Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyna,Ačiū  ,kad  Klaus... Aišku,neramu,nors  dirbu  poliklinikoje  su  vaikų  gydytoja,susitikt  darbe  karūnuotąjį   kiek  mažiau  šansų,bet  jų  vistiek  yra,nes  važiuoju  į  darbą  viešuoju  transportu,nes  Centre  aikštelės  mokamos,be  to  mano  Daktare  dirba  dar  ir  Respublikinėje  Kauno  ligoninėje  vaikų  ligų  gydytoja,ten  eina  į priėmimo  skyrių,šiuo  metu  labai  daug  kartų  per  dieną,o  žmonės  meluoja,kad  niekur  nekeliavo,išaiškėja  atsitiktinai,jau  tris  kartus  tyrė  dėl  koronos pacientus ,laimė  nepasitvirtino ,bet  jei  pasitvirtins,turės  izoliuotis,tai  ir  aš  kartu,nes  kasdien  su  ja  dirbu....Be to  ligoninėje  nėra  elementariausių  apsaugos  priemonių,vienkartinius  chalatus,kepuraitez  akinius  pirkosi  pačios,respiratorių  niekur  nebėra,tai  gerai,kad  jos  giminaitis  vieną  respiratorių  padovanojo ( ot  atėjo  laikai -geriausia  dovana  gydytojui  yra  respiratorius!!!),poliklinikoje  ketvirtadienį  gavau  vieną  chalatą,kurį  nešiosiu  iki  suplyš......vienkartinę  kaukę  irgi  naudoju  kelias  dienas,nes  jų  nėra....O baisiausia,kad  respiratorius  ir  kaukes liaudis  išpirko  dėžėmis,bet  mieste  nė  vieno  nemačiau  su  kauke  ar  respiratoriumi,žmonės  nenešioja,tai  bus  taip,kad  susirgę  belsis  į  priėmimo  duris,o  ten  spyna  ant  durų,nes  visa  ligoninė  saviizoliacijoj......Pirmadienį  dirbau  12 val  nes  reikėjo  išduot  70 biuletenių  dėl vaikų  priežiūros,o  sistemos  visos  užlūžo.....viso  per  savaitę  išdavėm  apie  150 biuletenių,kai  normaliai  būna  gripo  metu  apie  30-40...kad  žino  kas  tai  per  darbas,tas žino  kiek  čia  popierizmo,ir  kiek  čia  bus  kliauzių  visokių,nes  Sodra  nemato  išduotų  biuletenių  darbdaviai  irgi....žmonės  skambina,nervuojasi,rėkia  ,kad  neišdavėm,nors  jie  tikrai  išduoti...na , žodžiu ,Mergaitės,norėčiau  sėdėt  namie  ir  siuvinėt.....

PS  gal  kas  turite  namie  daug  respiratorių  ar  med.kaukių,mielai  priglausčiau  arba  nupirkčiau  už  normalią  kainą,nez  mokėt  už  respiratorių 25 eurus  tikrai  negaliu...

Atsakyti
Dėl biuletenių, deja, bet žmonės, kaip žiurkės iš skęstančio laivo... Vien iš pažįstamų, kurie neturi vaikų ir neserga, žinau susiveikusių biuletenius, nes juos kaip niekad lengva gauti. Primeluoja telefonu ir tiek. Čia dėl soc. priežasčių, nes kitaip tektų rašyti apie išėjimus savo noru iš darbo, juk tebėra daugybė sričių, kur realybė su įstatymais labai toli prasilenkia, ypač gamyboje. Net neabejoju, kad pasipils ir bankrotai, ir bedarbystės...
Atsakyti

Klausimas ne į temą: Erode, Zundyt, o jums į darbą nebaisu vaikščiot, kai medikai krinta vienas po kito? :unsure: Ir dar testuot nieks nenori, nes nugi nevažiavai užsienin, tai kam čia tą testą gadint? :huh2:

Testų nėra, apsaugos nėra. Baisu. Bet  Šiuo meu aš esu su liga, man mėnesį tęsias bronchitas, tai šiuo metu buvau atostogose ir panašu, kad darbovietė nieko nesiūlys. Ieškau darbo. Nenoriu tokio darbdavio, kuris šitaip elgiasi.

Zundyt... Melsiuos už judvi. 

Neturiu nė 1 respiratoriaus ir nei 1 kaukės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 21 kovo 2020 - 16:39

Nu, jo, nesaugo valdžia medikų, ir tikrai nesaugo.Sūnus sakė,kad vakar stiklinę pertvarą pastatė.Tik vakar :oh:Ir jokios kaukės nedavė.Tai gerai savo turi , savo dėvi.Bet kaip čia atrodo?

Senjorų vaistinėje pilna,apyvarta du kartus išaugusi.Nesisaugo liaudis  :oh:

Jums medikėms žemai lenkiu galvą,Ir nieko negaliu padaryti, tik saugotis pati, ir saugoti savo šeimą.Ir dar maldelę sukalbėti už jus.

