Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

sveikutės,

diena nuostabi, per pietus pabėgau pasivaikščioti....

Zundyte, DL dar labai mažai lankoma, naudos nebus, buvo paskelbta, pasiklydau noriu namų...o bet tačiau, ji gi nepabėgo ir nepasiklydo, juk ji n metų taip gyvena, ji kai tik parsivežiau jau "valkataujanti" buvo, bet namo grįždavo tvarkingai, vasarom , tai tik pavalgyti, o žiemą tik pusdieniui į kiemą, neišleist jos neįmanoma, su jos vokaliniais gebėjimais....Či tik du varijantai arba kas nutiko ...ar  kas užrakino, bet tie sodininkai tikrai nesinaudoja fb ir tuo labiau nevažiuos tikrinti o gal aš uždariau :(, jos lankomas vietas apėjau, gyvenančius apklausinėjau, langus apžiūrėjau(gerai kad policijos nieks neiškvietė) ....aišku mažytė viltis gal kas parsivežė...bet mažai tikėtina, nes ją visi pažįsta...meldžiu tik kad nesikankintų.... labai negera Gero visom savaitgalio...žada gražų., gal privažiuos sodininkų....bet jau 2 sav. sekmadienį.... :( ai dar širdelę jums įdėsiu

7edc5ff5f5842a401ffe9dd7bbf0cde6817.jpg

Atsakyti

Diinkut, gal ir neracionalu, bet aš tikiu ir tikiuosi geriausio.  :4u:  

Atsakyti

Dinka 🙏🏻

A visos turit namie asmeninius sedmaisius?

Priedas  IMG_0524.JPG   157,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Diinka, labai tikuos, kad atsiras

Bela turi normalia draskykle

vartotojo įkelta nuotrauka

Bet ji naudojama taip

Taip

ir dar taip biggrin.gif

Tine, Graliuko gal nepralenks, nes jai stipriai trūksta svorio biggrin.gif pvz. visi pasivaikščiojimai TV kol kas baigiasi gerai biggrin.gif Igliukas koks gražus wub.gif
Vargšas satelitinis Gufis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 10 vasario 2017 - 17:15

DSC_1876_01.jpg

Atsakyti

DSC_1861_01.jpg

Atsakyti

DSC_1863_01.jpg

Atsakyti

Ką veikiat? Nuobodu kai už lango lyja :)

Gerai, kad bent TV kai kurie kanalai turi ir anglų kalbą.  MB įkritęs į labai lėtą internetą ir renkasi buitinę techniką :) 

Atsakyti

Gražios nuotraukos, Šponkiuk. :4u: Skaitau Silva rerum 4 dalį, baiginėju. Ir stebiu Rapolą. Jis apie 17 val.vedžiojant Čiją miške paslydo, griuvo, susitrenkė žemėn galvą. Dabar sako, kad ją skauda ir nori miego. Tai gali būti smegenų sukrėtimo požymiai. Bet nepykina, nevemia, nesvaigsta, sąmonės praradęs nebuvo, vyzdžiai vienodi, koordinacija nesutrikusi. Tikiuosi, nieko rimto, žiūrėsiu, kaip naktis praeis.  :hmm:

Belos draskyklė tai superinė.  :super: bet mergiotė ieško originalesnių ir mažiau banalių vietų manikiūrui.  :bigsmile:

Iglis rimtu gražiu veiduku.  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 10 vasario 2017 - 21:18

Aist, aš kaip tik Silvą Rerum IV parsitįsiau  :rolleyes: 

Tikiuosi, Rapolui bus viskas Ok.

Šponkučio peizažai

Gufis miegantis spurgoje :hihihi:

Na ir Belos medis :super:

Atsakyti
Šponkučiui visai nepavydžiu tokio oro, jau geriau pas mus balta žiemužė smile.gif

Aist sūneliui balionėlis, kad viskas būtų gerai 4u.gif Gal nelabai stiprus sutrenkimas...

Gufos nematau, man nerodo.

Ar jūsų visų katinėliai atsigula parietę priekines kojytes po savimi ? Nikita- niekada. Kažin ar čia normalu? jei atsigula ant pilvo ,tai visada kojos ištemptos į priekį.
Atsakyti

Oj, tikiuosi Rapolui viskas bus gerai, tegul parą laiko niekur neina, kad tik antrą kartą nepaslystų.

Mes tai žiūrim ekstremalius svorio pokyčius (labai daug svorio nuo maisto priklausomybės priaugusių žmonių, vienų metų laiko pasikeitimus sportuojant ir keičiant mitybos įpročius) patys valgydami ispaniškus ledus, kurie man labiau grietinės indėlis nei ledai atrodo :D

Ir sakėm, kad gyvenant name, turėsim sporto grafiką :D priminkit po kokių pusantrų metų man tai :D Vidam,  tu berods su puikia atmintim-užrašais :)

Atsakyti