Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Špulytė į karalievną išaugo :angel2:  Grožis nenusakomas :wub: 

Runcių nuglostyt norėčiau - šiaip, profilaktiškai :D - tik va su ponu Laiku nesusitariu. :unsure: 

Aš blynų dar nekepiau, einu dabar maišyt. Kad visi po mokyklų darbų grįžę gautų. :) Na, paskutiniai grįžę gaus šaltus, bet čia dukros gimnazijos vadovybė kalta, kad sumąstė per užgavėnes visuotinį tėvų susirinkimą daryt. :blink: 

Atsakyti

Zundyt, nesigink, abi mes prie šitos pupos gerai nagus prikišome  :D 

Ačiū tau, kad ji puiki laiminga  :4u:​ 

Atsakyti

Daredi - jau rezervavau penktadienį Runceliui :D apibrėžiau kalendoriuje raudonai  :D 

Atsakyti
Zundytė su Erendira "obminialis liubeznostiami" mirksiukas.gif Abiems jums po 4u.gif
Jūs man pasakykite, ar jos tikrasis vardas ir yra Špulytė ar čia tik šiaip malonybinis vardelis?
Atsakyti
Ačiū ,mergaitės,už pagyrimus mano Špulei 4u.gif

Rariuk,tai tavo juodukas irgi bus kaip Špulė , nes ji irgi ne juoda, o šokoladinė, net sakyčiau šokoladinė su kakavos spalvos kasytėmis ir prijuoste-papilve wub.gif

Daredi ji yra Špulė, bet kadangi miniatiūrinė pagal mano katinus, tai vadinu dažniausiai Špulyte, be to Špulytė labai panašu į Palytę, tai va taip va ir gaunasi mirksiukas.gif

Mergaitės ,atnešu jums trupinėlį pavasario iš mano darželio - ką tik nuofotkinta pasivaikščiojimo su teta metu
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 28 vasario 2017 - 14:05

Agam,  obmenialis  :blush-anim-cl:

Špulytė - tikras vardas  :rolleyes: 

Kaip šiandien šilta  :wub:​ 

Atsakyti
Magnuna, puiku biggrin.gif tik manęs nepamiršk, bo aš nežinau kur ieškoti Erendiros su Runciuku ax.gif

Atsakyti

Aš net nežinojau, kad taip nemalonu sirgti  :D ...bet panašu, kad šiąnakt 'persilaužiau" likau be miego., bet dieną daug geriau nei vakar....tai gal bus blynų ant laužo- kelmo (jei MB kelmą ras)

Špulytės odega  :wub:  niu labai dailus vaikis užaugo

ai Erendira, jei niekas nepriglaudžia aš mėsmalę paimčiau (vis galvoju dešrelių pasivytinti...kažkaip su elektrinę nelabai dešros gaunas, )

Atsakyti

Blynus jamu :) Spulyte labai labai graži išaugo! Odiga tai pavyda kelia net  :4u:  Akys kokio sodraus gintaro  :wub: 

Atsakyti

Ok, Diinkut, tau laikau mėsmalę su 3 skirtingo rupumo sieteliais, dar ir sausainių priedas yra  :D 

Reiks dabar atsiėmimą planuot  :P​ 

Atsakyti
Gal Diinka kitą penktadienį kaip nors netyčia gali pa Runciuką atsidurti hmm.gif

O jei visai niekas niekaip perduoti negalės, tai balandžio 2d pas mane giminaičiai iš Lapių atvažiuos. Tai per juos perduočiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos!
Kad jau kuriluose dviese su Aist kalbamės, tai reikia eit kur daugiau žmonių ir kačių ax.gif
Labai laukiu parkeliaujant savo katės - kurilės, kuri pas mus kažkur po mėnesio atvyks. Tai kol laukiu, renku kraitelį ir dūsauju dienas skaičiuodama, į svetimas kates seilę varvindama... unsure.gif
Atsakyti