QUOTE(Lapyna @ 2017 03 01, 14:06)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Edule" data-cid="71475667" data-time="1488362125"><div><p>Ir taip įžvelgiu visatos neteisybę - aš tik vieną turėsiu, o tamsta jau visas 2 turi!

</p></div></blockquote><p>Tas labai greitai ištaisoma

Dažnai ištaisoma net tuo atveju, kai neplanuoji antros turėt.

</p><p>Ačiū už trispalvių schemutę, labai išsami.</p>
Aš labai greit pasigaunu tas aistras... va vos su vyru susipažinau, netyčia nupirkau akvariumą krevetėms
pati su šunim apsimaliau po dresūras. kačių tuntą turėjau... tai dabar nujaučiu, kad greit reiks taupyti antrai katei...
QUOTE(rariukas @ 2017 03 01, 14:12)
Na aš žiūriu ko čia namie taip trūkumas su pinigais

, pasirodo Friskė visai ne trispalvė

ir pinigų ji į namu nepritraukia, o greičiau ištraukia
Beje ir ryži katukai traukia į namus laimę ir pinigus, tai va kodėl , kai dar buvo Funtukas nesiskundžiau pinigų trūkumu
Teks ieškot trečio augintinio arba ryžo arba trispalvės
Pinigus greičiausiai ištraukia fantazijos nestokojanti moteris!

Bent jau aš tokia. o kačiukai gi tik būtini priedai prie moters, na kaip kirpyklos paslaugos. Kai sakoma, čia jau būtinos išlaidos. Negi dabar skaičiuosi kiek kainuoja moters grožis ir sveikata? Gi ne! o katės gi prisideda stipriai prie moteriško grožio ir sveikatos!
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 03 01, 14:16)
<p>

pas mane tarp norimų variantų yra trispalvė, ryža, balta, juoda, beplaukė, garbanota.. tai kokia atsidurs dar neaišku

</p>
Jei visa tai sudėjus į vieną katę, tai belieka tik apsispręst ar beplaukė ar garbanota! Tikiuos padėjau?
QUOTE(ahabimeni @ 2017 03 01, 14:37)
Ačiū už pagyras mano žydukui, dar pažydinsiu temą
Kaip smagiai! net pavydu tokių tradicijų.
Šaunuolė sesė! Matyt jau link paauglystės, jei dėl brolio aukojasi?