Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Vincas tikras kavalierius. wub.gif

Vakar ryte buvau trumpam šuširūpinuš, kaš čia per baltoš nešąmonėš.
Mama liepė melštiš už Moliuką. Tai meldžiauši.

Beje, anądien tokia teta labai mane fagyrė, kad ešu geraš šargaš, neš buvau frie lauko durų ir nieko neįleidau vidun, višką iškoliojau.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Juoda Pušnė!!! :bigsmile: 

Vinculis labai atsipūtęs vyrs. :B 

Atsakyti
Labas pirmadienis 4u.gif

Pusnė ir sniegas wub.gif wub.gif wub.gif Kieme jos nesimatytų biggrin.gif

Vincas kukulis wub.gif wub.gif

Nu ką, dirbat, dvikojai? tongue.gif

Atsakyti
Sveikos,
trumpam nosį įkišiu...paskaičius Aist istoriją...
MB susirgo sekmadienį su visais požymiais (čia spalio mėn dar), trečiadienį darėsi testą ir jis buvo neigiamas. Sirgo tada gripu "pagal biuletenį". Sirgo lygiai savaitę, savaitę dar išsigulėjo biuletenyje....Pasveiko visiškai. Ir po dviejų sav nuo susirgimo pradžios pasidarė testą prieš grįžimą į darbą (pas juos darbas išpirkęs tai labai testuoja)-testas teigiamas....Išėjom visi į izoliaciją.... Taigi aš suprantu, kad yra ir kitų ligų, niekur jos nedingo... bet aš nebetikiu jau niekuo. jei testai neparodo...
Mes irgi su dukra prasirgom, dukra 3 d karščiavo+ visi simptomai (kosulys, skonis kvapas), Mano tempa buvo gal maža, nes nesimatavau, bet turėjau skonio netekimą ir kosijimą, prakaitavimą, sveikatos nebuvimą ....Sūnus nežinau... Mes testų nesidarėme- tada buvo okam, dabar aišku galvojam būt buvę gerai- del saviizoliacijos jei priims, kad persirgę neprivalo saviizoliuotis...Dėl žinojimo galime antikūnius pasidaryt, bet tai va ir galvojame- o kam...smile.gif nes manau tik teigiamas testas suteiks galimybę po kontakto nesaviizoliuotis, antikūnių pažyma netiks...

Liūdna dėl Moliuko unsure.gif

O čia linkėjimai...kai sušala šiltame kambary... rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 lapkričio 2020 - 11:25

La

1-B54-ADE8-BDD7-4-D3-D-9-E16-C64-BDA44-B

Dėl testų, užvakar šnekėjau su pažįstama, jos vyro dėdei, panašiai buvo, parodė neigiamą, tačiau po savaitės išvežė į ligoninę gan sunkios būklės. Na bet jis buvęs santarų gydytojas, tai baigėsi viskas laimingai. Aist, na tavo atvieju tikiu, kad neigiamas - neigiamas

Atsakyti

Testai pradžioje užsikrėtimo gali būti neigiami, nes kelios dienos po kontakto nebūtinai rodo. 

Aplinkoje turiu ne vieną sunkesnį arba sunkų atvejį, testai teigiami buvo vėliau, maždaug 5-7 dienos po kontakto. Prieš tai darėsi ~3 dienos po kontakto ir neigiami. 

Aišku galima mėginti sėkmę, atsisakyti karantino, o paskui verkti, kad susirgus tėvams, dėl medicinos sistemos perkrovos ir kracho, jie negaus plaučių ventiliacijos, nes ligoninės dirbs pagal karo lauko ligoninės tvarką - gelbėjami tie, kurie turi didžiausią perspektyvą išgyventi. Man to nesinori, nes ir aš būčiau prie tų, kurių kracho atveju negelbėtų, nes pernelyg ligota. 

Atsakyti

Lapyna, na į tokį rainumą niekada neatkreipiau dėmesį, čia tikriausia Diinka tokių mačius. Belos uodega irgi raina  :D  17-D7-AC92-275-E-4774-8239-4-A2-E52-C8-F

Colomba, aš rašiau, kad ne po kontakto, o pasireiškus gan ryškiem požymiams parodė neigiamą. O dėl karantino kok jis dabar, tai parodija. Mus uždarė, o prieš kelias dienas IKI prduotuvėje stebėjau senjorų bušido prie akcijinių bananų, apie jokius 2 metrus kalbos nėjo, na ir kaukės ne pas visus buvo taisyklingai uždėtos, apie apčiupinėjimą ir metimą atgal iš vis patyliu. Vakar buvom Akropolyje, tikrai labai trumpam, man reikėjo į Ermitažą, sakė vyras važiuojam kuo vėliau, bet reikalų turėjau vakare, tai buvom ~7 val vakaro - sausakimša. Štai toks ir karantinas. Ar man pikta- nuoširdžiai taip. Kažką reikėjo paaukot, paaukojo mus(klubus, barus,teatrus). Ar toliau viskas sėkmingai plinta - taip, dėl tų pačių akcijinių bananų 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 30 lapkričio 2020 - 12:41
Colomba, niekas nekalba apie nesisaugojimą, karantino atšaukimą ir t.t. Mano akimis tą karantiną dar sugriežint reiktų (nu jei tai gelbėtų...) ypač pardėse... Man viskas tinka, aš tik situaciją aprašiau- kad būna ir taip....
MB susirgo (ne apie kontaktą kalbu, jau apie ligą pačiame įkarštyje) iš šeštadienio į sekmadienį naktį. Temperatūra buvo iki 38-39, o trečiadienį darytas testas buvo neigiamas. Tai kada ji tikslinga daryt...?, kaip mūsų atveju- po dviejų savaičių ir visiškai jau nesant jokių ligos simptomų tik teigiamas pasirodė. Aišku suprantu- gali būt negerai paimtas ar dar bile kas.... bet kai konkrečiai susidūri tai taip nejaukiai juokinga...o poto ta saviizoliacija- kai visi pasveikom...dar juokingesnė.....gerai kad sirgdami nesiblaškėm niekur ir nieko neužkrėtėm... nes atsakymas tai neigiamas buvo, nors vyrui buvo mėnesio galas ir ėjo dokumentus darbinius į darbą tvarkytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 lapkričio 2020 - 13:01

primenu apie mus

20201130_144418.jpg

20201130_144400.jpg

20201130_144319.jpg

20201130_144825.jpg

Atsakyti

Oi, Šponkiuk, kažką būsiu praleidus... Kas ta marga smulkmena? :bigsmile:​ 

Atsakyti

Oi, Šponkiuk, kažką būsiu praleidus... Kas ta marga smulkmena? :bigsmile:​ 

Čia laikinas grybukas (na jau nuo spalio pradžios tas laikinumas). Ieškos namų. Kol kas gyvena atskiram kambary, dieną laisvėje, naktį narve. Padovanojo grybą ir man. Ir panašu aš padovanojau Hipei. 

Atsakyti

Sveikos, truputį įnirus į darbus buvau.

Lisitėja - apkabinu tave  :console: tik dabar perskaičiau

Labai labai palaikau Erendiros mintį dėl virtualaus susibėgimo  :super:  aš pasisakau, jog atbėgčiau su vyno taure prie ekrano bet kuriuo vakaru  :rolleyes: ar savaitgalio dieną  :D 

Atsakyti