Edules katyte nereali
Na labai gražūs kurilai
Tikiuosi ilips į širdį ir pritaps katyte ![]()
Sponkiau su kraustynemis
Mika lauke kaip gražiai atrodo, bet man baisu būtų kad nedėtų į padalkas per laukus
Šponkiau, kantrybės laukiant savo namuko
Kad viskas greitai ir sklandžiai
Iš Pilaitės tai nelabai pavaikščiosi pėstute darban. Man Pilaitė tai kaip atskira respublika, kažkur toli labai...
Na iš Pilaitės ir neketinau pėdinti
Pradžioj, kol darbai į tą pačią pusę, tai išsiversim ir su 1 auto, vėliau reiks ir antros.
Sveikos
Šponkiau, sklandaus reikalų tvarkymo. Dabar, žiūriu, judvi su Vėtra panašiuose rūpesčiuose.
Mika su Zaiza kad gražiai kieme žiūrisi. Mikai tinka būti lauke. Bet, man rodos, bėgs jinai horizontų tyrinėt, neužsibus viename kieme.
Teks gps Mikai kabint. Žiūrėk dar, kad ir Zaizos neišvestų iš kelio.
O kaip pastarosios morčiniai reikalai, ar dar žymi namus, kada sterilizuosit?
Ahabi žydukas labai gerai pasipuošęs.
Pas mus vakar dvi kompanijos ubagautojų atėjo, tuo būdu du šokoladai iš namų išėjo.
Kruopiukas labai turtinga pelytėmis.
Laba,
Edulės Barbė nuostabi
, spalvos kaip Čiūčios....
Ahabi, mačiau FB tavo žyduką, šauniai vaikis atrodė.
Rariuk Gilė- Micė grįžo pas buvusią globėją, greičiausioa ten ir liks...dovanota ji fizinio asmens, be jokios sutarties, pikčiausia kad žmonės vakar melavo kad kjatė pas juos...deja nebuna tokių identiškų trispalvyčių, globėja vakar atvažiavo pas mane...beješiandien tie žmonės neatsiliepia į nei vieną nepažįstamą tel nr... bandė globėja iš skirtingų skambinti, aš ir iš 2 nr skambinau...ten tikrai ne dėl moralų...ten žmonės be...baisiausia kad gali imti vėl kitą gyvūną
dabar visus globotinius čipuoju, padovanojus, perrašau naujam savininkui...radus iš kart aišku kas išmetė...tai veikia geriau nei sutartis.Beje
Šponkuti
kad sėkmingai įžengtumėte į savo namus
kaip norėtųsi Runcelį paniurkyti... ![]()