Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas mergaitės! Garšvas aš žinau,kovot beprasmiška,bet kad jos valgomos tai čia nežinojau..Beje Pasvalio krašte tai vištakojais jas vadina.

Mano taksytė Zunda sirgo radikulitu,ilgaliemeniams dažna liga,jaunystėje taksams gali atsirasti stuburo išvarža,o vyresniems dažnesnis radikulitas.Atsimenu,ji buvo kokių 8-erių metų,grįžom iš lauko,nuploviau kojikes ,Zunda atsigulė ant kilimo ir pradėjo lyg dejuoti,aš norėjau pasiimt ant rankų ją,nes ji labai mėgdavo ant kelių gulėt,ji taip suspiegė,kad man iki šiol ausyse skamba,vežiau pas veterinarą,tada jų su žiburiu ieškot reikėjo,tai keliavom į vet.akademiją,ten ir padarė rentgeno nuotraukas ir pasakė,kad radikulitas,atsimenu Reopyriną leidau,tuo metu jis buvo geriausias.po kokios savaitės buvo sveika,

KUKŪ!Priedas  P_20191203_215237.jpg   80,08KB   0 Parsiųsta kartų

O čia  į  vištų  temą,mano  pasiekimai  vištininkystėje ( man  beveik  treji)Priedas  P_20200323_180547.jpg   131,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niu va, pasirodo ėjau Ozo taku  :D 

9-FCA5-CE0-A6-F8-4825-9-B0-A-6-F8-D8174-

Atsakyti

O mes va vis dirbam Maskiu darbe nuduoda ebay uzsakiau neatnesa

Prevencija pries korona Vincas plaunasi rankas IMG-20200328-123241.jpgIMG-20200328-123236.jpg Matildos grozis dazniau reiktu matyti Lisitejos namu seimininkute labai dera prie kvietku Aist neprisigalvok daug maza kas katinam ir mum buna tai paskauda ten tai sen del kazko. As ziuriu i Tora ir gaila baisiai ir zinau kad taip jau bus. Vargsta su tom kojytem kartais padedi ji lygsvaros nebeislaiko svirduliuoja :cray: Vincas isnaglejo rekia i lauka istisai jau ir nebebijo lekia i darza duris aridarius

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 31 kovo 2020 - 21:51
Koks šaunuolis sąmoningas ir pilietiškas Vincas. Na, tiesiog konservo nusipelnė.
Atsakyti

d680371dddb1.jpg

Molis papildo Vinco pamokėlę apie letenų plovimą.

Teip,teip, reikia mazgoti visas keturias letenas, ir odigą dar :ax:

Gerai panos pavarote, nuo katinų iki vištų :lol:

Pas mus sniego kiek,net šluotą rimtesnę iš sandėlio atsinešiau.

Atsakyti
Pusnė laksto po mūsų vieną kambarį, rėkauja ir viską mėto, skraidina ir niokoja.
Turbūt, mankštinasi.
O blogoji žinia ta, kad šiandien išaušo diena, kai gali palįsti, kad laiku ir vėl nepadariau vieno projekto. Belieka melstis, jį daryti ir drebėti, kad nepaskambintų, kad šiandien jo dar neprireiktų vykdyti...
Atsakyti

Kuo ypatingas darbas namuose? Kai dirbi ne namuose, jokių šansų darbo kalendoriuje pamatyti tavo obuolį medžiojusio ir į arbatą įlipusio katino pėdutės atspaudą  :D 

Atsakyti

Atėjo aštuoniolikta karantino diena.Oras bjaurus,vėjas ir lietus. į lauką išeiti negalima.Reikia pradėti tvarkyti gėlyną, nes tos atkakliosios garšvos(vištakojai) kelia galvas.

Namuose tvarkos nedaugėja, atėjo suvokimas,kad būtent aš tas netvarkos nykštukas.Jei kas būtų sakęs, būč nepatikėjusi

.Dar vienas pavargelis, ar tai juokas, kiekvieną dieną žiūrėti,kad šeimininkė neapkiaustų, ir nužygiuotų privalomą kiekį žingsnių?

.9207ca2f468c.jpg

Atsakyti

Sveikos, mačiau pasigedot. Skaityt skaitau, tik nieko neparašau. 

