Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Pusniukė  :wub:  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2020 03 22, 20:36)
<p>Pusniukė  wub.gif  wub.gif </p>

Duoši škanuką? Mama neduoda.
Aš višiems patinku, kol nešušipažįšta. Paškui bijo.
Atsakyti

Neeee, skaniukų nėra, ypač jų nėra kairėj spintelėj

DDCC3-BCB-0-AE2-43-A7-BBD8-6438233-B958-

Atsakyti

Labas! Jau čia gal trečią kartą jungiuosi😀 Du prieš tai išgelbėti iš lauko katinukai dabar saugiai gyvena pas mano mamą, o mes su šeima šiandien parsivežėm naujoką🥳 Ryžas 3-4 mėn. bailokas ponaitis kol kas be vardo. Gyveno lauke soduose su broliu/sese (nors šeimininkai turi namą ir t.t). Parsivežėm gal 17h, sulindo į lovos vidų, iškrapštėm, kitam kambary slapstėsi irgi, bet dabar sau išsitiesęs guli mano lovoj😀 Ir į dėžutę nuėjo, ir paėdė ramiai. Į kiekvieną judesį reaguoja, bet čia matyt laikina. Susipažįstam🥳 FD8-E4-FC3-A4-EF-41-C2-A57-D-0757-BB9952

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 23 kovo 2020 - 00:01
Špurga, kaip gyvIAni? Atrodai nepiktaš kačiukaš. Ar tau duoda daug daug škanukų?
Aš tai turiu iššifeikalaut. Mama šuširūfinuš ir nešmagi, turiu frimint, kad bliūdas patš neprišipilš, o šu puštuščiu aš numiršiu badu. Ką ji paškui be manęš daryš?

Lietuva, koks gražus tavo vardas. Ir kačiukas labai gražus. Gal Motiejus tiktų vardas (molio Motiejukas)?

Padėkdie man rytoj... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 23 kovo 2020 - 00:07

Sveikos,

Aš į darbą kas rytą, neišeina mums namie dirbti.

Zundyte - ir už tave ir už visus medikus labai laikau kumščius ir siunčiu palaikymo mintis.

Tupi du tupikai, laukia kaži ko

20200314-193243.jpg

Ogi Mika už kampo pasislėpusi guliašiuką skanauja ir kažkodėl dalintis nenori. Ir juk visai nesvarbu, kad tupikai po savo porciją jau sukirto - kas nespėjo savosios porcijos suvalgyti - privalo dalintis

20200314-193306.jpg

Atsakyti

2738e9cd9167.jpgS

Kooooks naujokas,griūnu aukštyn pilvuku :wub:

Lietava,sveika prisijungusi :4u:

Nuostabus rudulys.Zunda sako,kad gal vardas  Viržis tiktų?

Spurgyte,ar gavai skanukų?

Kaip visada nuostabi Pusnė,visai nepanašu,kad ji tokia kovinė :hmm:

Seniai matyta Magnunos chebrytė :wub:O kur Juma?Kažko nesimato?

Atsakyti

Labas rytas, 

Fušne, žinok, su koltu ir geru žodžiu gali padaryti daugiau, nei vien su koltu (perfrazuota mafijos liaudies patarlė)

3134837d388d874434b2f0eb3a7350f4578.jpg

Kiek puikių pūkuotukų ir garbanotų pilvukų (čia asmeniškai Zundai  :wub: ).

Lietava, sveika sugrįžusi. Labai fainas vaikas  :wub: Apsipras netrukus, manau ir vardelis koks greitai prilips :)

Pas mus ramuma, jau sėdžiu darbe :hihihi: (nuėjau prie kompo stalo).

Vis dar stebiuosi, kokius kiekius žmonių sutinku miške  :rolleyes:  Bet visi labai drausmingi - prasilenkiam ir sveikinamės per rimtoką atstumą. Tik ciūcikai atstumo nesilaiko :D  Vienas toks tobulo grožio pudelis artemonas (kaip iš Buratino filmo) planavo eiti pasivaikščioti su manimi. Paauglioko zenenhundo šeimininkė gynė nuo jo mano vaikščiojimo lazdas - "čia ne tavo pagaliukai!"  :lol: 

Atsakyti

Lisitėja - Juma tuo metu plovė indus, teta Kruopa ir Grikis nuskubėjo Mikos porcijos tykoti, reikėjo jų dubenėlius švariai išplauti  :) 

Naujokas - tobulai oranžinis  :wub: 

Pridaviau savo mašiniuką bekontaktiniu būdu į servisą patikrinimui  :) ketvirtadieniui užsiregistravau techninei. 

Atsakyti

Magnun, ar sklandžiai praėjo bekontaktis? O tai strategavom, strategavom kaip čia padaryt, kad visiems būtų kuo geriau  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Vis dar stebiuosi, kokius kiekius žmonių sutinku miške  :rolleyes:  Bet visi labai drausmingi - prasilenkiam ir sveikinamės per rimtoką atstumą.

Aha, aš irgi stebiuosi žmonių kiekiu miškuose.Ir,kas įdomiausia,ne tik drausmingi,bet ir visi itin mandagūs.Vyresni kai kurie, kaip šešėliai praslenka, o jaunesni visi iki vieno sveikinasi,geros dienos linki.Šunis kalbina.Tikrai esu maloniai nustebinta.O dar sako pas mus kultūros nėra. :P

Atsakyti

ponaitis dėkoja už gražius žodžius😀 3h ryto kasė dėžutėj kraiką kaip patyręs ekskavatorininkas, o 4h buvo meu meu meuuuuu meu ir aktyviai tyrinėjama aplinka. galva plyyyyyšta😀

turim problemą - daug daug kaltūnų😕 įvairiose vietose.

geriau iškirpt ar bandyt švelniai išpešiot?

šeimininkai sakė, kad jis valgo viską (makaronus ir t.t.), tai ir kailiukas visas makaroninis. reik tikėtis, nuo gero, tinkamo maisto pasitaisys🙄

Atsakyti