Sveikos,
trumpam nosį įkišiu...paskaičius Aist istoriją...
MB susirgo sekmadienį su visais požymiais (čia spalio mėn dar), trečiadienį darėsi testą ir jis buvo neigiamas. Sirgo tada gripu "pagal biuletenį". Sirgo lygiai savaitę, savaitę dar išsigulėjo biuletenyje....Pasveiko visiškai. Ir po dviejų sav nuo susirgimo pradžios pasidarė testą prieš grįžimą į darbą (pas juos darbas išpirkęs tai labai testuoja)-testas teigiamas....Išėjom visi į izoliaciją.... Taigi aš suprantu, kad yra ir kitų ligų, niekur jos nedingo... bet aš nebetikiu jau niekuo. jei testai neparodo...
Mes irgi su dukra prasirgom, dukra 3 d karščiavo+ visi simptomai (kosulys, skonis kvapas), Mano tempa buvo gal maža, nes nesimatavau, bet turėjau skonio netekimą ir kosijimą, prakaitavimą, sveikatos nebuvimą ....Sūnus nežinau... Mes testų nesidarėme- tada buvo
okam, dabar aišku galvojam būt buvę gerai- del saviizoliacijos jei priims, kad persirgę neprivalo saviizoliuotis...Dėl žinojimo galime antikūnius pasidaryt, bet tai va ir galvojame- o kam...

nes manau tik teigiamas testas suteiks galimybę po kontakto nesaviizoliuotis, antikūnių pažyma netiks...
Liūdna dėl Moliuko
O čia linkėjimai...kai sušala šiltame kambary...