Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Pakaičiau, kad garšvos gerai nuo mažakraujystės. Kažkur patvory turiu niekaip neišnaikinamą koloniją. Kiba eit paskabyt  :hmm:  :D  :D  :D 

Atsakyti

Fuiiii,garšvos neskanu,vien nuo kvapo galima apsibloguoti.

Atsakyti

Sveikos. 

Lisitėja, mieloji, suprantu tave. Nors namie man veiklos netrūksta, bet draudimas dirbti kelia nerimą. Štai ir suvoki, kaip gerai yra galėti darbuotis tą, ką gerai moki. 

Matildos pilkasis grožis nugriuviminis. 

Bižū, gerai supranta, kad petnešos - bilietas į laisvę. 

Mano mergautinė pavardė buvo Garšvaitė, o aš net nežinau, kaip tos garšvos atrodo. 

Tobulinuosi ir toliau namų ekonomės pareigose. Po praeito apsipirkimo šeimą pavyko išmaitinti 9 dienas nesilankant parduotuvėje. Dabar su vyru apsipirkome su tikslu išgyventi 10 dienų be papildymo. 

Šeštadienį atidarėme lauko kepimo sezoną:

8-ACC7-FC4-3-D50-4-DC4-A1-F9-0-D7-BA2873

O štai šį rytą vaizdelis pro langą vertas Malevičiaus geometrinio abstrakcionizmo:

7-CAC766-B-C1-C8-4976-8-A2-C-2-BA1-B9-CF

Vakar Ainu suneramino mane. Pastebėjau, kad neatsisėda. Gulant taiko ant leškos šoniuku nusileisti. Vaikšto normaliai, užšoka ant kėdžių. Žaidžia tik gulomis. Murkia. Bet net ėdant nesėda, laiko užpakalį pakeltą nuo žemės. Daug diagnozių prigalvojau ( šioje srityje fantazija nesiskundžiu) -

užkietėję viduriai, bet tai, kad lyg ir normaliai tuštinasi kaip įprastai,

hemorojus ar kokia išangės įplėša, bet apžiūrint vizualiai iš išorės viskas ten normaliai atrodo, išmatos be kraujo,

užsikimšusios analinės liaukos, bet jokio kvapo ir ant subinės nečiaužė niekad,

šlapimo pūslės uždegimas, bet šlapinasi normaliai,

pyometra, bet sterilizuota,

trauma šokant per tvorą, bet lyg ir sklandžiai ji ten pas kaimynus nutūpė,

bitės ar skruzdėlės įkandimas į užpakalį, bet, kad dar gal nesezonas,

stuburo išvarža, bet tai bulvių gi nekasė ir svarmenų nekilnojo,
uodegos traumą, bet, kad namiškiai tik gūžtelėjo ir prisiekė, kad katės už uodegos netampė.

Vis tik labiausiai tikėtina, galvoju, galėjo būti neurologija - nervų šakelių uždegimas ( liaudyje vadinamas radikulitas), gal pašalo terasoje gulinėdama. Šiandien jau sėdi. Dar taip atsargiai, bet jau šikną ant žemės padeda. Į lauką šiandien neleidau, tai nelabai laiminga buvo. 

21-C77-F98-06-C5-4-C70-B130-199-A5-BCBFD

Atsakyti
Lisitėja, kaip supratau, dirbi grožio srity? Tikriausiai netenki pajamų, bet atrodo taip norėčiau gulėt kojas ištiesus ir ramybėj. Nors, tiesą sakant, aš ir kai dirbu sėdžiu lovoje. Bet ramybės neturiu.

Net neįsivaizduoju ką daryt. Rodos, nerimas išvarys iš proto. Vakare jau įsipyliau šiek tiek likerio. Nepadėjo. Raminamieji irgi nepadeda, tik miego užsinoriu.

Net nežinau, ar sapnavau, ar naktį Pusnė labai žiaugčiojo. Ryte radau švarutėlį dubenėlį, privemta nebuvo. Nors tiek.
Šiaip ji, rodos, vėl priprato, kad mudvi būname per dieną kartu. Nelaiminga neatrodo dėl to.

Papildyta:
O, wow Aist reportažai...
Ainu atrodo pasipūtus, kaip Pusnė.
Atsakyti
O kaip patraukliai atrodo ugnis smile.gif. Nuo radikulito, sako, padeda šuns vilnos aprišalas, gal katės kailis (natūralus) irgi padės? rolleyes.gif

Jaunimas šiandien pirmą dieną mokėsi nuotoliniu būdu, visai neblogai einasi, nenorėčiau, kad sugalvotų nutraukti mokslo metus. Mano merginai su jos lankomumu čia tobula proga pabaigti ir normaliai pabaigti. :O

Buvom kitam mieste gyvenančių tėvų apipirkti. Galvojau užsakinėti per barborą, bet kad savaitę į priekį užimta absoliučiai viskas :OOOOO neįsivaizduoju, kaip žmonės dar sugeba savo užsakymus įkišti.
Nustebino, kad parduotuvėse daugiau žmonių, ypač pagyvenusių, negu Vilniuje, ir karantino lyg mažiau laikosi. :O

Komplimentai Matildai iš gerbėjų klubo narių.

