QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 21, 23:02)
<p>Jetau kaip jūs įdomiai valgott ☺ ypač tie burokėliai įdomiai atrodo. Pas mus niekas įtariu nevalgytų....☺ </p><p>tai senoji versija sumaišyta...man kažkokias nesąmones rodo....😐</p><p></p><p>Pamenat rodžiau riebų mamos katiną. Irgi dingo... dvi savaites jau. ...įtaria kad kaimynas bus prisidėjęs....na dar tikimės ir laukiam kad užmorčiavo....</p>
V. Rine, aisku idomiai... ten gi ner mesos

As taip pratemciau koki 20 min. po to pilvas kaip uzgrotu....darbe....eiciau trilinka ieskot lasiniu
Atrodo graziai tie Jusu salotai, bet tik kaip meninis grozis
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 22, 08:00)
p>Duok man savo namiškius dviem savaitėm, be teisės pabėgti ir papildomai maisto nusipirkti. Pamatysi, valgytų tokius visokius patiekalus, net ausys lapsėtų.</p>
Lisitejuk, gal Tu atvaryk pas mumei?

Mes su vyru palaikysim Tave be teises pabegt...ir Meniu tik karbonadai, kotletukai, kepsniukai, troskinukai - su MESAaaa

Jegele....
Labas rytas temele
Na ka, i darbuka. Ryt egzaminas. Kvalifikacinis kelimas. Apie 7 komisijos narius uzu stalo. Ir visi gales teikti klausimus is tiesioginio mano darbo. Pabandytu tik retoriniu klausimus uzdavinet...atsizvelgiant i siu dienu ziniasklaidos aktualijas...brrr...Ale irasas eis, bele ko klausinet vistiek negales