QUOTE(Erendira @ 2017 02 22, 15:25)
<p>Aš kažkaip mėsos nesureikšminu. Valgau kažkiek. Kai noriu, bet dažniau nenoriu. Tai ir didelių klausimų sau dėl to nekeliu.

</p><p></p><p>O Mikasė tai visai tesi tą maistą inspektuodama

Aš tuo maisteliu baigiu Matildą prisivilioti, jau galiu ir nugarytę iki uodegos paglostyti. Taip lengvutėliai, bet vis nešoka šalin kaip nuplikyta

</p>
kas per maistas? Rodykit.
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2017 02 22, 19:12)
Laba,nors mums nelabai laba...ką tik su Špule iš veterinaro grįžom -neėda nuo vakar vakaro ,vakar tris guliašus siūliau - pauosto ir psio...ryte vėl naujai pasiūliau,vėl pauostė ir nuėjus į dušo kabiną susirangius atsigulė ,paprastai sekioja iš paskos ,kol gauna tai kas skanu ,o dabar savo mėgstamiausio guliašiuko neėda,šiandien grįžau pavakaryje tai maistas duše neliestas......sausiuko pilni kampai,tai gal dieną ėdė sauso ,nes daktarė sakė,kad skranduke yra maisto,išminkė visą,paklausė širdelę,plaučiouis,ausis pažiūrėjo - viskas normoje ,nekarščiuoja, sveria
2,2 kg padarė kraujo tyrimč irgi praktiškai geras,kepenų inkstų funkcija nesutrikusi,tik kiek daugiau limfocitų,bet ji dar jauna,tai gali būt,o nuo streso irgi kažkoks rodiklis padidėjęs nežymiai ,žodžiu,sveika katė tik neėda Špulė elgėsi labai inteligentiškai-buvo tik vienas riebus MIau ,kai adatą dūrė
Nu čia daba?
Gal perteklius? Būna.
Mano panos mano kulinarinių konservų bandymų neišlaikė. Įdedu - neėda ir taikos iš Kingo ir Tašės atimt. Jau jėga beveik.
Kingas tai užsistoja tą maistą, o Tašė vėpso ir anos viską sugraužia. O renalinis maistukas tai brangoka...
Taip, anądien Erendira rašė kaip jos kniaukia - mam,Įdėkkąnorskita,neslabailabailabaineskaniaidaveivalgytiiiii,neskanuuuuuuuuuuuuu...