Edule, liuks, junkis
pas mus tikrai yra su kuo pakalbėti ![]()
Na va, smagu, kad "perbėgai".
Merginos čia draugiškos, plepios, negaili patarimų, pagyrimų ar palaikymo, kai reikia. Beje, Šponkiukas buvo užsiminusi apie patrauklią trispalvę kurilę, ar tik ne Edulės Barbę buvo nužiūrėjusi.
Edule - sveika atvykus
žinoma kad junkis į mūsų būrį ir plepėkim
ir norim infoėmacijos kodėl apsistojai ties šia veisle
na ir nuotraukos mažylio norėtumėm jeigu turi
Daredi - susderinsma
o mergytės, kad jums darbas baigsis kitą penktadienį, bo bus priešventinė diena, aš baigsiu darbą 14.15 val
Erendira, galima rašytis į eilę Runciaus glostymui? Tik, jei gyva būsiu, bo jaučiu, kad man bais reikalinga terapija
Ainu-apuokas, Grikelis-šypseniukas, Kruopytė-susirūpinus moterytė, Pukelytė ir Friskė mielos merginos, Giliukaš-bučiukas, papiktintas Colombiukas
Ši savaitė iš vis nenormali man, rūpesčių iki negaliu. Vakar iki vėlumos sėdėjau, tai mano Belissima surengė koncertą prie durų: išleeeeeeEEEEEiiiski į laukaaaaaaa, smmmmUUUUUrrrrtas šeimojeeeee, uždareeeee katyyytę laiko. Nu ką, raminauvisaip kaip, nėprokur. Išleidau į laiptinę, ten rėkaut pradėjo, galvoju, gi kaimynus prikels. 1 val. nakties už katės ir į lauką, galvoju, nu ką daryt. Išsigando, aišku, lauko, nurimo ir taip nurimo, kad net visą naktį nuo mano kojų nenulipo ir dar porciją murkimo gavau, o šiap jau senokai tik pas mažę miega
Šiandien jau ant tiek užsiparinau, kad užsipyliau kavą kavinuke, na ir laikydama kavinuką rankoj vos nepradėjau iš jo gert. Jei kas matėt mano stogą, praneškit
Ir kelmai gražūs ir blynai fantastiški
Magnuna, gerai kad paklausei
Gielux, na ir na... bet tu laikykis. O dėl stogo, tai šiandien gražiai saulė šviečia, naudokis proga
Aš tau Runciaterapiją jau seniau siūliau, pasiūlymas galioja
Aš dirbu iki 17 val. čia tik Magnuna ne eksploatatoriškam privačiam sektoriuje dirba ir naudojasi privalumais... bet argi tai mums kliūtis?
Klausiat, kodėl tokia veislė? Kad nebuvo čia kokio svarstymo gilaus. Seniai kačių veislėm domiuosi, turėjau konteinerinį persą, kieminukių tuntą. Nutekėjau į kitą miestą, tėvai mano šuns neatiduoda
Barbe___Copy.jpg 88,18KB
3 Parsiųsta kartųDaredi, tai mane irgi taip draugės vadina! Smagu sutikti bendravardę!
Edule, 

va tokia nugriuviminė katytė
Ačiū
Aš irgi eksploatatoriškam sektoriuj plušu iki 19 val, bet kadangi mano rankose šiokie tokie svertai eksploatatoriui, t.y. negaus vakarienės arba pietų, tai galiu tartis
Nu a kun daryc kaip gamta staugia
tai va, prašom įsivaizduot mano reakciją ją pamačius! net su pardavėja negalėjau kalbėt valandą, nes buvo žadą atėmę!
(Vadinu pardavėja, nes katė gimus kitam veislyne)
Bet čia reklaminė nuotrauka. Dabar ši katė truputį kitaip atrodo, po kačiukų, bet greit atsigaus.
Kad tik greičiau parvažiuotų...
Man trispalvės labai labai, o jei dar kudlotos