Atsakyti

Baisu kas darosi. Variau namo ryte 8val atsidaro lidlas, variau puse 8 eile per visa kiema Vakare buvom pardoj. Mesos ner vandens ner, kiausu like tik tie brangiausi (bet organic) apie sikamini popierių ir muila nesneku jo jau nematau savaite.... Bet darbe siuntiniai vaziuoja daugiausia sikaminis popierius kaciu šunų maistas... Pardoj ir kaciu sunu maisto jau ne kazka like...  O cia gera naujiena mums 🤔😉 FB-IMG-1584780387087.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 22 kovo 2020 - 00:28

Baisu kas darosi. Variau namo ryte 8val atsidaro lidlas, variau puse 8 eile per visa kiema Vakare buvom pardoj. Mesos ner vandens ner, kiausu like tik tie brangiausi (bet organic) apie sikamini popierių ir muila nesneku jo jau nematau savaite.... Bet darbe siuntiniai vaziuoja daugiausia sikaminis popierius kaciu šunų maistas... Pardoj ir kaciu sunu maisto jau ne kazka like...  O cia gera naujiena mums 🤔😉 FB-IMG-1584780387087.jpg
Azu, rusiškai neskaitau, bet jeigu ten aiškina, kad kačių korona virusas nėra pavojingas žmonėms,.tai šita info seniai internete. :) Bet kiek žmonių klausinėjo ir rašė...  :unsure: 

Čia kol kas parduotuvėse visai nieko. Netgi popieriaus yra  :rolleyes:  Ir žmonės ėmė atstumo laikytis.  Ir su kaukėmis vis daugiau matau. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 22 kovo 2020 - 06:17

Kolomba,čia  Azu  rašo,kad  katės  iš  prigimties  nešioja  virusus,kurie  labai  panašūs  į  Korona virusą ,tai  kačių  šeimininkai  kaip  ir  lėtai  imunizuojasi  ir  gali  būti,kad  mums  Korona  virusas  jau  pažįstamas  ir  mes  nesirgsim,nes  esam  truputį......"paskiepytos " mūsų  kačių 

Atsakyti

Kolomba,čia  Azu  rašo,kad  katės  iš  prigimties  nešioja  virusus,kurie  labai  panašūs  į  Korona virusą ,tai  kačių  šeimininkai  kaip  ir  lėtai  imunizuojasi  ir  gali  būti,kad  mums  Korona  virusas  jau  pažįstamas  ir  mes  nesirgsim,nes  esam  truputį......"paskiepytos " mūsų  kačių 

Sorry, bet labai abejoju tokiais teiginiais.

Visų pirma, kačių korona virusas ir COVID-19 labai skiriasi. Tuo, kad abu turi žodį "korona" nieko nesako. Nes slogą sukėlęs virusas irgi gali priklausyti koronos šeimos virusas, bet tai nebus dabartinis COVID-19. 

Antra- teigti belen kokius briedus yra labai blogai. Čia tas pats, kaip aiškino, kad katės ir šunys su korona užkrės žmones. Parodykit man mokslininkų atliktus tyrimus, straipsnius, kurie būtų išspausdinti moksliniuose leidiniuose (o kad ten spausdintų, reikia praeiti gerą patikrą), tada žiūrėsim.

O dabar visi naudojasi sąmyšiu ir užverčia žmones neteisinga informacija. Ir šitas briedas, kad kates turintys žmones, galbūt atsparūs, yra labai pavojingas, nes gali paskatinti ką nors mažiau saugotis ir saugoti kitus, vien dėl to, kad turi katę. 

Atsakyti

0695ccf2a7eb.jpg

Teip,teip,teisybė tokia,kad mes katės pačios esame namų apsauga.Va,guliu,saugau,kad kokia koronė per langą neįlipti.Prapuls gi ta sausanosė be apsaugos.

Atsakyti

Colomba,aš  tik  išverčiau  ,nelabai  tikiu  tokiais  teiginials,bet,tiksliai žinau,nes  kursuose  skaitė  infektologai  paskaitą  ir  ten  mokslininkų  įrodyta,kad  žmonės,kurie  kasmet  skiepijasi  nuo  gripo,rečiau  juo  suserga,nes  jei  ir  nepataiko  atspėt  viruso  tipo  vakcinos  kūrėjai,bet  to  kasmet  besiskiepijančio  žmogaus  organizme  vyksta  visokios  kryžminės  reakcijos  ir  susidaro  pakankamai  antikūnių,kad  žmogus  neužsikrėstų gripu,be  to  žinau,kad  jei  pvz  nėščia  moteris  augina  katę,tai  kūdikiui  alergijos  katėms  rizika  žymiai  sumažėja ,mes  ir  mokslas  dar  daug  ko  nežinom  apie  imunologiją,tai  visiškai  negaliu  atmest  Azu  parodytos  versijos,bet  tai  nereiškia,kad  nereikia  saugotis,apsauga  dar  niekam  nepakenkė,bet  su  tokia  daktarų  apsauga,tai  tolygu  nuogam  į  dilgėles  lįsti....svarbiausia  kad  valdžia  meluoja  ir  kiekvienam žingsnyje,prieš  kelias  dienas  visko  sočiai  turėjom,dabar jau  trūksta ,o realiai  apsaugos  priemonių  tragiškai  nėra,ypač  ne tose  ligoninėse  kur  pagrindinės  bazės  ir  poliklinikose,viską  perkam  patys,skestančių  gelbėjimas  yra  pačių  skęstančių  reikalas,deja....

Atsakyti
Erode, oho. Rimtai tu čia visą mėn... unsure.gif
O dėl darbovietės turi minty, kad nesiūlys apsaugų, ar ko kito? unsure.gif
Kaip asmeniniai tavo santykiai klostos? Jei nenori pasakotis, žinoma, nesakyk.

Aš vakar buvau prie Pūčkorių atodangos ir Rokantiškių piliavietėj. Žmonių buvo, bet tikrai ne šniūrais, ir gaujom niekas nevaikšto.
Pramiegojau gal 16 valandų, o po 2 val. vėl ėjau miegoti... Žinau, koks š bus rytoj. O ketinau dirbti savaitgalį vėl... Net nežinau kaip paaiškinti, kad panikavau ir nedirbau ir rezultato vėl nėra.

Ne labaš. Aš Fušnė. Ešu paširenguši žudyti višus, kieno nenužudyš virušas.

Pridėta:

Atsakyti
oj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 22 kovo 2020 - 18:51