Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikinimai Nikutei 4u.gif
O Mika ar nesugalvos paskanauti monsteros? blink.gif
Rytem, gal viešniai kampelis liktų namuose? Čia šiaip, pamąstymas unsure.gif ,nekreipk dėmesio.
Atsakyti

O kur visos dingot? Va mes draugiškai gryčią sutvarkėm, juodai pavargom, dabar ilsimės.28d7aa01bb34.jpg

Atsakyti

Lisiteja o tai Molis tu pagalviu netarkuoja? Giliukas varo ir pagalves ir lova :( ***** tokio purskalo pirkau ale atbaido tai abu su Mumiu uoste ko cia mamka pripurske nesibaide nei vienas  :D  

Nieko aš nedraškau! Višką iššigalvoja dar paškušiu kad trečia diena guliašo nedoda!

db1f88dced68e86d00a5a29db00504a4887.jpg

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 02 23, 15:18)
<p>Lisiteja o tai Molis tu pagalviu netarkuoja? Giliukas varo ir pagalves ir lova verysad.gif ***** tokio purskalo pirkau ale atbaido tai abu su Mumiu uoste ko cia mamka pripurske nesibaide nei vienas  biggrin.gif  </p><p></p><p><em>Nieko aš nedraškau! Višką iššigalvoja dar paškušiu kad trečia diena guliašo nedoda!</em>
</p><p><em>

Giliuk, nu baisu... Mamkai minusą dedam, kodėl kankinat katinuką?

Lisitėjos Molio pagalvikė tokia papešiota kiek atrodo, bet gal nedrasko - ans į lauką eina.
Atsakyti

Nelabai drasko namuose ką.Lauke turi daug draskyklių.Kartais padraliuoja pufo kampą, bet taip neišplėšo.Kai pamatau, sudraudžiu, bet ne visada namuose būnu. Jis daugiau kaip siūlus ištraukia, sakytum užpeša beminkydamas letenomis. Turim lentą- draskyklę, tai ir katžole barsčiau, ir valerijonu tepiau, neprigijo pas mus ji.
Vaje, Giliuk, tai bjaurumas taviškių :blink: Atvaryk pas mus, gausi ir guliašiuko, ir sausiukų neribotai, ir virtos vištienos krūtinėlės.

Kiek žinau nepartalina veliūrinio audinio.

Papešiota, papešiota pagalvėlė . Ir dar toks pasivėlęs audinys. Bet ji baisiai populiari, visi čia eina miegoti .Šiaip tai buvo takso vieta, bet Moliukas teritoriją perdalino.Dar kartais net Setas užsivynioja ant jos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 23 vasario 2017 - 15:43

Nikutę su lašišadieniu!  :4u: 

O Mika ar nesugalvos paskanauti monsteros? blink.gif

Tos monsteros tik šaknys įdomios. O šiaip yra įdomesnių augalų: juka, dracena... Na, ir kviečių želmenėliai, nors ir peraugę, bet vis dar pavartojami. :)

O va difenbachiją teko pradanginti ant nepopuliarios palangėlės vonioj. :unsure:  Neišmokau, kaip kačių kalboj pasakyti "nuodinga".

Atsakyti
Sveikinam Nika su guliasiadieniu! 4u.gif
Atsakyti

Gražuolę ir geruolę Nikutę sveikinu su gražiu gimtadieniu  :4u:  dar daug gražių metų linkiu  :4u:  :4u: 

Moliukas nusidirbęs kaip patogiai ilsisi  :wub:  :wub: 

Giliukas kaip visada artistas  :D  :D 

Aš pas tėvukus mačiau kad svetainėje sofa biškį barzdota, jaučiu ten Mauras siūlus papešiojęs, bet mama tyli, nieko nesako ir aš tyliu, apsimetu kad nematau  :)   įtariu mama Maurui viską atleistų  :) 

Atsakyti

Sveikinu Nikutę su gražiu gimtadieniu!!!  :birthday2: 

Špulytei linkiu atrast apetitą  :essen:  labai graži panelė išaugo  :wub: 

Giliukas chuliganas naiviu snukeliu  :wub: 

Lapynai stiprybės valant Zaizos "žinutes"  :rolleyes:  Mika ryškiai gracinga mergiotė  :wub: 

Molis pūkus ant pagalvės išklojęs  :wub: 

Kepu šeimai varškės apkepą su moliūgais, o pati špinatų sriubą kertu. Nupirkau Ainu kaip skaniukus retkarčiais pavaišinti Royal ( nuo dantų apnašų rūšis). Tai dabar nuolat jų prašo.  :blink: tikrų katiniškų skanėstų nezyzdavo, o šitų zyzia.  :rolleyes: tai kokio skonio stipriklio- bieso į tą Royalį pridėta, kad taip gardu?

Na, negaliu nepasigirti šiandien gauta linine suknele ( o kur gi kitur, jei ne kačių temoje?..  :geda:  )

IMG_6045.jpg

Atsakyti
Aist, labai grazi suknele, buten tokia buvau sau nusiziurejusi. Ar smagi? Teks rinktis mna kita, bet sita tai fantastine. O gal rinksiuos ta pacia, gi tu LT as No 4u.gif
Atsakyti

Aist - vau vau vau  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  suknelė nuostabi  :super:  tinka jum abiems su Ainu  :D 

Dėl Royalio, tai aš irgi perku jį vietoj skanukų, Kruopa mielai vien tik ant Royalio pereitu jeigu leisčiau, Mauras su Mika irgi kerta vietoj skanukų, tik Grikelis nevalgo  :) 

Atsakyti

Busyt - kaip tavo galva šiandien? Ar geriau?

Atsakyti