Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gerai, priminsiu kitų metų vasarą mirksiukas.gif
Atsakyti

Vidam,  lauksiu :)

Atsakyti
Aist, tikuosi naktis ramiai praeis 4u.gif
Vidam, Bela nelabai riečia. Tik irgi norėjau paklaust, ar jūsų katukai dūsauja? Bela mėgėja padūsaut. Labai juokingai atrodo biggrin.gif
Šponkiuk, nuotraukos kaip visad nerealios.
Atsakyti

Ar jūsų visų katinėliai atsigula parietę priekines kojytes po savimi ? Nikita- niekada. Kažin ar čia normalu? jei atsigula ant pilvo ,tai visada kojos ištemptos į priekį.

Mano po savim Zugi mėgo pasikišti. Bugi irgi kartais. Hipė niekada, visada ištiestos :)

Atsakyti
Nikita nedūsauja. Gal negerai kad dūsauja ? Gal su širdimi kas ? Sprendžiu pagal žmones.
Pagalvoju gal maniškei kas su sąnariais negerai, kad nesuriečia kojų? Palankstau, tai lankstosi.
Atsakyti

Ainu kojas kartais pariečia, kartais ne. Nesu girdėjusi dūsaujant katės. Čija, kai nori atkreipti mūsų dėmesį, demonstratyviai garsiai kvėpuoja ir kartais dūsauja. 

Atsakyti
Tai man irgi labai įdomiai atrodo. Bet ji tik tada, kai kas nepatinka. Pvz. Kerpu nagus, paleidžiu katukas atsidūsta, uodega pamakaluoja ir nueina. Arba jei paniurkau prieš jos valią. biggrin.gif
Atsakyti
Vėtros Stasiukas yra dūsauja, kai ji paima smile.gif
Atsakyti

Labas vakarėlis,

Mano katės nedūsauja.

Dėl kojų rietimo po savim - kiek pastebėjau, taip elgiasi katės, kai joms šalta arba kai jaučiasi nesaugiai. Mika pirmomis savaitėmis pas mus visada būdavo susisukus, dabar jau dažniausiai tįso ant šono savo ilgąsias ištempus. Tik tada, kai vaikai užveja ant palangėlės rūsy, pariečia kojas. Tytė kompaktiškai pakuojasi tik tada, kai prigula žiemą lauke ant sniego/ledo/plytelių. Kai kates fotografavau parodoje, jos irgi rietėsi į sraigiukus.

Atsakyti

Priplosiu tą š*knę Zaizą (namie jos Tyte seniai nieks nevadina). Kol žiūrėjau filmą su vaikais, ta prikrovė prie miegamo durų. No excuses - prikrovė solidžiai, jokios ligos trydos ar skaudančio pilvelio. Aš patamsy eidama įlipau ir paslydau su geruoju Merfės tapuku. Bandžiau atplaut, bet bijau, kad truputis kvapo gali likt. :( *¥#£@ neraliuota. Dar pridirbs man kažką tokio - nuskusiu plikai ir išmesiu ant balkono. Tegul varnos tyčiojasi. :mad2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 10 vasario 2017 - 23:32

Lapyna,  nepyk, ne į lovą gi pri..ko :D 

Atsakyti

Manai, **dini tapukai geriau nei lova?... 

Ech... Mika šitoj vietoj prieš ją turi didelį privalumą: ji pedantiškai tvarkinga. Drasko tik draskykles ir daro tik į wc. Ir ten rikuoja tvarkingai palei vieną kraštelį  :angel2: 

Atsakyti