Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos
kadangi namie be pc, o per tapšnokį į SM manęs nelaidž, tai tik darbe galiu prisijung...seubas blink.gif
Su tulipiadieniu, brangiosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visom geros nuotaikos 4u.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2017 03 08, 08:46)
<p>Labas rytas:</p><p></p>
</p>

Kaip gražuuu wub.gif

QUOTE(Erendira @ 2017 03 08, 10:26)
<p><strong>Šponkiukas</strong>, įtariu, į darbą ryte pėdino  rolleyes.gif </p><p><strong>Gielux</strong>, tikiuosi, tavo rimtas planas pagniaužyt Runcelį nepasikeitė?  mirksiukas.gif​ </p>

Aš visom keturiom noriu pas tavy Runciaus glostyt, bo toks juodas dryžyyyys, kad ui. Bet aš neratuota, teks kažkaip visuomeniniu(važiuoja kas nors iki tavys?) arba peškom, bet net peškom pasiryžus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 08 kovo 2017 - 14:50

Gielux, tai arba tartis su Aist, arba kaip nors iki Antakalnio atsigrūst, kur aš tave surinksiu  :4u:  Ir varysim įvairiai spalvoti gyvenimo dryžius  :D​ 

Atsakyti

Daredi, tiesiog tokie reikalavimai norit oficialiai jiems padėti....(nors VšĮ pagrindinė veikla registruota- renginių organizavimas....tik va pagrindinė organizatorė kažko "stabdo")

Murzius augina svorį, akytei būtina kosmetinė operacija, planuoju artimiausiom dienom vėl skambinti Doiržinauskui dėl datos, jei jau svoris tiks...jam kitą savaitę 5 mėn.  :blink: atrodo max kaip 3 mėn kačiūkas sveria visus 1,5 kg, prisukimo už 5, draugiškas su visais- žmonėm, katinais, šunėm, labai gražiai su Zuziku žaidžia, o mylimiausias katinas Čiopis, daugiau kiti pensininkai nepasirašo jo dūkimams...dar jam labai patinka Bučkio kutosas...bet BUčkiui nepatinka :)

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 03 08, 14:51)
<p><strong>Gielux</strong>, tai arba tartis su <strong>Aist</strong>, arba kaip nors iki Antakalnio atsigrūst, kur aš tave surinksiu  4u.gif  Ir <em>varysim </em>įvairiai spalvoti gyvenimo dryžius  biggrin.gif​ </p>

Jei pas Aist, dar nepilnas ekipažas, aišku ir mane begemotą sutalpintų, būtų nuostabu. Bet ir iki Antakalnio nusigaut viešuoju baika bigsmile.gif Einu naujon versijon į až., pas tave belstis, nes su savo ribotu priėjimu prie SM ir "patikim" technika, bijau visai liksiu "be ryšio" biggrin.gif

Maksimas wub.gif Grikelis wub.gif Magnuna, rodyk jį daugiau, iš kart šypsotis pradedu pamačius smile.gif
Vakar Mako, atrodo, nepagyriau, bet joks ji ne lūšius - jis tikrs liūc wub.gif
Atsakyti

Gielux, sutarėm :) 

Va, merginos, žiūrėkit, kaip reikia gyventi: Hedonas ( :hihihi:) Pedras

https://www.youtube....h?v=_Ep-68et-xk

Atsakyti

Bet tai Runcelio gerumas :wub: jis yra su kuo nors pykęsis kada nors?

Diiinka, smagu dėl mažio :4u: laikysim kumščius už popierizminius reikalus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 08 kovo 2017 - 15:23

diinka, Tau ir sekasi ant ilgaplaukių katinų... :D  :oh:

Mano tamsiai mėlynas mašiniukas tik pora dienų kaip po serviso, tai gyvas. :) Teko turbiną keist, kas labai nepatiko šeimos piniginei :unsure: Bet kaip jau minėjau, penktadienį mano keliai veda kitur.

Runcelis :wub:  Nugi gerumas kato...

Mano katės nesipyksta, bet jų artimesnis bendravimas apsiriboja pauodegio pauostymu viena kitai (kaip ciucikai kokie :D ).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 08 kovo 2017 - 15:28

Gielux, Runcius kartu su visais engė Zuzią  :unsure: 

Oi, kas dar turit tamsiai mėlyną mašiniuką?  :D  Kaip jo sveikata?  :D  (maniškiui tai reik lemputę pakeist ir serviso skaitliuką nunulint, neturiu servise pažįstamų  :lol:​ )

Atsakyti

Erendira, dirbtum kur arčiau automobilių, būt paprasčiau, ar ne?  :lol: 

Atsakyti

Erendira, dirbtum kur arčiau automobilių, būt paprasčiau, ar ne?  :lol:

Tai aiškiai... :hihihi:

Atsakyti

Rucius  su Pedriuku  :wub: na Runcius visad gerietis buvo...net keista kad kažką skriaudė, tikriausia Erendira apkalba:)

Lapyna, tai kad jaučių silpnybę plaukuotiems, matomai tas juos traukia...:)Pas mane iš 8 katinų, tik 1 šponkus trumpaplaukis....ir jaučiu Čiopis sklandžiai iš globotinių pereis į....

Atsakyti

Žinokit, Runcelio ir Pedro santykiai yra ilgalaikiai ir stabilūs  :D 

2016 01 04: https://www.youtube....h?v=vMB2BxmKiKw

2015 08 04: https://www.youtube....h?v=OoSyyGd0Avg

Atsakyti