Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Jetau kaip jūs įdomiai valgott ☺ ypač tie burokėliai įdomiai atrodo. Pas mus niekas įtariu nevalgytų....☺ 

tai senoji versija sumaišyta...man kažkokias nesąmones rodo....😐

Pamenat rodžiau riebų mamos katiną. Irgi dingo... dvi savaites jau. ...įtaria kad kaimynas bus prisidėjęs....na dar tikimės ir laukiam  kad užmorčiavo....

Atsakyti

Labas rytas :4u: Truputuką snieguotas, lengvai pašalęs, ir slidus.Vedžiau šunėkus, tai tamsu kaip pekloje, visas balas išmaišiau, gerai ,kad pašalę.Ir slidoka.Turėtų dieną saulytė pasirodyti.

Niekada nebandžiau žalios piurė.Kalafiorus ir brokolius mėgstu, reikės kada pabandyti.

V-Rine, kaip gaila katino.O jis nekastruotas buvo? Gal kur mašina nukošė, nebūtinai kaimynas patvarkė.Nors būna tokių žmogėnų  e015.gif

Duok man savo namiškius dviem savaitėm, be teisės pabėgti ir papildomai maisto nusipirkti. Pamatysi, valgytų tokius visokius patiekalus, net ausys lapsėtų.

Visiems geros dienos, ligoniukams sveikatos, Gufikui greičiau išsivaduoti iš satelito. :4u:

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 21, 23:02)
<p>Jetau kaip jūs įdomiai valgott ☺ ypač tie burokėliai įdomiai atrodo. Pas mus niekas įtariu nevalgytų....☺ </p><p>tai senoji versija sumaišyta...man kažkokias nesąmones rodo....😐</p><p></p><p>Pamenat rodžiau riebų mamos katiną. Irgi dingo... dvi savaites jau. ...įtaria kad kaimynas bus prisidėjęs....na dar tikimės ir laukiam  kad užmorčiavo....</p>

V. Rine, aisku idomiai... ten gi ner mesos biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif As taip pratemciau koki 20 min. po to pilvas kaip uzgrotu....darbe....eiciau trilinka ieskot lasiniu biggrin.gif bigsmile.gif
Atrodo graziai tie Jusu salotai, bet tik kaip meninis grozis tongue.gif ax.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 22, 08:00)
p>Duok man savo namiškius dviem savaitėm, be teisės pabėgti ir papildomai maisto nusipirkti. Pamatysi, valgytų tokius visokius patiekalus, net ausys lapsėtų.</p>

Lisitejuk, gal Tu atvaryk pas mumei? ax.gif angel_not.gif Mes su vyru palaikysim Tave be teises pabegt...ir Meniu tik karbonadai, kotletukai, kepsniukai, troskinukai - su MESAaaa bigsmile.gif Jegele.... angel.gif victory.gif flirt.gif

Labas rytas temele bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na ka, i darbuka. Ryt egzaminas. Kvalifikacinis kelimas. Apie 7 komisijos narius uzu stalo. Ir visi gales teikti klausimus is tiesioginio mano darbo. Pabandytu tik retoriniu klausimus uzdavinet...atsizvelgiant i siu dienu ziniasklaidos aktualijas...brrr...Ale irasas eis, bele ko klausinet vistiek negales hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 22 vasario 2017 - 07:12
Tas meninis grozis, puikiausiai pasotina 4u.gif Vetriukas tiesiog pamirsta, kad pasisotinti galima ne tik mesa tongue.gif plius pamirsta, sociai valgyti diena (sociai, bet ne riebiai), kad uztektu va tokiu vakarieniu. Pameni, kas suteikia sotuma? Augaliniai baltymai, ne tik gyvuniniai

Labas rytas 4u.gif

Geros visoms dienos, itariu siandien galvos skausma vel. Nusprendziau pabuti namie. Pas mus lietus, zvarbu, salta...

Atsakyti
Busiuk, o gal Tau galvyte skauda del nedavalgymo? As rimtai. Man taip budavo seniau. Esu 25 kg numetus pries 8 berods metus. Ir rankeles kartais padrebedavo ir atsimenu dazna galvos skausma.
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2017 02 22, 08:16)
Tas meninis grozis, puikiausiai pasotina 4u.gif Vetriukas tiesiog pamirsta, kad pasisotinti galima ne tik mesa tongue.gif plius pamirsta, sociai valgyti diena (sociai, bet ne riebiai), kad uztektu va tokiu vakarieniu. Pameni, kas suteikia sotuma? Augaliniai baltymai, ne tik gyvuniniai

Va, prasideda....Bet mesa uzmusa bet koki stresa ivykusi darbo metu bigsmile.gif Taip gera zinot, kad grisi namucio ir patieksi sau ir seimynai riebu kepsniuka...su lasiniu, odele, apskrudusi...keptu orkaitei bulvyciu na ir gerai, koki pomidora su dar kokia tais darzove... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nea, valgau as daznai, sociai ir ivairiai. Mano maistas labai ivairus. Bet va vandeni, vel per prievarta grudu. Buvau pripratusi gerti 8 stiklines per dien, kazkas nutiko, kad prareyt negaliu daugiau nei stiklines dvieju

