Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Azucena @ 2017 03 13, 19:21)
<p>O gal iseitu mano mama prastumt greiciau, o ne po pazadetu dvieju men?  unsure.gif </p>

Rašyk man per FB, kada gali atvykt ir tt, vardas pavardė ir diagnoze bei ko reikia.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Diinka, viskas bus gerai. Tavo dėka.  :4u: 

Džiaugiuosi, kad Setui sėkmingai pašalino hemangiomą.  :super: 

Erendira, ten pirkta kavinėje lazanija. Aš kai gaminu, tai didžiausioje blėkoje- daug terlionės,  tai darau dideliu "kareivinių tipo" kiekiu.  :hihihi: O dėl žieminio svorio pas mane irgi taip pat- kuo šalčiau, tuo kūnui reik lašinių daigiau prikaupt. Vasarą natūraliu būdu aptirpstu. Ir kai stresas- tuomet irgi apetitas dingsta. O kai geras gyvenimas- valgau su azartu. Žodž, žiema be streso- plius keli kg.  :ax: 

Azu mamai  :4u: 

Lapyna, laikykis, sveik.  :4u: 

Skruzdėda:

IMG_6109.jpg

Atsakyti

Aš gaminau su dukra lazaniją. Pirmą kartą.  Perskaičiau 5 receptus ir iš akies ☺ gavosi super. Na kad ne dietinis patiekalas tai supratau 😊😊😊😆 bet šiaip super. Bet darysiu gal vėl tik ne anksčiau kaip po pusmečio ☺

sveikos.

Atsakyti

Jau buvom lauke reikalų atlikti, jau valgė.Dabar, kad tik ramiai naktis praeitų.

Erode, na kokia tu, na geruolė, kaip šaunu, kad padėsi. :4u:

Edule, laukiu nesulaukiu tavo katulės, taip smalsu pamatyti dar vieną kuriliukų. :wub:

Aš pasigedau Gufyčio.Tikiuosi,kad jam ir jo šeimininkams viskas gerai.

Viskas, riedu miegoti, jaučiuosi išsekusi. b010.gif

Visiems ramio nakties.

Atsakyti

Erode tu nuostabi  :oro_buckis: as ryte mamai paskambinsiu apklausinesiu, atvykt ji gali bet kada, nes nedirba namie sedi. Arba jei duotum numeri ji pati paskambintu, na kaip patogiau . 

Atsakyti

Rytas labas

DSC_2302_01.jpg

Atsakyti

Šią savaitę nusprendžiau nevalgyti saldainių. Bendradarbis tikrina mano valią

DSC_2311_01.jpg

Atsakyti

Šponkiuk, tavo bendradarbiai labai mieli :dry2:

Atsakyti

Šponkuti, ačiū už vandenį  :4u: 

Žinok, tikrai laimėsi, jei atsilaikysi prieš saldainius - pati matei, kaip  makaluojasi soties jausmas... Aš pernai pavasarį dariau becukrį eksperimentą, tai tik link Kalėdų ėmiau valgyt saldėsius, nes labai jau jų daug aplink buvo.... Manau, vėl kartosiu, nors ir taip beveik apsieinu be jų, bet norėčiau visai apsieiti  :rolleyes: 

Magnun, na ir puiku, kad viskas gerai  :mirksiukas: 

Gielux, na žinok, kokis geras žaislas :super: Bižū vaikšto savo agrastus išsproginus ir prašinėja "maaam, užkurk peliukąeeeeee"  :D 

Lazanją aš dabar dažniausiai darau varškinę su špinatais  :essen: tik ir čia daug terlionės yra, tai nedažnai pasiryžtu  :ax: 

O dabar ką - saulytė išlindo ir traktoriais suvažiavo :hihihi: einu važinėtis  :rolleyes: 

Atsakyti
Caticus banditicus
vartotojo įkelta nuotrauka
Ei ten, ant grindų, galit greičiau mano žaislą iš po sofos ištraukt...aš žaist žaist žaist noriu.
Erendira, smagu girdėt bigsmile.gif Šaunuolė Bižu, protinga mergaitė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 14 kovo 2017 - 10:34

Pavalgiau prieš dvidešimt minučių. Pareidinėja aklio jausmas. Dar po dešimt minučių aplėsiu, kaip noriu ko nors.. 

Atsakyti

Šponkiuk, priprasi  :mirksiukas:  Pamėgink visus lengvuosius angliavandenius apriboti (baltą duoną, miltinius patiekalus, visus cukrus), palaipsniui organizmas atsipeikės, kad visko gali ir iš kitur gauti  :ax:​ 

Atsakyti