Rašyk man per FB, kada gali atvykt ir tt, vardas pavardė ir diagnoze bei ko reikia.
Rašyk man per FB, kada gali atvykt ir tt, vardas pavardė ir diagnoze bei ko reikia.
Sveikos
Diinka, viskas bus gerai. Tavo dėka.
Džiaugiuosi, kad Setui sėkmingai pašalino hemangiomą.
Erendira, ten pirkta kavinėje lazanija. Aš kai gaminu, tai didžiausioje blėkoje- daug terlionės, tai darau dideliu "kareivinių tipo" kiekiu.
O dėl žieminio svorio pas mane irgi taip pat- kuo šalčiau, tuo kūnui reik lašinių daigiau prikaupt. Vasarą natūraliu būdu aptirpstu. Ir kai stresas- tuomet irgi apetitas dingsta. O kai geras gyvenimas- valgau su azartu. Žodž, žiema be streso- plius keli kg.
Azu mamai
Lapyna, laikykis, sveik.
Skruzdėda:

Jau buvom lauke reikalų atlikti, jau valgė.Dabar, kad tik ramiai naktis praeitų.
Erode, na kokia tu, na geruolė, kaip šaunu, kad padėsi. ![]()
Edule, laukiu nesulaukiu tavo katulės, taip smalsu pamatyti dar vieną kuriliukų. ![]()
Aš pasigedau Gufyčio.Tikiuosi,kad jam ir jo šeimininkams viskas gerai.
Viskas, riedu miegoti, jaučiuosi išsekusi. 
Visiems ramio nakties.
Erode tu nuostabi
as ryte mamai paskambinsiu apklausinesiu, atvykt ji gali bet kada, nes nedirba namie sedi. Arba jei duotum numeri ji pati paskambintu, na kaip patogiau .
Rytas labas

Šią savaitę nusprendžiau nevalgyti saldainių. Bendradarbis tikrina mano valią

Šponkiuk, tavo bendradarbiai labai mieli
Šponkuti, ačiū už vandenį
Žinok, tikrai laimėsi, jei atsilaikysi prieš saldainius - pati matei, kaip makaluojasi soties jausmas... Aš pernai pavasarį dariau becukrį eksperimentą, tai tik link Kalėdų ėmiau valgyt saldėsius, nes labai jau jų daug aplink buvo.... Manau, vėl kartosiu, nors ir taip beveik apsieinu be jų, bet norėčiau visai apsieiti
Magnun, na ir puiku, kad viskas gerai
Gielux, na žinok, kokis geras žaislas
Bižū vaikšto savo agrastus išsproginus ir prašinėja "maaam, užkurk peliukąeeeeee"
Lazanją aš dabar dažniausiai darau varškinę su špinatais
tik ir čia daug terlionės yra, tai nedažnai pasiryžtu
O dabar ką - saulytė išlindo ir traktoriais suvažiavo
einu važinėtis
Pavalgiau prieš dvidešimt minučių. Pareidinėja aklio jausmas. Dar po dešimt minučių aplėsiu, kaip noriu ko nors..
Šponkiuk, priprasi
Pamėgink visus lengvuosius angliavandenius apriboti (baltą duoną, miltinius patiekalus, visus cukrus), palaipsniui organizmas atsipeikės, kad visko gali ir iš kitur gauti