Aist, man ir patinka Ainu ir nepatinka :) pas mane niekas taip aršiai kai jau kas nebepatinka, nei kanda, nei dreskia :) Labai jau viskas pagal Ainu :D Kai nori būna labai meili, reikalaujanti dėmesio, bet jei tik kas jau nebepatiks, išreikš beveik be jokio perspėjimo :) Mano nievienas turėtas taip nedarė, nelabai ir globotinių tokių pamenu. 

O aš toliau dirbų ir namų, bent jau kol kas žadėjo, kad atlyginimų nemažins, nieko neatleidinės, kad yra rezervas iš ko įmonė gali pusmetį išgyventi. Bent jai taip sako, tikiuosi nemeluoja. Va pas vyrą jau prastėja reikalai, kadangi nebėra paprastų skrydžių sudėtinga darosi parskraidinti pagamintas plokštes. kaina išaugu dvigubai, o ir greitasis ąėh pristatymas pavirto 5 dienų pristatymu. Dėl vyro darbo yra abejonių. 

O mano būsena nepagerėjo. Labai prastai miegu. man jau reikia nutraukti vienus vaistus, bet jei einu be ju miegot, tai atsibudinėju kas valandą ir ryte būnu zombis. ypač kai bandau išlaikyti tas pačias darbo valandas. Ir su nerimu vis dar nesusitvarkau. Ir dabar rašydama ir visų jėgų judinu koją :)

Bet yra vienas geras karantino reikalas. kaip nebūtų keista, dingo vakarinis noras užandžiauti. tai nuo sausio mėn kai buvo blogai su skrandžiu, su karantino metu 9 h live treniruotės, per tris mėnesius svoris pakito nuo 75 iki 65. aišku nesitikiu grįžti į formas kai daugiau fizinės veiklos turėjau, bet bent jau priaugtus riebalus aptirpinau.

Atsakyti

Sveikos,

Paskutiniu metu per telefoną ilgai manęs čionainas neįleidžia. Aš darbuojuos net sukaitus, vos spėju suktis.

Mano uodegos karantino nejaučia, maistu aprūpinti, kaksmėlio skubiai internetu užsakiau, hmm kad nesusidarytų trūkumas. Žaidžia per dienas ir atstumo vienas nuo kito niekaip nenori laikytis

20200325-180313.jpg

Mėgstamiausia Grikio dėžutė  :)  užbėgdama už akių pasakau, jog namie yra dar viena neišlankstyta dėžutė, bet ši vistiek mylymiausia  :) 

20200325-042608.jpg

Na ir tėvukų namų princesės

20200323-174203.jpg

Visas jus apkabinu, laikykitės ir saugokit save :4u:​ 

Atsakyti

O taip, Magnusėl, maniškiai irgi turėjo mylimą dėžutės išklotinę, kol ta visi nepabiro gabalais :)

Orelis šiandien nedžiuginantis toks... Tad bandau produktyviai padirbti.

Šponkiuk  :4u: Tikiu, kad kažkada bus šviesiau. Beje, šauniai čia su svorio reguliavimu :super:

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2020 04 02, 08:54)
Sveikos, mačiau pasigedot. Skaityt skaitau, tik nieko neparašau. </p><p>Aist, man ir patinka Ainu ir nepatinka smile.gif pas mane niekas taip aršiai kai jau kas nebepatinka, nei kanda, nei dreskia smile.gif Labai jau viskas pagal Ainu biggrin.gif Kai nori būna labai meili, reikalaujanti dėmesio, bet jei tik kas jau nebepatiks, išreikš beveik be jokio perspėjimo smile.gif Mano nievienas turėtas taip nedarė, nelabai ir globotinių tokių pamenu. 

Mhm, Pusnė tokio kažkokio irgi panašaus charakterio. Meili kaip ir nebūna, gal išskirtiniais atvejais. Bet paglostoma kartais prašosi (nesitrina). Tada stovi išsirietus taip, kad su odiga kad pasiektų galvą.
Ant kelių per 8 m yra atėjus tik šiemet, kai iš užusienio važiavom namo ir aš miegojau. Tai yra mašinoje, kur labai ribota erdvė. Bet šalia ateina šaltuoju metų laiku.
Šian mane priskerdė, kaip profesionali žudikė. Matos tik taškeliai, bet mano dešinė letena sutinus. Parodžiau pirštu atseit "nu nu nu", kad neliptų ant kompo. Nepatiko tas judinimas ir taip gerokai įsisegė.
Atsakyti