O man taip gera gryzti namolio ir sukurti koki nors spalvinga patiekala mmm... kad spalvos but grazios, kad megstamos darzoves susinaudotu, kad akiai but medus ir pilvui maistas biggrin.gif Sian planuoju issivirti trintsriube is burokeliu ir lesiu, noriu ryskiai raudonos sriubos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 22 vasario 2017 - 07:25
Taip ir zinokit, kai atvaziuosit pas mumi i ikurtuves, salotu negausit...ne vieno lapo.... tongue.gif smartass.gif devil.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2017 02 22, 08:19)
Nea, valgau as daznai, sociai ir ivairiai. Mano maistas labai ivairus. Bet va vandeni, vel per prievarta grudu. Buvau pripratusi gerti 8 stiklines per dien, kazkas nutiko, kad prareyt negaliu daugiau nei stiklines dvieju

Zinok as vandenuka megstu. Bet zinai, Busiuk, girdejau kad ji reikia gerti ne salta, silta. Kad greitintu medziagu apykaita. O cia jau negerai, siltas brrr....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif šiandien kol kas labai smagus rytas, truputį pašalę, jau šviesiau.

Sėdžiu darbe kavą pasidariusi ir skaitinėju ką diskutuojat. Beje salotos ne tik gražiai atrodo, bet ir skanu manau.Aš tai mėgstu keptus burokėlius su feta. O labai riebių kepsnių senokai atsisakiusi dėl skrandžio. Tad dabar kai nesugalvoji ką daryt valgyt, tai irgi primarmaliuoji visko biggrin.gif
Beje reiks ir man išbandyt burokėlių sriubą su lęšiais.
Ką dar ten dedi Busy?

Beje o šiandien man galvą skauda, vakar dusino labai (man astma) ir beje ne mane vieną . kas čia daros?
Atsakyti
Radau toki recepteli, aisku ne visus reikalingus ingredientus turiu, bet ne beda.

Svogunus, cesnakus, kumina pakepinsiu svieste. supjaustysiu kubeliais morkas, burokelius sumesiu i vandeni kartu su raudonaisiais lesiais, kokosu pienu jei rasiu arba grietinele jei rasiu saldytuve, patroskinsiu kol bus beveik isvire.

Tadum i blenderi viska ir vualia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2017 02 22, 07:48)
Radau toki recepteli, aisku ne visus reikalingus ingredientus turiu, bet ne beda.

Svogunus, cesnakus, kumina pakepinsiu svieste. supjaustysiu kubeliais morkas, burokelius sumesiu i vandeni kartu su raudonaisiais lesiais, kokosu pienu jei rasiu arba grietinele jei rasiu saldytuve, patroskinsiu kol bus beveik isvire.

Tadum i blenderi viska ir vualia 4u.gif

Na sakyčiau turėtų būt skanu. Niekada nesu bandžiusi kokoso pieno, reiks gal išbandyt kada. Aš kai verdu moliūgų sriubą, tai pakepinu pievagrybius, dar visokių prieskoniukų pridedu. Tačiau sutrinu tik moliūgus, o pievagrybius taip sudedu.
Atsakyti

Vėtriu, V-Rine, aš juokauju.Kiekvienas maitinasi taip,kaip jam reikia. Valgau ir aš, ir mano namiškiai mėsą, ir lašinukus, nesame vegetarai.Tik matyt organizmai tokie, kad mėsos reikia minimaliai.Man kaip tik galva pleškėti pradeda kai apsiėdu, visko daug, skaniai, riebiai primaišau.

Ot, tai išgazdino, o mes savo salotų atsivešim :nail:

Šalta dabar, tai ir man vanduo neina.Vargais negalais 1,5 litro susikratau.

Rariuk, pavasaris dabar, viskas paūmėjo. :4u:

Atsakyti

Labas rytas, ateinu su skundu. :protest: 

Mūsų dvikojai mus su Tyte blogai maitina, jau ne pirmą kartą skundžiamės. O svarbiausia, kad turi visko visko ir neduoda!

Va prieš kelias dienas parvilko porą maišiukų kažkokio mandro maisto. Ir paslėpė. ČIANETAU :blink:  Vakar vakare maitintoja dvikojė tuos maišiukus sukrovė prie durų, akivaizdžiai vėl išneš kažkur. Sukrovė ir nuėjo savo pliko kailio šlapinti. Na, aš juk turėjau patikrinti, kas ten viduj? Sklinda gandai, kad ten toks stebuklingas maistas, kur raudonšiknius pavianus katinais paverčia. Tai va, man stebuklingos galios irgi praverstų. Jau kroviau tas galias į pilvelį, kai iš kažkur išdygo svarbiausias dvikojis ir čiupo mane už ten, už kur mamos katės savo jauniklius nešioja. Bandžiau jam parodyti kung fu ir nudobti jį taikliu letenos smūgiu. Bet nepatogiai kabant už kailiuko, stebuklingos galios nesuveikė. Tada ėmiau šauktis pasigailėjimo. Bet mane nuvilko pas šlapią dvikoję. Jau išsigandau, kad ir mane mes į vandenį. :huh2: Bet šlapioji tik paburbėjo, ir buvau nepagarbiai nudrėbta tarpdury.

Nevykėliai tie dvikojai. Aš vakar pusę dienos kruopščiai apipūkinau mažojo monstro vežimėlio interjerą, o jie, nedėkingieji...

Nusivylusi ir pažeminta Mika

Erendira, sorry, vienas maišas jau kiauras... :( 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 22 vasario 2017 - 08:20