Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(diinka @ 2017 03 08, 11:10)
<p>Edule, na jis ne persas, nebent šalia, bet nelabai arti buvęs smile.gif nosis per ilga, turiu namie klasikinę persę (seno veisimo) ie extremalaus tipo tokį pat pilka, na ne perso snukutis, tik kažkur šalia, o kailis tai kaip Bučkio  vienas prie vieno...vis pamirštu Bučkį pafotkint, jis dabar rex-as smile.gif</p>

Maniškis irgi toks mišrūnas buvo iš Amalių konteinerių. Jei maistą pataikydavau tai kailis kaip perso užaugdavo, (lyginom vet.klinikoj su veisliniu persu) Kai nusibosdavo maistas ir jo neėsdavo, sunkiai atitaikydavau kitą ir kailiniai iškart nukentėdavo. Skusti kažkaip vis pagailėdavau...
Nu jetus, kaip širdelę suspaudė, kai šitą bėdulį užmačiau... unsure.gif
Atsakyti

Erendira - nu tikrai kiba kokis tai mėlynų mašinikių virusas sklando. Maniškei tai kompas nupušo, kažkokios nesamonės darosi, kuoktelėjo mašiniukas, pas mašinų psichiatrą reik siuntimo :)  vis dar laukiu skambučio iš serviso, jaučiu šios moteriškos dienos proga pradžiugins mane sąskaita tik nežinau ar pradžiugins kabutėse ar ne :)

Aist - ui ačiū būtų :4u:  susiskambinsim ir susiderinsim :4u:  manau kad visos penktadienį dar pasiderinsim :4u:

Diinkos malkinės radybos :4u:

Atsakyti

Daredi, jei šeima vis tik penktadienio vakarui neturi bendrų planų kokiai nors visaapimančiai akcijai atrakcijai ir mane išleis pasikatinėti ( vakare patikslinsiu) tuomet ir tave prigriebčiai ekipažan. Magnuna, Daredi, aš. Dar kas nors tilptų.

Atsakyti

Daredi, jei šeima vis tik penktadienio vakarui neturi bendrų planų kokiai nors visaapimančiai akcijai atrakcijai ir mane išleis pasikatinėti ( vakare patikslinsiu) tuomet ir tave prigriebčiai ekipažan. Magnuna, Daredi, aš. Dar kas nors tilptų.

Aš norėčiau :)

Atsakyti

Ok. Šponkiukas. Dar viena tilptų.

Atsakyti

Žinokit, kas netilps ar kitaip nepritaps, tą galiu iš Antakalnio susirinkti   :rolleyes: 

Visoms linkėjimų nuo Extriuko - tik ką buvo užšokusi  :D​ 

Atsakyti
Oi, Aist, būčiau labai dėkinga 4u.gif

Gerai, sakai, Magnun, reikia pas psichiatrą mašiniukui biggrin.gif O tai vieną dieną kažkokie garsai ir kvapai neaiškūs atsiranda, kitą dieną vėl nieko. Taip ir važinėju nesuprasdama nieko. Nuvažiuočiau į servisą, pradėčiau pasakot, tai diedai man pačiai pas psichiatrą pasiūlytų ax.gif
Magnun, linkiu, kad pradžiugintų be kabučių 4u.gif

Šponkiuk, bet tu ir prisivaikštai, šaunuolė 4u.gif Aš esu kelis kartus iš darbo Šiaurės miestelyje namo į naujamiestį parėjusi. Pavasarį gal vėl reiks tokią atrakciją pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti

Daredi, man gaunasi apie 3,5km į vieną pusę, tai sakyčiau nei daug, nei mažai :)

MB jau klausia, kada irklenčių sezoną atidarom :D

Atsakyti

Šponkiuk, o iš lofto kiek km eidavai?

Man iki namų 6,5 km kalnais... nepasiryšiu. Bent jau dabar

Atsakyti

Nuo lofto iki darbo būdavo 2,7km

Atsakyti

...3-5 km tinka ir patinka...:) 

o aš prašau palaikyti sumezgus uodegas, šiandien išsiunčiau prašymą VMVT įregistruoti į gyvūnų globėjų sąrašą teko parankiot popieriukų :)

ir į temą Čioperis su kilogramu, oi Murzium :)

32a4e73c4cfa44024caa0bcfd072fea991.jpg

Atsakyti
Diinka, laikau viską sumezgus, kad tau pasisektų 4u.gif
O gal gali, man nesusipratėlei, paaiškinti, ką tai duos, kodėl reikia įregistruoti?

Čioperis su Murzium kokie panašūs, tik vienas didesnis kitas mažesnis bigsmile.gif Kaip Murziuko sveikata ir akytė?
Atsakyti