Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Galiu šitą užleisti! bigsmile.gif

šiam momentui  negaliu niekuo gundytis :D su  dviem pripratusioms prie erdvės netelpam, o jei dar mažas kleciukas, tai po to galvą dažniau trankysiu kur netyčia :D

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 03 09, 14:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Edule" data-cid="71494082" data-time="1489060206"><div><p>Galiu šitą užleisti! vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>šiam momentui  negaliu niekuo gundytis biggrin.gif su  dviem pripratusioms prie erdvės netelpam, o jei dar mažas kleciukas, tai po to galvą dažniau trankysiu kur netyčia biggrin.gif</p>

galiu paauginti iki įkurtuvių biggrin.gif Čia mano katės dukrytė ax.gif
Atsakyti
Rustė ryt prisijungs, nes gi paimti vos ne nuo namų Erendirai išeina, nu tai kaip aš be Runciaus glostynų dabar būsiu rolleyes.gif blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Užsukom, nes šalia buvom, tai kaip mano mama juokėsi išgirdus tas glostynas, tai ne tas žodis biggrin.gif
Atsakyti

Sveikutės  :4u: 

Apie Drąseikių geografiją - vat vasarą Busytė iš Norgės atlėks, tai būtinai pro Diinką pravešiu ir Drąseikių geografija jau tarptrautinė pasidarys  :D  tskant iš tiesų visi keliai į Drąseikius veda  :D 

Jau labai rytojaus glostynių laukiu, visų bais pasiilgau pamatyti  :4u:  :4u:  :4u: 

Edulės oranžinė nusižiūrėta mažulė tiesiog tobula  :wub: 

Gilės sėdėjimo ypatumai pralinksmino  :D 

Svajingoji Ainu  :wub: 

Na ir Grikelio terapija  :D 

20170309_182339.jpg

20170309_182739.jpg

20170309_182822.jpg

20170309_183106.jpg

Atsakyti

Moliuko terapija, jaučiu ir aš tuoj dribsiu, nes galva visą dieną kaip durpių pripilta.Tokia būsena, kad nei gerti, nei negerti vaistus.

Vidut, na tikrai galėtum išjudėti iš savo tvirtovės.Tuo labiau,kad dukra pataksuotų.Pagalvok iki vasaros.Juk mes dar vienoje temoje bendraujam, labai įdomu būtų gyvai pamatyti pomėgio draugę. :mirksiukas:

38732c9a4952.jpg

Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif oi koks relaksuojantis Moliukas biggrin.gif o jau Grikučio miegojimo ypatumai biggrin.gif Pas mane Pūkelytė mėgsta pasimaivyt kaip Moliukas. Beje ir aš kaunietė ax.gif
Atsakyti

Cukriukas  ar tik ne iš Kauno? Gal klystu :hmm:

Atsakyti

Ne, Cukriukas iš Kėdainių  :)  tikrai ne iš Kauno  :4u: 

Šalia Moliuko iš tiesų taip ir norisi prigulti  :) 

Lisitėja - gerk didelį puodą arbatos, vilnones kojines maukis ant kojų ir lysk po antklode  :4u:  išsimiegok gerai irl inkiu, kad ryt jau jokios ligos nekibtų  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Galvą ir man skauda kelinta diena :( gal čia oras blogas

Atsakyti

Ačiū,Magnučiuk. :4u: Ne, nesirgsiu, nenusiteikusi tam. Jau suvariau katilą arbatos, kojinės jau ant kojų, susidedu gyvulius aplinkui, ir slenku miegoti. Vėl pas mus lyja, matyt toks oras taip durnai veikia.

Labanaktukas visoms ir visiems.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 kovo 2017 - 21:38

Labas rytas :4u:  Dar knarkiate? :bigsmile: Kelkitės, kelkitės  šiandien penktadienis. Šiandien keturiasdešimties paukščių diena.Pagal pastebėjimus, tiek paukščių jau sugrįžo į gimtinę.Bet ką jie nabagai veiks, kur maistuko ras? Šlapdriba didžiausia :blink:

Beje, apie Drąseikių geografiją, tai itin norėčiau Busiuką pamatyti gyvai.O jei dar Azų būtų LT ir prie mūsų prisijungtų, tai visas tarpkontinentinis renginys pasidarytų  :ploja2: 

Atsakyti
Labas rytas. O kiek mūsų planuoja būtų Runciaus glostynose?

Atsivešiu kopūstų pyrago, tad va planuoju kokio dydžio daryti. Kepsiu dvigubą normą, dalis liks namie, dalis mergaitėms pasivaišinti ;)
Atsakyti