Night, sūnus mane neseniai "išdūrė". Naktis jau, šviesa jo kambary užgesinta, girdžiu, pas jį ateina storasis. Paskui pasigirsta vėmimo garsai, jaunuolis sušunka "Einu valyt, tada, oi, žalty*, įmyniau". Man jau negera ima darytis biggrin.gif. O pasirodo jis su kėde išmoko imituoti tuos garsus (aš nemuzikali, tai ir pasimoviau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 30 kovo 2020 - 22:36
QUOTE(Evangelic @ 2020 03 30, 23:31)
Night, sūnus mane neseniai "išdūrė". Naktis jau, šviesa jo kambary užgesinta, girdžiu, pas jį ateina storasis. Paskui pasigirsta vėmimo garsai, jaunuolis sušunka "Einu valyt, tada, oi, žalty*, įmyniau". Man jau negera ima darytis biggrin.gif. O pasirodo jis su kėde išmoko imituoti tuos garsus (aš nemuzikali, tai ir pasimoviau).

Rimtai, subloguoji nuo katino skrandžio turinio? biggrin.gif Aš kažkaip nea. Bet kad dažniausiai ten ir būna tie patys sausiukai, tik pabrinkę.
Brangūš kolegoš, šakykite, kaipgi jūšų šaušanošiai augintiniai šaviįžūliavęši elgiaši? Aš laikau dabar tik vieną augintinę, bet ta įžūlėja valandom. Štai, pavyždžiui, pūčiau į ūšą, tai toji prišėlino iš pašalų šu širklėm mane apiplėšt! Voš neatėmė kaltūno, kur auginau. Greit parodžiau dantiš ir naguš, paškiepijau nagais nuo pašiutligėš. Gal padėš škiepai nuo durnų minčių.
O čia nešeniai dar neišaušuš šaušanošė mane vertė šu ja dirbti. Gąšdina, kad, kai ją išmeš iš darbo, turėšiu eit dirbt į čirką šokt ir dainuot.


Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 30 kovo 2020 - 23:40
Labiau nuo įminimo. Pas mus būna visko, ne tik sausiukų.

Paskaičiau Lietryčio straipsnį apie koroną Norvegijoje, kažkaip maloniai susiskaitė. O kaip kito Pusnės dvikojo šalyje? Kaip jam pačiam?
Atsakyti
QUOTE(Evangelic @ 2020 03 31, 00:44)
Labiau nuo įminimo. Pas mus būna visko, ne tik sausiukų.

Paskaičiau Lietryčio straipsnį apie koroną Norvegijoje, kažkaip maloniai susiskaitė. O kaip kito Pusnės dvikojo šalyje? Kaip jam pačiam?

Daug tų karūnų pas jų. Jau gal prieš savaitę skaičiavau, kad net imant gyventojų skaičiaus santykį, pas jų beveik 10 kartų daugiau, nei pas mus.
Gatvėse ir parduotuvėse tendencijos tos pačios, kaip pas mus, tik pas jų, bent tame miestely, kur gyvena, neatsirado kaukių mada. Pas mus parduotuvėj, mačiau, dauguma jau su jom.
Jis gerai. Kadangi didesnę laiko dalį ir taip dirbo namie bei mėgsta prekes užsisakinėti internetu, tai labai niekas nepasikeitė. Kai nurauna stogą, važiuoja pasivažinėt motociklu.
Viena ką, kad mėgdavo kartais į kaimyninę šalį nuvažiuoti kokio įdomesnio maisto. Tai nebevažiuoja. O ta siena, pasirodo, net neuždaryta. Bent jau praktiškai. O pas tų kaimynų išvis karūnų karūnos.
Atsakyti

Sveikos merginos, o aš darbo nepadigendu, nors tenka dirbt iš namų, bet pastebėjau, kad man tikrai kenksminga darboi(šefo aplinka) nuo karantino pradžios jokių spaudimo svyravimų( o taip pašokinėdavo karts nuo karto) O šiandien varau į darbą galvojau tim popoerius parnešiu galiukus sutvarkysiu, o šefas užsimanė kad šiandien ryt visą dieną ofose praleisčiau....esu pikta, tai visai nėra būtins :( O šiaip man paroktų dirbti oš namų visą laik. Mes su T ir visas kolektyvas laikomės gerai, turiu naujagymių :) Būkit sveikos saugokite save ir savo artimuosius, 

Atsakyti

Lisitėja, kaip supratau, dirbi grožio srity? Tikriausiai netenki pajamų.

 

Taip, aš dirbu grožio srityje,kurioje yra visiškas štilis.Gyvenu iš pinigų skirtų kitiems reikalams.Kažkada neatsargiai pareiškiau,kad norėčiau nedirbti ir sėdėti namuose.Ir kad kas mane išlaikytų.Tai,va pusę noro išsipildė, nedirbu.Tik niekas nefinansuoja šitos tinginystės.Ir kažkaip darosi baisu :blink:Jei toliau taip eis, tai valstybei bus visiškas krachas.

O, Diinkutė apsireiškė  :4u:Smagu žiūrėti į ugnį,gerai kai yra su kuo kepsnius valgyti.

Kaip Ainu?Nesu girdėjusi,kad gyvūnai radikulitą turėtų :blink:

O pas mus, namų šeimininkutė  dirba pilnu tempu. Reikia, gi patikrinti, ar tvirtai sukomponuota puokštė, ar dulkių ten neprisikaupė :oh: Karantinas karantinu, bet namuose turi būti tvarka.

4add8a45974f.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 kovo 2020 - 08:32
Kokia gaivi puokštė. 4u.gif ir tinka prie katės.
Atsakyti

Specialiai Aist - atkakliosios garšvos  :D

 20200331-100356.jpg

Skonis man pasirodė nebaisus, klausimas, kiek reikia sušlamšti, kad būtų naudos  :D  o šiaip, ar blogai - ir išravėjus, ir pavalgius :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 31 kovo 2020 - 12:03