Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tai, ot kyla klausimas, kur jus nelabasis nešiojo,kad ir tokio daikto radote? :lol:Dar vienas įrodymas, kad mes žemdirbių tauta  :lol: 

Atsakyti

Labas rytas  :D 

Na, Aist ir susirado netobulumą :hihihi:

Aš važiuodama lyg ir užjutau ne mėtų kvapą, bet pamaniau, kad čia gimtinės laukų kvapai  :D 

Aš vakar planavau po smagios kelionės planavau patingėti, bet kažkaip nejučia išsivaliau langus, baseiną, prilesiau trešnių, persilakavau nagus ir diena baigėsi  :B  

Atsakyti
Džiugu jus matyti smagiai ir turiningai laiką kartu leidžiančias. Po tokių susibėgimų vitaminų dozė mažiausiai pusmečiui. Pagaliau sužinojau kaip Gieliux ir Lisitėja atrodo, kitas jau pažinojau.

O, Aist, kaip visada su nauju įspūdingu pasakojimu. Man jos etaloniniu gyvenimu irgi visiems artimiesiems ausys išūžtos. Paskaitau ir pasidžiaugiu, kad nors kažkam gyvenimas maloniai klostosi.

Aš praleistą ligoninėje gimtadieny kompensavau ,,Pilies užeigoje" šeštadienio vakare. Kadangi teko gauti keletą puokščių, tai katėms buvo nakty darbo-kompostiravo gėlių lapus. Radau visus lyg kulkosvaidžiu sušaudytus. Šventes katytės praparpė kas kur iškritę.

Čia Nikutė pastalėje apsikabinus mylimiausio stalo koją.
-O, ką gali žinoti, gal pabėgs...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Aist, man mėtos kvepėjo, po to nibilabai  :D 

Atsakyti

Sveikos merginos, radau laiko prisėsti,  atėjau padėkoti už fantastišką dieną, už šilumą, už lauktuves, o linkėjimai tiesiog pribloškė, Ačiū, ačiū, ačiū.

Aist, atsiprašau, ten wilma "parazitka" pastoviai ant takelio.... nepastebėjau, nesurinkau:(

Atsakyti

Šiandien lygiai trys metai,kai susikirto mūsų keliai. :wub:

Mažoji namų karalienė a150.gif, ir kiemo, ir visų dvikojų ir keturkojų valdovė.

80878cfe1292.jpg

Atsakyti
Pakikenau aš iš Aist netobulumo
Man gal su uosle negerai, bet aš neužuodžiau anei mėtų, anei Ais netobulumo ax.gif Vėjelis man pūtė veidan ir važiavau sau gaivi biggrin.gif

Lisitėja, Zunda, karalienė ir atrodo karališkai gražiai wub.gif Pasisekė jums abiems, kad susitikote biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos. Matau, smagiai pasibuvot pas Diinką  :) Aš šeštadienį-pirmadienį buvau aitvarų ir vandenlenčių stovykloje skirtoje tik merginoms (vyras irgi buvo atlėkęs iki jūros, bet jis trumpesniam laikui, atskira mašina ir gyveno kitur). Stovykla buvo labiau pradinukėms, bet turėjau ir aš ką ten veikti :) Pvz., kol merginos mokėsi ant kranto valdyti mokyklinį aitvarą, aš stengiausi išlaikyti blaivų protą ir nepanikuoti, kai jūros bangos sumalusios ir mane, ir aitvarą viską vilko po vandeniu neturint galimybės įkvėpti oro iki kol atsišoviau įrangą. Dar viena veikla po dienos Kintuose išsiplauti su peroksidu pėdoje žaizdas (susipjausčiau), pasitepti tepaliuku ir užsiklijuoti žaizdas. Namo grįžau šio to išmokus naujo, supjaustyta koja, daug mėlynių, bet svarbiausiai tą savaitgalį buvau visiškai atsijungus nuo namų, darbo reikalų ir turėjau gerą laiką. Jau senai taip buvau nuo visko atsiribojusi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 08 liepos 2020 - 13:49
Išgražėjusi Zunda karalienė. Veidelio išraiška irgi karališkai suraukta.

Šponkutis tikra ekstremalė.

-Žadi duot vakarienę ar ne?

Atsakyti

Labai tylu pas mus, reikia sudrumsti tylą :lol:

Kas kailį pametėte? :blink:  :P  6ec41ce00b50.jpg

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kas pavogė vasarą??? unsure.gif Pila kaip iš kibiro...Ta vištytė rėkė prie durų, kad į kiemą nori...Atidariau duris - šokas katytei biggrin.gif Lietaus tai nemačius biggrin.gif Bet palikau lauke prie durų kvėpuot, nėjo namo biggrin.gif Tikiuosi nesugalvos per tokį šlapumą dar į kokį medį įsikarti biggrin.gif Nes jau pradėjo tvorom varinėti, tik nesuprantam, kaip užlipa, nes aukštos tvoros blink.gif Aną dieną tik žvilgt per langą - mano Fanta pas kaimynus medyje pačioje viršūnėje kukuoja unsure.gif Žodžiu, turim turistę kaip reikalas ax.gif

Atsakyti

Sveikos

Lisitėja, kokie prašmatnūs kailiai pas jus voliojas  :blink:  :D 
Fantukė  :wub: 

Evora, a davei katytei valgyt?  :D 

Šponkiau, saugok save  :4u: šiurpu skaityt  :unsure: 

Ką veikiat, kolegos? Aš išvijau juodmargę, dabar guliu, apsimetu mielu kačiuku  :B 

D5152-B1-C-4616-4181-B909-9170-A3-D7-C7-

Atsakyti