastruoti katinai pešiojasi.Va mūsų kaimynas,nors ir kastruotas yra baisus mušeika.Aną dieną Zundytę užpuolė,prie pat namo durų.

Tai kad Hakūnas ne tik nesipešioja, jis net ir šnypšti nemoka. Tik jis yra beribis optimistas ir įkyrus kaip Šreko asilas: lenda prie visų katinų ir sekioja iš paskos, kol jam neišaiškinama reikalo esmė.

Rėžtanosis susirangė ant pirkinių maišo.Priedas  20200226_184211-687x451.jpg   81,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Haku yra šventasis. Aš jum sakau.

Komentavot apie Pusnę, tai žmonės dažnai pamiršta, kad esti vilkų, besislepiančių ėriuko kailyje. Pusnyna yra labai labai piktas žvėris. Ohoho kiek buvęs namiškis gavo velnių. Ir į kailį jam pasiūlė. Bet katytė lengvai paperkama, kaip ir močia - tarnaitė. Užteko skanukus parodyti. doh.gif
Atsakyti

Haku- tiesiog labai labai fainas katinukis  :wub:  toks pūkis  :wub: 

Atsakyti