Aš sakau, gal jūs labai nesidžiaukit, kad katės tulpes graužia, jos katėms yra šiek tiek toksiškos... Ir niekad nežinai, kie galima nugraužt, o kiek nea...
Žinokit, žiauriai baisu, kai gyvūnas apsinuodija. Ir brangu.
Na, kad pagalbos nemažai iš jų galima gauti sutinku, bet mes patys daug ką mokam ir galim ![]()
Lofte kur kokie laidai buvo galiu pasakyti, turiu planą su visais atstumais ir t.t (va gerai kad priminei, reik naujiems savininkams nusiųsti), Vandentiekį ir kanalizaciją irgi patys darėm, irgi galiu pasakyti kur kas yra su kokiu nuolydžiu ir t.t ![]()
Vonias jau irgi kaip ir susiplanavom, šeštadienį dar vieton nuvažiavę susidėliosim su kuoliukais ir pan, kad įsitikinti, kad viskas patogiai išdėliota ir t.t
Dėl spalvų derinimo, tai nebus ką derinti, tiksliai žinom ko norim (plytelės išsirinktos, sienų spalva irgi, durys irgi beveik, priklausys nuo kainos
Žodžiu bendrai paėmus, manau, kad išsiversim ir be dizainerių
Kiek skaičiau, kiek žiūrėjau apie klaidas, kur padarė be dizainerių, tai tiesa pasakius kartais man kelia nuostabą
Aišku čia pasigyrimas, bet aš pati manau, kad man yra kažkas duota su erdviniu mąstymų ir matymu, tik nėra ištobulinta (čia labai bendrai paėmus daug sričių apima, nuo logiško daiktų supakavimo (sudėjimo kaip kokiam tetryje, kad tarpų nebūtų) iki foto)
Ir šiaip jei dabar galėčiau rinktis ką mokintis, tai eičiau į grafinį dizainą ![]()
Aš sakau, gal jūs labai nesidžiaukit, kad katės tulpes graužia, jos katėms yra šiek tiek toksiškos...
Tikrai nesidžiaugiu. Bet tikrai nesitikėjau, kad ji ją grauš. Gi pilni namai visokių jukų monsterų, o ir kviečiai dar žaliuoja...
Daredi, Mika tikra akrobatė, daugybę dalykų moka pasiimti nieko aplink nenumetus ir neišvertus. Ko visai nepasakyčiau apie Zaizą.
Na mes trumpiau dirbam penktadieniais, nes pietaujam ne 1h, o 45 min, tai oficialiai susitaupom
O šiaip pas mus yra laiko apskaitos sistema ir tu turi tiek išdirbti, kiek tau priklauso išdirbti, o ateiti ir išeiti gali tam tikru laiko rėžiu, tarkim darbą gali pradėti nuo 7:30 iki 9:30 tame tarpe, namo anksčiausiai I-IV gali eiti 16:00, penktadieniais ir prieššventinėmis dienomis nuo 15:50. Šiandien kadangi penktadienis ir prieššventinė diena, tai darbą galima baigti 14:50 (jei išdirbai reikiamą valandų kiekį per visą darbo savaitę). Kadangi skolos neturiu, tai nuo 14:50 šiandien ir laisva
Ši sistema kai ofise >50 darbuotojų visai gera, žinai, kad niekas nėra tas nuolatos vėluojantis ir išeinantis kartu su visais, plius sistemoje matai kada atėjo, kada išėjo, ar yra darbe ir .t.t. Aišku pradžioje reikėjo priprasti, bet kai įpranti visai gerai. tik jau darbo metu nezyliosi niekur, nes turėsi atidirbti, tai pas gydytojus turi jau labai gerai planuotis, kad kuo mažiau skolos prisidarytum ![]()