Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinka, aš ieškau sąskaitos nr...

Nebegaliu imti daugiau kačių, gal kai viskas nurims, persikraustysiu. Dabar negaliu. angel_sadangel.gif
Bet man liūdna apie tai skaityti.

Azu, linkėjimai mamai kuo geriausi, aš nežinau, ar šalinta jai noteriški visi organai, bet situacija ta, kad Ca125 tyrimas yra gana specifiškas. Bet nebūtinai turi rodyt ką pikta. Kartais tai adenomiozė (endometrioze), kartais miomos.

Lisitėja. Laikau kumštukus, parašyk, kaip seksis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 13 kovo 2017 - 14:34

Lisitėjai palaikymo balionėlis, viskas bus gerai  :4u: 

Šponkiuk, o tau saldumynai kaip narkotikai? Turėk visada pasislėpus kokį skanumyną mirksiukas.gif

Taip aš saldainių ir šokoladų vergė. Pas mane visuomet stalčiuje jų būdavo. Penktadienį surijau paskutinius. Bandysiu dabar kokią savaitę ištverti be jų.

Atsakyti

Lisitėja, viskas bus gerai Setukui, laikom ir mes visas uodegas sumazgę. Erode ačiū, bet dabar jau tikrai sasiskos niekam nebedovanosiu,kate nebejauna 10-11m...  ji dar prisimena savo nuosavą kamputį, tai jaučiasi saugiai.....tik va deja vu

Atsakyti

jau parsivežei?

Atsakyti

Jau pridaviau Setuką į kliniką, ant mano rankų užmigo.Dabar esu paleista valandai, tada skambins, lėksiu ir prie manęs budinsis. Įsivaizduoju,kad jis mažiau stresuos, o ir pačiai ramiau bus.Neramu labai. a065.gif

Atsakyti

Erode mamai salinti absoliuciai visi moteriski organai, nieko nepaliko, ir dar kazkokia liauka, krutines nesalino sake nereikia... 

Diinka viskas susitvarkys, nebeduok jos niekam, o mes padesim  :friends: 

Atsakyti

Lisitėja :console:, viskas bus gerai, tik sulauk  :4u:​ 

Atsakyti

Mes jau  namuose, pusiau pabudęs.Gyvas :yahoo: Dabar tik pilnai pabusti, ir trečiadienį persirišti .Regis gyvens mano  senolis.

Ačiū visoms už palaikymą. :4u: Tikrai ramiau buvo.

Atsakyti

Sveikos merginos, uzturejau pora iseiginiu tai pasidariau ilga savaitgali, bet jau nupust baigiu kaip ner ka veikt, nenoriu niekuo uzsiimt, siandien su mama kalbejau, jai ten padidejes vel tas kiausidziu markeris, sako norma yra 40, o pas ja 81.52, gal daktarytes man papasakos placiau, nes susinervinau ir jinai nervuojasi, o sako dar tomografija arciausia tik po 2men, nes vietu Vilniuj arciau nera, Panevezy beje irgi, bet sako ,kad ir prasciau padaro Panevezy...  :unsure:

Dėl parametrų nieko negaliu pasakyt, mamai šiek tiek kitas. Bet dėl kompiuterinio ar magnetinio, nežinau kas paskirta, Panevėžyje pats aparatas sugedęs, bet jį planuoja keist, gal jau ir pataisė, bet ten tikiu, kad eilės kosmosas dabar, nes sugedo jau praeitą mėnesį. Vinliuje mes prisibeldėm po 2 sav., dar yra Utena, bet ten aprašus daro atvažiuojantys gydytojai. Mama buvo gavus siuntimą į affidea tai tiesiog sėdau prie telefono ir skambinausi į visus padalinius

Setukui daug sveikatos.

Diiinka nėr nė ką sakyt pyyyp riebus, kartais visai nesuprantu žmonių.

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2017 03 13, 17:35)
</p><p></p></div></blockquote><p></p><p> Dėl parametrų nieko negaliu pasakyt, mamai šiek tiek kitas. Bet dėl kompiuterinio ar magnetinio, nežinau kas paskirta, Panevėžyje pats aparatas sugedęs, bet jį planuoja keist, gal jau ir pataisė, bet ten tikiu, kad eilės kosmosas dabar, nes sugedo jau praeitą mėnesį. Vinliuje mes prisibeldėm po 2 sav., dar yra Utena, bet ten aprašus daro atvažiuojantys gydytojai. Mama buvo gavus siuntimą į <a data-ipb='nomediaparse' href='http://affidea.lt/'>affidea </a> tai tiesiog sėdau prie telefono ir skambinausi į visus padalinius
</p><p>Setukui daug sveikatos.
</p><p>Diiinka nėr nė ką sakyt pyyyp riebus, kartais visai nesuprantu žmonių.
</p>

Vilniuj prastumčiau greičiau...
unsure.gif
Atsakyti

Sveikutės :4u:

Lisitėja - džiaugiuosi, kad jau viskas praėjo ir Setukas jau namie :4u: greito jam ir lengvo atsigavimo :4u:

Diinka - nu tiesiog nėr žodžių

Edule - na matai, jau tik kokia tai savaitėlė beliko laukti :) jau visai tuoj tavo grožybė atkeliaus pas tave ir rodysi mums jos nuotraukas temoje :)

Erendira, saulyt - ačiū už rūpestį :4u: :4u: net šilta dūšioj pasidarė :) sausį bauvau pasigavusi kokį tai trydvirusį, savaitę ant puodo laksčiau, maniau kad griūsiu į lovą bet ne, jaučiausi normaliai, temperatūra nepakilo tik apetitas buvo dingęs ir po to dar porą savaičių pas mane nenorėjo grįžti. Vat ir nukrito keletas kg, o aš dar namie pasportuoju truputį tai turbūt ir neužsidėjo atgal :) užtat paglostynose ir įsispraudžiau į tą juodąją suknelę :D su visais kilogramais klubų tikrai nebūčiau suknelėn įkišusi :D 

Atsakyti

O gal iseitu mano mama prastumt greiciau, o ne po pazadetu dvieju men?  :unsure: 

Atsakyti