Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aš kepu panašų pyragą
http://www.manorecep...u-ir-darzovemis, tik vietoje kumpio dedu, faršo, gal vištienos. Ir papildomai surišu kiaušinio plakiniu, nes gaunasi kažkoks atskiras.( kiaušiniai, šaukštas miltų, galima pieno, galima vandens.)

Dar labai gerai išeina grikių - morkų apkepas.O geriausiai išeina varškės apkepas, šitas pats pačiausias.

Daugiau nemoku nieko. rev.gif

O kai kepa čirvinius blynus, tai ten kokia speciali tešla būna, ar kokia paprasta? Neturiu net spec kepelnės šitiems blynams, bet va kaip ir rūpi pabandyti.Matyt subrendau :hmm:

Kokie katuliukai :wub: Pačių geriausių namučių jiems.

Erendira, kaip galima pasiilgti mažiukų?Ypač tokių, dažniausiai  niekam nereikalingų, sudaužytom širdukėm, pasitikėjimu.O ir šeimininkus gerus rasti sunku.Va dėl Špulės pasisekė, ir gyvena kaip dievo užantyje, ir ant akių.Ai, pesimistė kartais aš. :( Ypač ant tokių dalykų.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 21, 16:56)

<p>Erendira, kaip galima pasiilgti mažiukų?Ypač tokių, dažniausiai  niekam nereikalingų, sudaužytom širdukėm, pasitikėjimu.O ir šeimininkus gerus rasti sunku.

Ji paprasčiausiai pasiilgo veiksmo namuose, grūstynių. Jau matyt pasimiršo kiek vargo su visai mažutėliais, kuriuos reikia maitinti. Bet įsivaizduoju kaip džiugu kai paauga ir žinai kad išgelbėjau tokį mažą bejėgį padarėlį. O mažiukai greit pasidovanoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Isiverziu net neperskaiciusi nieko. Galva siandien sopa kaip nezinau kas. Vaistai nepadeda.

Atnesu vakariene, gal kam patiks. Man ziauriai patiko

Burokeliai pusvalandi pamarinuoti balzamike, citrinos sultyse. Ir fetos suris su seklom ir aliejum

vartotojo įkelta nuotrauka

Musu pukociai gyvena gerai 4u.gif

einu sopeti toliau
Atsakyti
Busym užjaučiu dėl galvos. Aš vakar tris tabletes susiverčiau ir nepadėjo, šiandien jau geriau.
Visai sena tarka patapau, su stresu žiauriai nesusidoroju, skrandis spazmuoja, akyse kraujagyslės trūkinėja, vienu žodžiu ruchliadi unsure.gif
Antidepresantai wub.gif
Dėl blynų, vakar kepiau sveikuoliškus: trinti bananai, varškė, kiaušiniai, truputis kepimo miltelių ir avižų dribsniai permalti su blenderiu. Kepiau ant kokosų aliejaus. O prieš porą dienų dukriokas panašų variantą darė: bananas, malti avižiniai dribsniai, riešutų sviestas(namudinis), kiaušinis ir juodas šokoladas sulaužytas. Visai įdomus skonis.
Pukelytė ir Friskė, damos wub.gif ir Gufytis vis dar satelitinis. Špulytės ir Milos dar nepagyriau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 21 vasario 2017 - 18:53

Jamam maistą :essen: O burokėliai, jei teisingai supratau, tai termiškai neapdoroti? Niekada nesu valgiusi žalių, tik sultis geriau, ne savo noru.Tai šlykštynė paskutinė :blink: O virtus burokus juodai mėgstu. Bandysiu.

Busiuk, tavo galvytei :4u:

Kai man makaulė skauda Nemisil'io kalu, pareina greitai.

Gieliux, kas tau nutiko? Darbe kas negero, ar namuose? Gal čia mes visos nervų kamuoliukai, toks gyvenimas, sunku ką pakeisti. Nėra smegenyse delete mygtuko, o kartais norėtųsi.Va ir tau :4u:

Atsakyti
Gielux, nu va paguodei. Vadinasi ne man vienai vaistai nepadeda 4u.gif

Lisiteja, taip zali, labai plonai supjaustyti, puikiai issimarinuoja citrinoje, druskoje ir balzamike. Citrina priduoda toki gaivu jiems skoni. Pabandyk
Atsakyti
Matau Busy visai skaniomis salotomis pasidalino bigsmile.gif
Tada ir aš pasidalinsiu, tik be nuotraukų biggrin.gif
Man labai patiko: rauginti kopūstai, žalias tarkuotas burokėlis, kanapių aliejus ir pakepintos pačios kanapės. Na žinokit patiko, kelias dienas dariau. Dar bandžiau ir su virtais burokėliais(jeigu keptas orkaitėje tai iš vis liuks) irgi nieko, ten sėmenų aliejaus pyliau ir įvairių sėklų pridėjau.
Ai dar labai skanu žalia morka, žalias burokas ir obuolys, bet čia dedasi ir majonezo.

Na o pūkiai apsilankė pas gydytoją, labai jiems niekaip nepraeina sloga doh.gif Tad gavo vaistukų. Dabar visi miega sau.

Atsakyti
Skaniai skamba salotos. Reiks man paieskoti kanapiu 4u.gif

Sveikatos pukiams. Olis irgi praejo kursa antibu nuo slogos. Tikiuos padejo

Kaliau trecia tablieta
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 02 21, 10:56)
</p></div></blockquote><p>Kaip suprast - neribojam? Kranelio kai Zaiza paprašo, tai ir atsukam. Palaka - užsukam. O fontanėlis sukasi 24/7. Į tą uzboną 3 litrai telpa, papildau, o kas savaitę pakeičiu.

Acha...aisku tadum bigsmile.gif ax.gif Apie fontaneli ir as pagalvoju. Gal i nauja namuka bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Busiuk, net seilę nugurgiau tavo salotas pamačiusi. Aš taip mėgstu burokėlius, kad būtinai pabandysiu pasigamint. Kavinėje esu valgiusi burokėlių karpačio su feta- labai patiko.

Aš šiandien vakarienei kiek sočiau nei salotas gaminau ( nes pietūs skysti buvo). Kalakutienos geltonas troškinys su moliūgais ir morkom- kad saulę atstotų. Bulvių ir brokolių žalioji piure- kad pavasarį prišauktų. Ir margos iceberg, agurkų, pomidorų, saulėgražų daigų, aliejaus salotos- kad spalvingus nuotykius primintų.  :) 

Atsakyti
Pas man pietus sotus buvo. Ziuriu tu irgi zalia bulviu kose verdi biggrin.gif

as tai pasdariu siandien kalafioru-brokoliu piure prie zuvies, nu kaip skaniai is zlasties galvos skausmui pririjau biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos,

įkišu snapą pagirti Špūlytės  :wub:  :wub:  jau kokia gražuolė auga  :wub:  o jau uodegos krinolinai kokie pūkuoti  :wub: 

Busyt - dėk galvą ant pagalvės ir ilsėkis  :4u:  :4u: 

Diinkos mažutėlių gražumas  :wub: 

Atsakyti